Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar'dan Laptop Alacağım Fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebrarda fiyatlar neden ucuz ve üstüne bazı ürünlerde Ram veye SSD bile ilave ediyorlar yine diğer yerlerde ekli olmayan modellerden bile ucuz.Açıkçası bu beni tedirgin ediyor ve uzun zamandır bu yüzden laptop alamıyorum.

Dell 7559 alacağım hiçbir yerde bu kadar ucuz değil üstüne bide 128GB SSD eklemişler.

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70d128w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu353571

Ne yapmam gerekiyor yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de merak ediyorum. Neden bu aletler bu fiyata. Ama normal bence. 8GB ram az digerlerinden. 8GB ram de 170 tl civari. kiminde sadece ssd var. Normal gibi fiyat

• Forumda kisa bir arastirma yaparsaniz ebrar bilgisayardan sikayerci olan cok insan gorebilirsiniz. Genel olarak urun satana kadar herro sattiktan sonra merro olan firma.

• Hocam ürün özelliklerinin yazdığı sayfanın en altında özellikler firmamız tarafından %100 garanti edilememektedir diye bir ibare var. Adam sana 16 ram deyip 8, 128 gb ssd deyip babayı gönderebilir. Güvenemedim açıkçası. İnternetten alışveriş yaparken inciğini cıncığını incelemekte fayda var.
  • "B70D128W81C" modeli önemli burada tüm özellikler özetlenmiş
    google da taratığında birebir aynı laptoplar çıkarsa özellik bakımından doğrudur
  • fiyatların ucuzlaması doğaldır çünkü yeni nesil ekran kartları çıktı 1060 70 80
  • https://forum.donanimhaber.com/m_119641347/tm.htm
    Bu konuyu açmıştım.20 gün zamanımı aldılar ama ücretim iade edildi. Üründe problem cıkarsa benim yaptıgım hatayı yapmayın. Ürünü aynı sekilde kutuya koyup gönderince iade alıyorlarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.