Şimdi Ara

Ebay Kargo Takip (Bilen arkadaşlar yardım lütfen)GÜNCELLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
29.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SORU GÜNCELLENDİ CEVAPLAR ESKİ MESAJA AİT LÜTFEN YARDIMCI OLUN

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    06/12/11 01:30 2011-12-06 01:30:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir UNITED STATES (Yurt Disi)
    11/12/11 01:12 2011-12-11 01:12:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi UNITED STATES (Yurt Disi)
    11/12/11 01:13 2011-12-11 01:13:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) UNITED STATES (Yurt Disi)
    11/12/11 17:45 2011-12-11 17:45:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi UNITED STATES (Yurt Disi)

Arkadaşlar bugün itibariyle kargo yola çıkalı 22 gün oldu.
    PTT sorgulama da ayın 11 inde yurtdışına sevk edildi deniyor ama 16 gündür uçak iniş yapamadı Türkiye ye lütfen yardım edin nedir durum

SAtıcıdan şöyle bir cevap geldi ne diyor acaba:

Hi, i called USPS and they said to open a claim i have to wait 4 weeks. Its been 3 weeks so lets just wait one more week and if the item still doesn't arrive contact me again so i can open a claim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 26 Aralık 2011; 23:12:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Burdan arattığınızda herhangi bir bilgi çıkmıyor mu?

http://212.175.152.3/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php

Ürün ayın 6 sında California'dan ayrılmış. Muhtemelen TR'ye giriş yapmıştır. Veya birkaç gün içinde girer. Yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz paketin akıbetini..
  • Cevap için teşekkürler.
    Oradan da arama yaptım ama yine aynı.
    Sorun nedir acaba.
    Orada ürünün ayın 6 sında yola çıktığımı yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Cevap için teşekkürler.
    Oradan da arama yaptım ama yine aynı.
    Sorun nedir acaba.
    Orada ürünün ayın 6 sında yola çıktığımı yazıyor.

Daha erken telaşlanmayın :) pazartesi yada salı listede degısıklık olur turkıyeye gırıs yapar , bu aralar ptt çok yogun 4 gun once turkıyeye gıren kargom daha gelmedı o kadar mesguller :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 10 Aralık 2011; 0:43:03 >
  • Teşekkür ederim.
    Telaşlanma sebebim biraz da bilgisizlik.
    Şimdi orada yazılanlardan kargonun verildiği ve Türkiye ye doğru yola çıktığı anlaşılıyor mu?
    Birde Ptt nin sitesinden neden takip edemiyorum. Bu normal bir durum mudur? İlerleyen günlerde Ptt de görünecek mi yoksa hiç takip edemeyecek miyim?

• eBay de top seller lardan alışveriş yapmaya çalışın genel olarak, kargoda sorun çıkarsa eğer mail atarak mağduriyetinizi belirtin.. ben 30 dolarlık mala kadar çok sorgu suale maruz bırakılmadan yeni ürün gönderimi aldım birkaç kere.. yüksek ücretler yoksa ortada yenisini yolluyorlar direk.. top seller lar bu konuda çok iyiler
  • top seller dan aldım ürünü ama ilk alışverişim bu.
    Kargo hakkındaki sorularıma ne diyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkür ederim.
    Şimdi orada yazılanlardan kargonun verildiği ve Türkiye ye doğru yola çıktığı anlaşılıyor mu?
    Birde Ptt nin sitesinden neden takip edemiyorum. Bu normal bir durum mudur? İlerleyen günlerde Ptt de görünecek mi yoksa hiç takip edemeyecek miyim?

aldıgınız urunun lınkını ve kargo takıp numarasını verın kontrol edelım dostum
  • Size mesaj attım.
    Takip numarası:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 10 Aralık 2011; 17:24:09 >

• Tmm umarım sorunsuz ulaşır urun en kısa zamanda cevap yolladım sıze ordan gereklı kontrollerı yaparsınız haftabaşında degısıklık olucaktır.
  • quote:

Teşekkür ederim.

Herhangi bir sorun yok abd çıkışına kadar kontrol etmişsin zaten, türkiye'ye giriş yaptığından itibaren de evine gelene kadar ptt sitesinden görebilirsin gittiği yerleri.. merak etme

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr tr'ye giriş yaptıktan sonra buraya yansımaya başlar, ürünün geçtiği yerler

• quote:

Size mesaj attım.
    Takip numarası:

hocam hiç kafana takma,bana kanadadan araba parçası gelmişti.28 günde geldi.hiç bir şekilde sağlıklı bir takip yapılamıyor
  • benim ürünümde ayın 2 sinde kargoya verildi kargoyu takip ediyorum 4 kez güncelleme yapılmış ama hala amerikada gözüküyor sanırım pazartesi salı Türkiye ye giriş yapar bekliyoruz heyecanla =))
  • [bGÜNCELLEME]

PTT sorgulama da ayın 11 inde yurtdışına sevk edildi deniyor ama 16 gündür uçak iniş yapamadı Türkiye ye lütfen yardım edin nedir durum

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    06/12/11 01:30 2011-12-06 01:30:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir UNITED STATES (Yurt Disi)
    11/12/11 01:12 2011-12-11 01:12:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi UNITED STATES (Yurt Disi)
    11/12/11 01:13 2011-12-11 01:13:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) UNITED STATES (Yurt Disi)
    11/12/11 17:45 2011-12-11 17:45:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi UNITED STATES (Yurt Disi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 26 Aralık 2011; 20:35:56 >

• quote:

[bGÜNCELLEME]

Amerıkadan ürün alan herkezın şuan 4 guncellemesı oluyor başkada birşey olmuyor dostum şuan herkezin durumu bu sekılde , sanırım yılbasından sonraya kalıcak yada ptt sitesini guncellemıyor bekleyıp gorucez.

• Dictator sağol dostum cevabın için beklemeye devam o zaman

Hi, i called USPS and they said to open a claim i have to wait 4 weeks. Its been 3 weeks so lets just wait one more week and if the item still doesn't arrive contact me again so i can open a claim.

• quote:

Dictator sağol dostum cevabın için beklemeye devam o zaman

Rica ederım valla herkez şuan aynı sorundan muzdarip :)

Kısaca 1 hafta daha bekleyın gelmezse benimle irtibata geçin falan diyor çat pat böyle anladım :)
  • Anladım dostum sağol.

• Hadi dostum gözün aydın senin paket giriş yaptı türkiyeye :)

02/01/12 09:02 2012-01-02 09:02:51 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Hadi dostum gözün aydın senin paket giriş yaptı türkiyeye :)

02/01/12 09:02 2012-01-02 09:02:51 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

Sağol dostum görmemişim mesajını.
    Evet ürün sağ salim elime geçti.
    Tekrar teşekkürler yatdımların için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.