Şimdi Ara

Eboue ve Drogba sürekli yatıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Biz yazınca kızıyorsunuz ama cidden Eboue adam falan değil. Her maçta bunu yapıyor.

Haklısın sizin 25 kişilik kadro adamdan geçilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Biz yazınca kızıyorsunuz ama cidden Eboue adam falan değil. Her maçta bunu yapıyor.

Haklısın sizin 25 kişilik kadro adamdan geçilmiyor.

Sen de haklısın tabi.
  • Eboue'nin olayı çok farklı bende çözemedim.. faul yokken yattığı 1-2 dir her futbolcu gibi.... yani eboue faul yokken numaradan yatan birisi değil... maçlarımızı 90 dk izleyen önyargılı olmayan herkes bunu bilir ve görür. ama onun yatışları ciddi manada faul olan her pozisyonda 2 dk yerde mutlaka... 10 faul yapılıyorsa 6 sında yatıyor, gerçekten mi acı çekiyor zorladığından ani bir sıkıntı mı yoksa yorulduğundan mı uzatıyor yatmayı anlamadım. yoruluyor desem adam 90 dk yı rahat çıkarıyor, niye koşmuyor dediğim pozisyon olmadı, büyük ihtimal ani zorlamalarından kaynaklanıyor o sıkıntısı var çünkü hatırlıyorum bir çok ani depar atması gereken pozisyondan hemen sonra bacağı çekiyor.
  • Drogba'da yatıyorsa..
  • Drogba 36 yaşında yatması normal bence. Ayrıca dorgbanın kredisi çok. Adam son dakikalarda stoper görevi yaptı be.

Eboue başka takımda olsaydı hepimiz ona sövüyor olurduk orası ayrı
  • Drogba sadece yatmıyor arkadaşlar demek istediğim sürekli faul bekliyor en ufak şeyde. Öküz gibi fiziği var sürekli faul olsun faul olsun diyor Sürekli suratında bir acı ifadesi sürekli dişlerini göstermeler acıdan onu demek istiyorum.
  • 2 sene önce de aynı şekil yapıyordu burda kıyametler koptu eboue denen adam ligde en sevmediğim futbolcuların başında gelir zamana oynar taraftarı tahrik eder futbolcuları tahrik eder hakeme oynar gerek yok çık adam gibi topunu oyna
  • Eboue'ye her yatışında sövüyorum, gerçekten uyuz ediyor beni bu hareketleri. Bu tarz çirkeflikleri yakıştıramıyorum Galatasaray forması giyen oyuncuya.

Drogba'nın o kadar abartı bir durumu olduğunu sanmıyorum, 2-1'den sonra bir kendini yere bıraktı doğru muydu yanlış mıydı bilmiyoruz, ama bana da Drogba biraz ismini kullanarak bazen faul almaya çalışıyor gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.