Şimdi Ara

eBay - Yanlış Adres Olayı (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben eBay'dan birkaç alış-veriş yaptım.
    Ancak bir iki hafta sonra adres bilgilerimi denetlerken, aşırı eksik olduğunu anladım.
    Alış-veriş yaptığım kişilere hangi adreslere gönderdiklerini sordum.
    Onlar da doğal olarak; sitedeki tanımlamış olduğum eksik bilgili adrese gönderdiklerini söylediler.
    Eksik çıkan adresimin içinde en azından Mersin bilgisi yazıyor.
    Şimdi benim ürünlerim Türkiye'ye geldiğinde, adres aşırı eksik olduğu için beni bulamayacaklar.
    Bu konuyu, alış-veriş yaptığım üyelerden birisine bahsettim.
    O da "local post office" ile bağlantı kur dedi.
    Local post office, PTT olsa gerek, değil mi arkadaşlar?
    Aldığım bazı ürünlerin izleme numarası var, bazılarının yok.

Benim şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?
    PTT'ye direk telefon açıp, adıma kargo var mı diye sormam mı gerekiyor?

• benzer olay başıma geldi adreste bulunmadığım için kargo tekrar adama gitmişti 3 euro daha verip doğru adrese tekrar postalatmıştım
  • Belli bi süre kargoda kalıyor ondan sonra geri yollanıyor geri yollanmısa bi daha kargolanıcak yollanmamıssa gönderdiği kargo şirketine gidin muhtemelen onlar ürünü size teslim eder
  • bende tinydeal'dan alışveriş yaptım. 1 ay oldu daha gelmedi.Takip numarası da yok.Sitede Shipping yazıyor ama ne shippingmiş kardeşim 1 ay oldu diyesim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1z1a1q

Adamın malı verdiği kargo şirketini ara ve o takip numarasını söyle bulsunlar.Adreside düzelttirirsin ordan.

Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

Bazı şirketler ısrarla takip numarasını vermiyorlar, yok diyorlar...
    Hangi şirkete verdiniz diye soruyorum.
    Çince yazan bir şirket yazısı çıkıyor karşıma.
    Nasıl iletişime geçeceğim ben de bilmiyorum.
    Bu kargolar, Türkiye'ye geldiğinde en son PTT aracılığıyla bana ulaşmıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksofturkey -- 28 Şubat 2012; 9:25:17 >
  • Aynı durum bende de oldu, şu an eksik adres bilgisi olduğunu farkettim, sadece cadde ismi, ilçe ve il bilgileri var adreste. Ortalama varış süresi 3 hafta olarak belirlenmiş ve airmail olarak gönderildiğini söyledi. Şimdi ben her hafta gidip ptt ye sorayım mı benim adıma kargo var mı diye ? Takip numarası da yok :((. Ürün 2 dolar civarında. Az önce farklı bir ürün siparişi verdim ancak adres bu sefer tam, acaba ürünler ortalama aynı anda geldiğinde, gelen iki kargoda da benim adım yazacak, o şekilde bulup her ikisini de bana yönlendirir mi acaba PTT ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Aynı durum bende de oldu, şu an eksik adres bilgisi olduğunu farkettim, sadece cadde ismi, ilçe ve il bilgileri var adreste. Ortalama varış süresi 3 hafta olarak belirlenmiş ve airmail olarak gönderildiğini söyledi. Şimdi ben her hafta gidip ptt ye sorayım mı benim adıma kargo var mı diye ? Takip numarası da yok :((. Ürün 2 dolar civarında. Az önce farklı bir ürün siparişi verdim ancak adres bu sefer tam, acaba ürünler ortalama aynı anda geldiğinde, gelen iki kargoda da benim adım yazacak, o şekilde bulup her ikisini de bana yönlendirir mi acaba PTT ?

aynı olay benım başımada geldı su an naptınız hocam nasıl cözdn<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: combomax309

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Aynı durum bende de oldu, şu an eksik adres bilgisi olduğunu farkettim, sadece cadde ismi, ilçe ve il bilgileri var adreste. Ortalama varış süresi 3 hafta olarak belirlenmiş ve airmail olarak gönderildiğini söyledi. Şimdi ben her hafta gidip ptt ye sorayım mı benim adıma kargo var mı diye ? Takip numarası da yok :((. Ürün 2 dolar civarında. Az önce farklı bir ürün siparişi verdim ancak adres bu sefer tam, acaba ürünler ortalama aynı anda geldiğinde, gelen iki kargoda da benim adım yazacak, o şekilde bulup her ikisini de bana yönlendirir mi acaba PTT ?

aynı olay benım başımada geldı su an naptınız hocam nasıl cözdn<

Adrese yine de geldi. Sanırım eski adresten bildiler. Ama geldi.

• Benim de adresimde eksiklik var kapı no ve apartman no gözükmüyo. PayPal adresim tam olarak doğru ama bana gelen mailde sipariş adresi olarak eksik adresi göstermişler. Takip numaram var. Sokağım falan da yazıyo gelir mi sizce bana. Bu konuyu açan arkadas sana geldi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer telefon numaranı yazdıysan seni arayıp adresiniz eksik gelin alın diyorlar, ama kesin olsun diyorsan ptt ye git böyle böyle diye anlat adam gıcık değilse yardım eder
  • Yarın bi sorayim o zaman. Gerçi daha paket hongkongtan ayrılmadı bile :) ama geri giderse ben biterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinback

Yarın bi sorayim o zaman. Gerçi daha paket hongkongtan ayrılmadı bile :) ama geri giderse ben biterim

nasıl yaptınız hocam alabildinizmi
  • Üzerindeki numaradan Postacı aradı beni adreste Bi hata var diye doğru adresi söyledim geldi valla şansıma. içinde 10 adet olmasına rağmen satıcı ben bir şey söylemeden 1 tane yazmış ve hediye olarak işaretlemiş sanırım Türkiye'den haberi var 😄 o yüzden gümrükte de bi sorun olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.