Şimdi Ara

EBAY üye sayısında rekor düşüş devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ACA'da Ebay'de yapılan dolandırıcılklar ele alınmıştı ve ebay yönetiminin yapılan ihbarlara duyarsızlığı ve Paypal buyer protection'ın hiçte sanıldığı gibi koruma sağlamadığı ve sebesiz yere bir çok kişinin hesaplarının dondurulduğu bilgielri ışığında bazı analizler yayınlandı. Son 3 senede üyeliğini iptal ettirenlerin sayısı katlanarak sadece bu sene başında %37lik bir artış göstermiş. Ebay yöneticileri röportajda ağlayacak gibi bizim bir suçumuz yok hergün 6 milyon satış var ve binlerce problem aynı anda denk geliyor bizde bir şey yapamıyoruz ama elimizden geldiğince yardımcı oluyor!! Ba ba ba ba!!!

• Ebay'daki bu durum bir kaç yıldır var. Hiç mi hiç önemsemiyorlardı bu herifler. Sonunda kulaklarına gitmiş demek ki. Zaten firmaların sonunu getiren en büyük neden büyüdüklerinde üst düzey çalışanların satıcı-müşteri bağından kopmalarıdır. Ürün ve hizmetlerdeki ciddi sorunları bir çok müşteri bildiği halde yöneticilerin bundan haberi bile olmaz. Böyle olunca sorunlar müşteri hizmetlerinin bilgisinden öteye gidemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

Ebay'daki bu durum bir kaç yıldır var. Hiç mi hiç önemsemiyorlardı bu herifler. Sonunda kulaklarına gitmiş demek ki. Zaten firmaların sonunu getiren en büyük neden büyüdüklerinde üst düzey çalışanların satıcı-müşteri bağından kopmalarıdır. Ürün ve hizmetlerdeki ciddi sorunları bir çok müşteri bildiği halde yöneticilerin bundan haberi bile olmaz. Böyle olunca sorunlar müşteri hizmetlerinin bilgisinden öteye gidemez.

Bu her şirkette olur özellikle Türk şirketlerinde şirketin büyümesinden gelen bi güvenden olsa gerek olmaması gereken bişey ama dünya kuralı gibi bişey.
  • 2-3 yıl önce ebay.com' dan bi üyelik almıştım nasıl sildirebilirim bi bilgisi olanv ar mı bu süre içerisinde hiç kullanmadım

edit:gerek kalmadı google' dan aradım sayfayı buldum kapatma isteği yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöldeki Kutup Ayısı -- 26 Mart 2008; 13:37:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.