Şimdi Ara

ECA Dijital oda termostatı bağlantısı.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıll termostatın iki tane alt modeli var.

1. Y87RFC2030 - Opentherm
    2. T87RFC2090 - Aç-Kapa (on-off)

Sizin Y87RFC2030 modelini almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 20 Ekim 2015; 12:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Akıll termostatın iki tane alt modeli var.

1. Y87RFC2030 - Opentherm
    2. T87RFC2090 - Aç-Kapa (on-off)

Sizin Y87RFC2030 modelini almanız gerekiyor.

Aşağıdaki sitede bu modellerin her çeşidi koymuşlar ( Round Connected Modulation Y87C2004) modülasyonlu olarak gözüküyor acaba bizim bu eca confea premix yoğuşmalı kombilere uyumlu mudur? Adamlara mail atıcam da bizim bu eca lar orda satılıyor mu onu bilemedim ?

https://www.round.nl/
  • punisher441 kullanıcısına yanıt
    O sitedeki model ile bizdeki model isimleri arasında fark var ama uyumsuzluk olacağını zannetmiyorum.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Sn Zebza,

Danfoss TRVleri aldığımız site çökmüş gibi görülüyor. Bİlginiz var mıdır ? malum sitede 39 TL idi seti; diğer yerleride 50 TL olmuş set fiyatı.

• Zebza kullanıcısına yanıt
    evet bugün düzelmiş sn zebza 2 gündür arızalıydı site.
    teşekkürler.
    daha almadım alma durumu olursa diye sürekli takipteyim lakin burda doğalgazcılar ECA' dan başka marka vana yokmuş gibi garip bir ifade ile bakıyorlar;
    Bende;
    '' Vurur yüze ifadesi, gaz sensörlü bu bitanesi'' diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher441

Aşağıdaki sitede bu modellerin her çeşidi koymuşlar ( Round Connected Modulation Y87C2004) modülasyonlu olarak gözüküyor acaba bizim bu eca confea premix yoğuşmalı kombilere uyumlu mudur? Adamlara mail atıcam da bizim bu eca lar orda satılıyor mu onu bilemedim ?

Biraz evvel 0850 211 44 66 nolu telefonu aradım türk çıktı, sizde bir karışıklık olmuş olmalı tekrar ararsanız ulaşabilirsiniz.
  • seko11 S kullanıcısına yanıt
    3 yıldır kullanıyorum, fabrikaya da aldırdım 10 numara vana. Başka marka da alacağımı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: punisher441

Biraz evvel 0850 211 44 66 nolu telefonu aradım türk çıktı, sizde bir karışıklık olmuş olmalı tekrar ararsanız ulaşabilirsiniz.

Doğrudur, Aradığımız numara Romanya ya aktarımlıymış , karşıma Türk temsilci çıktı , dün adam yerinde olmadığından yabancı biri çıkmış, Modülasyonlu modelin kombimize uyumlu olup olmadığını araştırıp size geri dönüş sağlayacağız dediler.

• mrb sonunda lago aldım. Yanlız programlamaişini çözemedim. Yardımcı olurmsnz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Bir sorum olacak; eski kiradaki evimde Bosch FR 10 oda termostatı almıstım, kendim takıp sorunsuz kullanmıstım. Evden tasınında evdeki termostatı da sokup aldım. Şimdiki kiralık evimde ECA Confeo plus var. Bu eilmdeki FR 10u taksam çalısır mı? Takstıktan sonra bir ayar yapmaya gerek var mı? Tesekkürler.

Edit.
    quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

İyi forumlar...

ECA Dijital oda termostatı bağlantısı..

Buradaki gibi bağladım FR10'u ancak termostatın ekranına bir bilgi gelmedi, kapalı gibiydi. Tuslarına bastım, sıcaklık ayarını falan değiştrdim, kablonun uclarını yer değiştirdim hiçbir değişiklik olmadı FR10da. Galiba bu kombi ile uyumlu değil. Galiba bunu satıp ECA uyumlu almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 20 Eylül 2016; 11:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blasph

Selamlar,
    Bir sorum olacak; eski kiradaki evimde Bosch FR 10 oda termostatı almıstım, kendim takıp sorunsuz kullanmıstım. Evden tasınında evdeki termostatı da sokup aldım. Şimdiki kiralık evimde ECA Confeo plus var. Bu eilmdeki FR 10u taksam çalısır mı? Takstıktan sonra bir ayar yapmaya gerek var mı? Tesekkürler.

Edit.
    quote:

İyi forumlar...

Buradaki gibi bağladım FR10'u ancak termostatın ekranına bir bilgi gelmedi, kapalı gibiydi. Tuslarına bastım, sıcaklık ayarını falan değiştrdim, kablonun uclarını yer değiştirdim hiçbir değişiklik olmadı FR10da. Galiba bu kombi ile uyumlu değil. Galiba bunu satıp ECA uyumlu almak lazım.

Her markanın veri protoklü farklıdır, kombiye yada termostata zarar vermedi iseniz, ECA oda termostatı ile yola devam edebilirsiniz.

İyi forumlar...

• quote:

İyi forumlar...

üstad bu resim confeo premix için de uygun mu kombi içi laho fb montaji için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besyolu66

Komibinin panelini açtım soketleride buldum fakat bağlamaya cesaret edemedim.aslında basit bir işlem.ama garantisi var onun için bilemedim ne yapacağımı servis 40 tl istedi
    resmen soygunculuk...kendim bağlasam mı?

Confeo premix ise, baglantisini gosterir resim paylasabilirim.

En azindan kafaniz rahat olur.

İyi forumlar...

Üzerinden çok zaman geçmiş ama resimler hala duruyorsa paylaşır mısın? General ht 300 set kablosuz bağlantısı yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: YUNUSFERDA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besyolu66

Komibinin panelini açtım soketleride buldum fakat bağlamaya cesaret edemedim.aslında basit bir işlem.ama garantisi var onun için bilemedim ne yapacağımı servis 40 tl istedi
    resmen soygunculuk...kendim bağlasam mı?

Confeo premix ise, baglantisini gosterir resim paylasabilirim.

En azindan kafaniz rahat olur.

İyi forumlar...

Üzerinden çok zaman geçmiş ama resimler hala duruyorsa paylaşır mısın? General ht 300 set kablosuz bağlantısı yapacağım.

Bir önceki mesajda resim var ve benim resim, eğer isterseniz yeni resim çeker paylaşırım.

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ad3m

quote:

İyi forumlar...

Şeffaf kablo modülasyonlu oda termostatı bağlantısıdır.

Sağda uçta kalan ise basit oda termostatı kablosudur.

Modülasyonlu termostat tavsiyemdir, fiyatı biraz pahalıdır, fakat 2 ayda amorti eder.

Güncel resim isterseniz p.tesi günü paylaşırım.

İyi forumlar...

• quote:

quote:

quote:

İyi forumlar...

Modülasyonlu termostat tavsiyemdir, fiyatı biraz pahalıdır, fakat 2 ayda amorti eder.

İyi forumlar...

yönlendirmeniz ile en sagdaki 1. port olmadığını anladik ve 35 nolu porta 24vdc oda termostatı şema daki adı bu buraya bağladık.
    bayagi bi zorlanmayla sicak suyu aldık. kaloriferi de gündüz modunda 24 saat sabit sıcaklıkla calistirmayi başardık. kilavuzu sayisiz okudum herhalde.şimdi daha fazla detaya inmeden evdeki hissettiğimiz sıcaklığı yetwrli seviyeye getirmek için deniyoruz arttırarak su an 23 derecede. kombiyi de 50 derece ile sınırlandırdım. en iyi verimi 50 derecede verdiğini forumda okumuştum. yardımlarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi forumlar...

İyi forumlar...

yönlendirmeniz ile en sagdaki 1. port olmadığını anladik ve 35 nolu porta 24vdc oda termostatı şema daki adı bu buraya bağladık.
    bayagi bi zorlanmayla sicak suyu aldık. kaloriferi de gündüz modunda 24 saat sabit sıcaklıkla calistirmayi başardık. kilavuzu sayisiz okudum herhalde.şimdi daha fazla detaya inmeden evdeki hissettiğimiz sıcaklığı yetwrli seviyeye getirmek için deniyoruz arttırarak su an 23 derecede. kombiyi de 50 derece ile sınırlandırdım. en iyi verimi 50 derecede verdiğini forumda okumuştum. yardımlarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Rica ederim dostum.

Kazan sıcaklığını parametre 8 ve 9 ile sınırlamanız mümkündür.

Ben sıcaklık değerini 25 derece yapıp, max kazan sıcaklığını 40 derece yapıyorum.

Bu şekilde ekonomi yapılabiliyor.

Çok soğuk zamanlarda 45 veya 50 dereceye alıyorum.

Bu değerler eca orijinal oda termostati ile geçerlidir.

Farklı marka denemedim.

İyi forumlar...

• [simage][/simage]
    üstad kombi üst siniri 40 derece ayarli çalışıyor isiniyoruz da sıkıntı yok. ancak bu modulasyon pek olmuyir gibi kombiye set degeri gidiyor o degisiyor yani de ama kombi +-9 şeklinde çalışıyor. yani gazi kisip acma gibi bi modulasyon yok
     ECA Dijital oda termostatı bağlantısı.. ECA Dijital oda termostatı bağlantısı..

• quote:

[simage][/simage]
    üstad kombi üst siniri 40 derece ayarli çalışıyor isiniyoruz da sıkıntı yok. ancak bu modulasyon pek olmuyir gibi kombiye set degeri gidiyor o degisiyor yani de ama kombi +-9 şeklinde çalışıyor. yani gazi kisip acma gibi bi modulasyon yok
     ECA Dijital oda termostatı bağlantısı.. ECA Dijital oda termostatı bağlantısı..

Ben 08 ve 09 değerini 30 ve 40 olarak set ediyorum.

Akşam bir video çeker link bilgisini atarım.

En azından kafamızda netlik sağlarız.

Sizin termostat da benim termostat ile aynı model.

İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.