Şimdi Ara

'ebrarbilgisayar.com' Yeni Laptop Aldım Sıfır mı İkinci El mi Şüpheli ? YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar linkteki laptopu (http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-12gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu354352 ) aldım bugun elime gecti. Sağına soluna baktığımda bir kaç şey dikkatimi çekti ekranın üst tarafından iplikler cıkıyor ve yine ekranın ustunde cizik var sizinde fikrinizi alayım dedim iade etsem mi etmesem mi fotolarda ekte yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyldz41 -- 21 Eylül 2016; 22:59:36 >

• Bence iade edin, sıfırın ne olduğunu bilmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce satın alınıp iade edilmiş bilgisayarlardan birini almış olabilirsiniz. geçmiş olsun.
  • bakalım iade edeceğiz herhalde, iade etmemek için direniyorum fakat :)
  • İade hakkınız bulunmaktadır değişim icin kargolayin dediler bakalım önümüzdeki hafta belli olur herşey. İsi yokuşa mi surecekler yardimci mi olacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyldz41 -- 22 Eylül 2016; 11:10:32 >
  • Ebrardan geçen hafta Asusun cihazını aldım. Ekran 1 saat çalıştı sonra gitti. Aynı şekilde iplikler ve çizik vardı. Gönderdim iade aldılar. Şimdi Bende MSI düşünüyorum hepsiburada & vatan bilgisayar buralara bakıyorum..
  • Pixellence1907 kullanıcısına yanıt
    Msi guzel hoş fakat pahalli bakalim sansimizi deneyelim degisim sonrasında da sıkıntı olursa iade ederiz bizde, ellerindekilerin hepsinin ekranları sıkıntılı degildir umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: smhyldz41

Msi guzel hoş fakat pahalli bakalim sansimizi deneyelim degisim sonrasında da sıkıntı olursa iade ederiz bizde, ellerindekilerin hepsinin ekranları sıkıntılı degildir umarim

aynı problem bende oldu.

https://forum.donanimhaber.com/m_119978049/mpage_6//tm.htm#120574659

konusunda paylaştığım fotoğrafları görebilirsin. bende de iplikler çıkıyordu ve kasa köşelerinde hasar vardı gittim iade ettim. lenovo ip510 alacağım.

• nsr1903 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, bu modellerin hepsi sorunlu mu acaba, değişim istedim tekrar ugrasmak zorunda kalmam umarım

• smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam , durum nasıl sonuçlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pixellence1907

iade ettim ben lenovo ip510 sipariş ettim son derece memnunum
  • Ben vatan bilgisayardan msi aldım. Gayet memnunum , adamlar gözünün önünde kurup kontrol ettirip teslim ediyor cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pixellence1907

laptop biraz önce elimize geçti sıkıntı yok değişim yaptılar. şuan format driver kurulumu yapıyoruz. umarız sorun cıkmaz.
    sonuc: ebrarbilgisayar.com malına sahip cıktı müşteri memnuniyetide gayet iyi.
  • Hadi hayırlı olsun..

• Pixellence1907 kullanıcısına yanıt
    eyv hocam sizede...
  • sağolsun ebrar bugun ozur mahiyetinde 2. laptopu gondermıs yanlıslık olmus olsa gerek kargoyu teslim almadık tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.