Şikayet Hazırlanıyor ECA proteus Premix kombi 0görüntüleme Emrullah 4 dakika önce Ben ECA yetkili servisinden ECA proteus Premix kombi aldım ECA yetkili servisine montajını yaptırdım Hadımköy ECA servisi yüzünden yıllardır kullandığım ECA markasın dan nefret ettim bir daha ECA marka mı tövbe hiçbir kimseye de tavsiye etmiyorum aman paranızı çöpe atın ama ECA marka almayın bu kadar kalitesiz bir servis gerçekten hayatımda hiç görmedim servis sadece kombinin Yoğuşmalı hortumu takılmadığı için garantiyi onaylamadı bu da yetmezmiş gibi 85 TL servis ücreti yerine 95 TL aldı madem insanlara böyle bir hizmet veremiyorsunuz satmayın hiçbir şey elini sürmeden ayak bastı parası aldı yakıştıramadım ECA markasına yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum bu kadar mı sattığınız malın arkasında durmak o kadar basit markalar bile 400 TL lik bir ürüne öyle bir hizmet veriyor ki inanamazsınız biz ECA marka kombi alıyoruz 4900 TL veriyoruz +ekstra montajını da ücret karşılığında ECA servisine yaptırıyoruz ve ECA servisi montajı yapan ECA servisine eksik bulup servis ücreti alıyor anlayamadım bu nasıl bir hizmet pes doğrusu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim