Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
61
Favori
229.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yuh, yaklaşık bir buçuk ay önce neredeyse bin TL daha pahalıya almış oldum. Gerçi doğalgaz işlerini yapan firma taktı da, burada fiyat çok iyiymiş...
  • Arkadaşlar eylülden itibaren proteus premix 28 kW kullanıyorum evim 130 m2 yerden ısıtma sıfır tesisat..iyide kış oldu bu sene kısaca tecrübe etmiş oldum kombiyi.Ben gayet memnunum ilk kış tecrubeme gore hem ısıtmada hem banyoda test ettim ayni anda iki banyoda da kullandım hic problem olmadı ne ses olarak ne ısıtma olarak sorun çıkarmadı eco modunda kullandım devamlı..fatura olarak ta gayet hesaplı tüketimi çok güzel alt ve üst komşu da viessman vitidens 100 marka kombi var hepimiz ayni anda almıştık su an hicbir farkı yok onlardan hatta ben daha az fatura odedim..tereddutlerim vardı ilk aldigimda ama çok memnun kaldım..kısaca ilk kış deneyimimi paylaşmak istedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bu kombinin parametre menüsüne nasıl giriliyor. İki ayarı değiştirmem lazım l1 max yanma ile çalışma aralığı yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyfnktk

Aşağıdaki resimler proteus premixin ama bu parametrelerin nereyi ayarliyor bulamıyorum.

Parametre olarak sadece alttaki resimdeki ayarlar var gibi

• Arkadaşlar iyi akşamlar kombi arada birde olsa E82 hata kodu veriyor alev kaybı hatası gözüküyor resetleyince düzeliyor kış boyunca toplamda dört veya beş kez yaptı ama zamansız olunca danışmak istedim yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kkemalll K kullanıcısına yanıt
    E82 kodunun nedenini öğrenebildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Merhaba E82 hata kodu ile ilgili herhangi bir sonuca ulaşabildiniz mi aynı sıkıntı bendede var servisten sonuç alamadım

• nisayasin N kullanıcısına yanıt
    Servis pek ilgilenmediği için bizde idare ediyoruz reset atarak. Son 2-3 aydır 1 kere oldu.
  • Selamun aleyküm,anında sıcak su özelliği bulunan kombiler gerçek midir?,ve daikin kombi önerirmisiniz?.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, titreşim ve bu hatayı bilen var mı acaba?
    Bu hatayı daha önceden yaşamıştım, sifon kaynaklıydı sanki ama titreşim ilk defa oluyor ve biraz gaz kokusu alıyorum kombiden...
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Bacanızda sorun var gibi yerinden oynamış yada iç baca çıkmış olabilir gaz kokusu değil yanmış atik gaz kokusudur o kullanmadan bakin yada baktirin

• Hava gaz karışımı iyi olmadığı için alev kaybı oluyor e 82 hatası alev kaybından kaynaklanıyor

• tyfnktk T kullanıcısına yanıt
    Son günlerde çok rüzgar vardı, oynama imkanı var mıdır acaba?

Bacayı dışardan görebiliyorsanız içinin fotosunu çekin birkaç acıdan belli olur oynayıp oynamadigi

Yarın bakarım unutmazsam, sağolun cevap için.
    Kombinin ısıtma performansı da düştü sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 31 Mart 2019; 23:1:6 >
    Ariza giderilene kadar kominizi kullanmayın hem sizin sağlığınız hem kombinizin sağlığı icin

Tamamdır sağolun

• Kaç senedir ertelediğim kombi ihtiyacını. sabaha karşı kazanı delinip mutfağı göl eden termosifon sayesinde gerçekleştirmiş bulunuyorum. Burdaki yorumlara bakarak eca proteus premix 24kw aldım. Siyah boru ve projelendirmede girdi işin içine ortada yokken doğal gaz bağlatıyoruz :)

• garrote kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel bir kombi güle güle kullanin

Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.