Bildirim
ebay mp3 player - bandrol ücreti -
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
10 avro bende vision m getırmıstım bana sordualr radyosu varmı dıye bende bılmıyom dedım hedıye geldı. dahada kurcalamadılar bende para odemekten kurtuldum. -
sormayla olacağını zannetmiyorum benim kağıda yazmışlardı radyolu diye. -
bana sahsen sormuslardı ve ben radyo ozellıgı ıcın para odemekten kurtulmustum....... -
Ambalajda fm tuner yazıyosa kaçmaz.Ben 10 avro ödedim ödemeseymişim elemanın maaşından kesilirmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 30 Eylül 2006; 8:52:23 > -
sallıyolar maaş felan. odediğinden yüzde kaç alıyolar onu sorsaymışsın sen elemana ;) gümrük nerden bilecek ürünün radyolu olup olmadıgınıda ondan kesceklermiş. beyanname doldurmadan yapılan hangi işi gümrük müdürlüğü takip edebilir ki? bandrol ücreti faturada ki ürün ücretinin %16 sıdır. eger alacaklarsa bunu almaları gerekir. -
quote:
Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi
sallıyolar maaş felan. odediğinden yüzde kaç alıyolar onu sorsaymışsın sen elemana ;) gümrük nerden bilecek ürünün radyolu olup olmadıgınıda ondan kesceklermiş. beyanname doldurmadan yapılan hangi işi gümrük müdürlüğü takip edebilir ki? bandrol ücreti faturada ki ürün ücretinin %16 sıdır. eger alacaklarsa bunu almaları gerekir.
artık eleman o 10 euro'yu kendi maaşı bellemiş ya, vermezsen kesilir maaşdan işte
nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 30 Eylül 2006; 12:13:31 >
-
walla bende dün aldım adam sapıtmış ısrarla radyo wardır bunda ya diyip duruyor... yok abi diyorum vardır vardır nihayetinde mp3 çalar diilmi diyo... en sonunda inandırdım olmadıına... nerdeyse radyo dinnemeyi sevmeyen birine radyosuz bi mp3 çalar için ücret ödetceklerdi... işte böle bi ülkede yaşıyoruz... -
quote:
Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko
artık eleman o 10 euro'yu kendi maaşı bellemiş ya, vermezsen kesilir maaşdan işte
nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya..
ahahahaa :D çok güldüm ya -
ahh bu gumrukteliler -
Nerden anlayacak ne demek kabak gibi fm tuner yazıyo açıp bakıyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: snsnc
ahh bu gumrukteliler
-
bu arada bu radyo var yok tartısması nerde geciyo
gümrükte mi -
arkadaslar bu gumruk vergisi nası oluyo rafyo olunca 10 avro veriyoz tamamda geriye kdv falan wermiyozmu -
En azından ürünler sapasağlam ulaşıyor. Ben bir tek buna şükrediyorum. Koca italya' nın rezalet bir gümrüğü var gelen, çoğu şey yerine ulaşmıyor. Memurlar çok yavşatmış işi iyice. eBay vb. yerlerde İtalya' ya yollamıyorlar genelde. Ürün gümrükte kayboluyormuş genelde
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- rootdir nedir
- oyuncu kulaklığı önerisi
- airpods nasıl sıfırlanır
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- sennheiser orpheus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X