Bildirim
Ebaydan alınan ps vita hakkında Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş satan adama fiyatı düşük göstersin vs demişmiydin hiç ? Bende birkeresinde yüklü miktarda ürün almıştım(küçük parçalar ama pahalı tutuyordu) , sağolsun satıcı fiyatı baya düşük göstermişti ve evime kadar gelmişti postam. -
Yani oyle bir sistem yapmislar ki su yazilarin ne Ingilizcesi tam Ingilizce ne de Turkcesi dogru.
Islem Yeri (Process Place) dedigi United States,yani islem yapilan yer Turkiye degil ABD de.
Cihazin cikisi ABD'den verilmis yani.Cihaz yolda...Zaten ABD den eger DHL veya herhangi bir PP servisiyle gelmiyorsa bu kadar erken gumruge gelmesinin imkani yok.Kaldi ki gumruk gorevlileri zaten sizinle irtibat kuracak '' gelin cihazinizin vergilerini odeyip alin '' diye. -
Tamam arkadaşlar sorun yok şimdilik ptt den baktım bu ifadeler yurt dışı bölümünde yazıyormuş. Satıcıya söyledim gümrük sorunu var diye. Halledecek umarım. ( Ok.No problem yazmıştı :D) -
quote:
Orijinalden alıntı: sagropa
Tamam arkadaşlar sorun yok şimdilik ptt den baktım bu ifadeler yurt dışı bölümünde yazıyormuş. Satıcıya söyledim gümrük sorunu var diye. Halledecek umarım. ( Ok.No problem yazmıştı :D)
Geldimi hocam ürün size bi arkadaşımda getirmek istiyordu fakat gümrükte kalırmı kalmazmı diye süpheleri vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: söny
quote:
Tamam arkadaşlar sorun yok şimdilik ptt den baktım bu ifadeler yurt dışı bölümünde yazıyormuş. Satıcıya söyledim gümrük sorunu var diye. Halledecek umarım. ( Ok.No problem yazmıştı :D)
Geldimi hocam ürün size bi arkadaşımda getirmek istiyordu fakat gümrükte kalırmı kalmazmı diye süpheleri vardı
Daha yurtdışında gecikti niye öyle olduysa. İstanbul'a bile gelmedi ürün daha. Sorun olmaz inşallah. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: söny
quote:
Geldimi hocam ürün size bi arkadaşımda getirmek istiyordu fakat gümrükte kalırmı kalmazmı diye süpheleri vardı
Daha yurtdışında gecikti niye öyle olduysa. İstanbul'a bile gelmedi ürün daha. Sorun olmaz inşallah.
Hafıza kartın orjinalmı çakmamı oyunları iso.mu oynursun dediğim gibi psp'in modeli nedir hangi seri 5.30 version fakat seri olarak hangi seri .cso olarak atılan oyunlarda kasma sorunu oluyor sonuçta sıkıştırılmış bazı oyunlarda problem yapmazken gta vb oyunlarda takılma yapabiliyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X