50c dene o de yetmezse 55c |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (74. sayfa)

-
-
Şu an 55 zaten evin ısınmasını bekliyorim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
duotec , lunatec , proteus premıx 3unden hangısını tercıh ederdınız. yetkılı servısler esıt alakalı gıbı fıyatlarda ortalama esıt .
bırı elektrık bırı yakıt tuketımı farkı var baya hnagısı onemlı?
ve
proteuslar ın ıcı plastık e donmus sanırım? oyleyse dırekt ıptal mı yoksa eskı uretılmıslerden secme sansımız olur mu
-
Bar çok düşüyor acaba yüksek derecede çalıştırdığım için mi ( 55)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar Eca proteus premix sanırım hidroblok grubunu değiştirdi pirinçten kompozit plastik bloka geçti
bu kombiyi almak isteyenler 2022,2023 ve 2024 yılının ilk 6-7 ayında üretilmiş cihazlarını alsınlar. 2024 kasım 2024 aralık üretimi cihazlarda farklılıklar olabilir
28kW,30kW,35kW için aynı durum geçerli mi bilmiyorum
-
110m2 müstakil ev çatısız, yan duvarlar izolasyonlu 12 metre petek uzunluğu 24 kw , 28 kw ya da 30kw mı uygun olur ?
-
24kW almayın. 28kW veya 30kW alın. 24kW yetersiz kalır
-
Eca proteus premix kullanıyorum şuanda sıcak su çalışmıyor 22 derece gösteriyor ısıtmıyor suyu. Hata kodu da yok sorun ne olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ntc bozulmuş olabilir
su akış türbini de olabilir
Selamlar, yeni ev aldım sıfır inşaattan. Kombi asılı değil, kombi alacağım 2+1.
Bu modeli önerdiler, Proteus Premix 24 HM DG modeli, bir de Demirdöküm Ademix dediler. Hangisini seçmeliyim ? Fikir verirmisiniz?
-
Ademix'te çok fazla plastik aksam var almayın. iç dizaynı çok sıkışık, komponentler birbirine çok yakın. pompa öne değil yana bakıyor. plakalı eşanjör en arkada
olası arızalarda usta rahat çalışamaz. videoyu izleyin
Eca proteus premix daha iyi kombi bloklar pirinç ve ana eşanjör paslanmaz çelik
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=QLZO4HUyvBw -
-
Fotoğraf için teşekkürler
Umarım hep pirinç blokla üretmeye devam ederler
Bu konuyu ECA takip ediyorsa yetkililere sesleniyorum
Eca proteus premix gibi kaliteli bir kombide blokları pirinç olarak üretin
Hocam cevap için teşekkürler, PROTEUS PREMİX modelini 28 bine esenyurtta bir baiyede buldum aldım ürünü. Sağolasın.
Sıfır daire, sıfır tesisat. %50 oranında antifiriz koyulur mu koyulmazmı tavsiyeniz nedir. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 21 Ocak 2025; 16:26:40 > -
sentinel x100 öneririm. tesisat koruyucu en iyi markalardan biri.
www.n11.com
Sentinel X100 Kombi Radyatör Petek Yerden isıtma Tesisat Koruyucu Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/sentinel-x100-kombi-radyator-petek-yerden-isitma-tesisat-koruyucu-5346751?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAqL28BhCrARIsACYJvkcwNVEptaMkS-aXZWOVF8dU8miUKuvbd3OAdW6sEtiRlH8PxF64xDcaAo8jEALw_wcB
-
Termostatınız hala çalışıyor mu bendeki kombi ̀üretim tarihi 07/10/2022 Honeywell Y4H910RF4072 Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı - T4R yi desteklermi bu ürün modülasyonluymuş
anakartı honeywell olan bütün kombiler opentherm (by honeywell) destekler(desteklemeyen bilmiyorum). bende 20 yıllık oda termostatı var(honeywell). honeywell anakart olan kombilere parametrelere o cihazla giriyorum. + - yön farketmez.
honeywell yeni ismi RESİDEO(bazı parçalarda(oda termostatı) hala honeywell ismi ile devam ediyor bazı parçalarda resideo (gaz valfi, ntc, turbin, anakart vs vs). tamamen aynı anakartın üzerinde eski üretimlerde honeywell yeni üretimlerde resideo görülebilir.
-
Kulladığım kombi eca proteus premix bu kombi destekler mi ana kartı honeywell mi bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X