Şimdi Ara

Eca proteus premix kombi servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ECA proteus Premix kombi

0görüntüleme

Emrullah 4 dakika önce

Ben ECA yetkili servisinden ECA proteus Premix kombi aldım ECA yetkili servisine montajını yaptırdım Hadımköy ECA servisi yüzünden yıllardır kullandığım ECA markasın dan nefret ettim bir daha ECA marka mı tövbe hiçbir kimseye de tavsiye etmiyorum aman paranızı çöpe atın ama ECA marka almayın bu kadar kalitesiz bir servis gerçekten hayatımda hiç görmedim servis sadece kombinin Yoğuşmalı hortumu takılmadığı için garantiyi onaylamadı bu da yetmezmiş gibi 85 TL servis ücreti yerine 95 TL aldı madem insanlara böyle bir hizmet veremiyorsunuz satmayın hiçbir şey elini sürmeden ayak bastı parası aldı yakıştıramadım ECA markasına yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum bu kadar mı sattığınız malın arkasında durmak o kadar basit markalar bile 400 TL lik bir ürüne öyle bir hizmet veriyor ki inanamazsınız biz ECA marka kombi alıyoruz 4900 TL veriyoruz +ekstra montajını da ücret karşılığında ECA servisine yaptırıyoruz ve ECA servisi montajı yapan ECA servisine eksik bulup servis ücreti alıyor anlayamadım bu nasıl bir hizmet pes doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüketici mahkemeye baş vurunu yap kombi iadesini için dilekçe yaz parani cöpe atmamiş olursun bu konuda ciddiyim madem böyle mağdurluk var sende tüketici olarak yasal işlemini başlatip başka markaya yönel derim en mantiklisi bu sinir bozucu gicik bi durumda gerekeni yapardim sirf zararim olsa dahi bence es gecme olsun siyip geçiştirme boş ver diyip sadakam olsun siye kapatma bence yap iade et.!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle eca emar yetkili servisi montaj yapmaz o bayidir yoğuşma hortumunun takılmamış olması cihazının garanti açılışına engeldir montajcı firmanın sorunudur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi
    15 yıl önce açıldı
    ECA KOMBİ ARIZALARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.