Şimdi Ara

ebob ekok öldi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne oldu beyler ebob-ekok'a kalkmıştır işalla. galiba anlatım bozukluğu da yok imiş.

edit: arkadaşlar, bunlar aldığım duyumlardır bu konular kalkmış diye bir şey söylemiyorum zaten. öğrenmeye çalışıyorum ama anladığım kadarıyla genel bir belirsizlik var. uzmanların tavsiyesi bu konulara bakılmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 6 Kasım 2019; 23:33:28 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba bize ne soracaklar ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlatım bozukluğu nasıl yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizkullanici7

anlatım bozukluğu nasıl yok
    ösym zaten sormuyordu açıkçası geçen yılda soru gelmedi.

tabii yine de temkinli olmak gerek.
  • Anlataım bozukluğu kadar yoruma açık konu yok. Kaldırılırsa ne mutlu

• Ebob ekok kalksa ne olur kalkmasa ne olur. Zaten dümdüz sormayacakları açık. Ama bazı problemlerin rahat çözülebilmesi için ebob ekok mantığını bilek şart.

• Anlatım bozukluğu yoruma açık değil. Sen kuralları tam bilmediğin için yanlış yorumluyorsundur.

• hocam bize ne soracaklar

• isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Anlatım bozukluğu kaldırılmamış şimdi baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D3303151 -- 6 Kasım 2019; 23:54:32 >
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Anlatım kelimesinin paragraf içinde özgünlük tek tip diye ayrımı yapılıyorken yoruma açık değil demek büyük ironi doğrusu. Ve tüm kurallarını biliyorum konuyu da yapabiliyorum. Bu konunun yorumlama işi olduğunu değiştirmez

• ortalıkta çok yalan bilgi dolaşmaya başladı.Açılacak bi konu ile bunları netleştirmek lazım
  • Nasıl yoruma açık? Hiç de öyle değil. Çevrenizdeki insanlar sürekli anlatım bozukluğu yaptığı için anlatımı bozuk olan cümleleri bile doğru sanıyorsunuz. Bu konuyu zorlaştıran tek şey sürekli anlatım bozukluğu yapan cahil insanlardır. Sürekli anlatımı bozuk olan cümlelere maruz kala kala o cümleler beyninize kodlanıyor. Sizler de aynı bozuk cümleyi kuruyorsunuz. Bundan mütevellit sorularda anlatım bozukluğu içeren cümleyi kolay bir şekilde tespit edemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 7 Kasım 2019; 8:34:26 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Reyiz LA’yi neden bıraktın reyiz?

Anlatım bozukluğu yapan cahil insanlar. Anlıyorum hocam iyi günler. Üreme şevki arttırılmış fare gibi türüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 7 Kasım 2019; 8:54:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Nasıl yoruma açık? Hiç de öyle değil. Çevrenizdeki insanlar sürekli anlatım bozukluğu yaptığı için anlatımı bozuk olan cümleleri bile doğru sanıyorsunuz. Bu konuyu zorlaştıran tek şey sürekli anlatım bozukluğu yapan cahil insanlardır. Sürekli anlatımı bozuk olan cümlelere maruz kala kala o cümleler beyninize kodlanıyor. Sizler de aynı bozuk cümleyi kuruyorsunuz. Bundan mütevellit sorularda anlatım bozukluğu içeren cümleyi kolay bir şekilde tespit edemiyorsunuz.
    mantıksız bir yorum bu. anlatım bozukluğu çok derin bir şey bugün bakıyorsun çok derin alanlarda profesörlük yapan adamlar bile anlatım bozukluğu yapmadan konuşamıyorlar veya bakıyorsun haber kanalları spikerlerine onlar bile işleri bu olmasına rağmen yeri geliyor hata yapıyorlar. sen bu insanlara cahil mi diyorsun şimdi? 2-3 kelimenin doğru yazılışını biliyor diye kendini ultra zeki sanan, türkçeyi muhteşem kullandığını düşünen sosyal medya cahillerinden birisi gibi geldin bana. başka bir şey değil. yoksa başka hiç kimse böyle bir genelleme yapamaz.

siz nasıl bir dünya da yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ülkenin gerçekleri bu zaten hiç sosyal medyada falan gezmediniz mi? insanlar daha iki tane cümle kuramıyorlar. anlatım bozukluğu yapsalar yine iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 7 Kasım 2019; 10:31:34 >

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Çok derin alanlarda profesörlük yapan adamların ya da haber kanalları spikerlerinin de anlatım bozukluğu yaparak konuşması benim söylediklerimin yanlış olduğunu göstermez.

Ayrıca dediğin insanların anlatım bozukluğu yapmadığını söyleyen kim? Benim bahsettiğim zatlar mütemadiyen anlatım bozukluğu yapan zatlardır. Daha kendi dilini bile araştırmayan, kendi dilinin kurallarını öğrenmekten aciz insanlardan bahsediyorum. Bu insanlar çevremizde oldukça çok. İşte bu zatlar yüzünden doğru konuşan insanlar bile zamanla anlatım bozukluğu içeren cümleler kurabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 7 Kasım 2019; 10:58:55 >
    He aynen o profesörler hata yapan cahiller bi sen zekisin kel

• Dostum profesörlerin cahil olduğunu söyleyen kim? Üstteki mesajlarımı bir daha okuyun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 7 Kasım 2019; 11:1:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.