Şimdi Ara

eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eca proteus eski tip bacalı bir kombi var yeni taşındığım evde. sorunla ve sorular ise şöyle
    sorun 1- kombi sadece pilot alev ile 50m3 gaz harcıyor. hesap ise şöyle: kombinin 2 saatlik tüketimi (sadece pilot alev ile) 0,141m3 yani ayda 50,76m3 yapar buda. sorun ne olabilir. bu pilot alevin gaz ayarını kısamıyormuyuz.
    kombinin resimlerini yüklüyorum.
    sorun 2- sıcak suda sürekli ısınma soğuma problemi vardı. bunu kombinin içini açıp gaz ayarını düşürerek çözdüm ve sadece sıcak su açık olacak şekilde istediğim ısıda su vermesini sağladım. ancak bu ayarı kışın yükseltmek gerekiyor.

bu kombiden anlayan arkadaşlar bana üstündeki ayarlar ne işe yarıyor. resimler ekte.

eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor
     eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor eca proteus pilot alev 50m3 gaz harcıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyerus -- 2 Ağustos 2014; 11:42:11 >

• bu kombiden anlayan hiç yokmu arkadaşlar, 50m3 gaz harcamaması lazım akıllara zarar bu ne böyle.
  • güzel çalışma yapmışsın hocam, cevapsız kalması şanssızlık olmuş..

hesapta aylık 50 m3 pilot alevi olmaz evet, burada bir tuhaflık var, sıcak su kullanımı yahut ocak gibi diğer ısı kaynağı felan açık olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.