Şimdi Ara

Ebru Dersleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
27.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ebru Dersleri
  • [Deleted by Admins]
  • Hayırdır beni aramışsın gündüz Swedyy
  • Krizantem ne beğendin yazsaydın
  • ben de soyle bir okudum bayagi hos seyler varmis.
    ben de cok begeniyorum ama yapmak icin sabir ister sadece seyredeyim en iyisi
  • Teşekkür ederim Hüzünrüzgarı

evet sabır istediği doğru,ama bitince ve hele de beğenilince ve birinin evini ,odasını ,salonunu,ofisini , süslediğini görmek daha güzel
  • ebruyu seviyordum ebru yüzünden. ebru gitti ebru yu sevmez oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

Teşekkür ederim Hüzünrüzgarı

evet sabır istediği doğru,ama bitince ve hele de beğenilince ve birinin evini ,odasını ,salonunu,ofisini , süslediğini görmek daha güzel

Eminim oyledir.
  • Bu ikisi baya güzel olmuş.

Ebru Dersleri

Ebru Dersleri
  • Suzi mrb,
    Bu işe nasıl başlayabiliriz ,malzemeleri nerelerden temin edebiliriz?İlk etapta suyu ayarlamak ve istenilen kıvama getirmek(öd,kitre vs.)zor olur mu?Başlamak için öncelikle bir kursa gitmek şartmıdır?Evimizde kendi imkanlarımızla başlayabilir miyiz? vs. bilgi verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuZuN_CiCeGi -- 27 Eylül 2007; 11:46:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Suzi mrb,
    Bu işe nasıl başlayabiliriz ,malzemeleri nerelerden temin edebiliriz?İlk etapta suyu ayarlamak ve istenilen kıvama getirmek(öd,kitre vs.)zor olur mu?Başlamak için öncelikle bir kursa gitmek şartmıdır?Evimizde kendi imkanlarımızla başlayabilir miyiz? vs. bilgi verebilir misin?

heves o heves bendede olmuştu Atatürk'ün portresini görünce içimde ebru yapma hevesi depreşti sonra gitti

şaka şaka benim üstüme vazife değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 27 Eylül 2007; 11:53:26 >

• quote:

Suzi mrb,

Çiçek ;öncelikle hangi şehirdeysen (sanırım İstanbuldun) , Belediye Konservatuarları veya Halk Eğitim Merkezlerini sana uygun olanını araştırmalısın
    Gönül ister ki birebir derslere katılıp icazet alasın ,ama imkansızsa senin için o zaman nette birsürü yerde ders veren de var siteler de var. (gogıl sağolsun )

Ben tarif ederim kitreyi tutturabilirsin ama boya için biraz bilgilenmen gerek sadece 3 anarenk üzerinden diğer renkleri elde ettiğimiz çok geniş bir yelpaze çünkü,(siyah-beyaz takviye ederek ton ayarlaması yapılabilir ama yine de başlangıç için temel bilgiler lazım ) Renklerle alakalı bir ekleme yapmamıştım sanırım ,en kısa zamanda yaparım

diğer malzemelerini Kumkapıda "AYAN EBRU" dan bakabilirsin,www.ayanebru.com dan malzemeler ve fiatlandırmalara bakabilirsin , ilk başlangıç için 150 ytl civarı sanırım ( şimdi yenilendi mi bilemiyorum ama )

• quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

quote:

Suzi mrb,

Çiçek ;öncelikle hangi şehirdeysen (sanırım İstanbuldun) , Belediye Konservatuarları veya Halk Eğitim Merkezlerini sana uygun olanını araştırmalısın
    Gönül ister ki birebir derslere katılıp icazet alasın ,ama imkansızsa senin için o zaman nette birsürü yerde ders veren de var siteler de var. (gogıl sağolsun )

Ben tarif ederim kitreyi tutturabilirsin ama boya için biraz bilgilenmen gerek sadece 3 anarenk üzerinden diğer renkleri elde ettiğimiz çok geniş bir yelpaze çünkü,(siyah-beyaz takviye ederek ton ayarlaması yapılabilir ama yine de başlangıç için temel bilgiler lazım ) Renklerle alakalı bir ekleme yapmamıştım sanırım ,en kısa zamanda yaparım

diğer malzemelerini Kumkapıda "AYAN EBRU" dan bakabilirsin,www.ayanebru.com dan malzemeler ve fiatlandırmalara bakabilirsin , ilk başlangıç için 150 ytl civarı sanırım ( şimdi yenilendi mi bilemiyorum ama )

Sanırım kurs şart gibi gözüküyor temel bilgiler için.Bir hevestir gidiyor bakalım ne olacak.Aslında hevesten ziyade kendime uğraş istiyorum.
    Çevremde uğraşan birileri olsa bir kaç deneme yapar gerçekten uğraşbileceğim bir iş olup olmadığına karar verebilirdim ama yok :(

Ben biraz netten araştırayım dediğin gibiTeşekkür ederim ilgin için

• Rica ederim ,

Yine bak sen adresleri vardı bu topicde
    ayrıca da yardım ederim her konuda
  • Kurtlar Vadisindeki Ömer efendi'nin yaptığı ebrulara hayranım..

Klübünüzü az buçuk inceledim,çok hoş çalışmalar var..Ellerinize sağlık
  • Çok güzel cidden bunu biraz daha büyük boy yapsan muazzam olur. Kolay gelsin.
     Ebru Dersleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALph1940

Kurtlar Vadisindeki Ömer efendi'nin yaptığı ebrulara hayranım..

Klübünüzü az buçuk inceledim,çok hoş çalışmalar var..Ellerinize sağlık

Alph1940 ilgillendiğiniz ve de Doğumgünümde de hediye ettiğiniz için müteşekirim
    Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Çok güzel cidden bunu biraz daha büyük boy yapsan muazzam olur. Kolay gelsin.
     Ebru Dersleri

ne kadar büyük olmalı sizce
    ebatlarımız genelde 25x35 veya 35x45 oluyo ,daha büyük çalışmak için teknenin de büyümesi gerek ..o da meşakkatli doğrusu
    Teşekkürler

• gayet başarılı, tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

gayet başarılı, tebrikler

Teşekkürler neon knight

selamlar görüşemiyoz bu ara
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.