Eca proteus premix kombi ile ECA poly pure oda termostatı kullanıyorum. Kombi Eco modunda mı yoksa confort modda mı olmalı. Kombi ille de 60 da mı olmalı. Oda temostatı hassasiyeti 0.1 dereceye ayarlandı. Yani 22 ayarlı iken 22.9 da kombi çalışıyor 22.1 de duruyor. Termostatik vana şimdilik almadım. Gündüz ve akşam oturma odasına göre gece ise çocuk odasına göre ayar yapıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (71. sayfa)
-
-
Kombinin su tahliye ventili sürekli damlatıyor bar göstergesi ilk çizgide dahi olsa
Ne yapmak lazımdır
Genleşme tankına araba için kullanılan bar kontrol aleti ile kontrol ettiğimde ses bile gelmedi
Evet araba lastik basıncı ile bu aynı şey değil ama
En azından ses gelirdi diye tahmin ediyorum
Gecenin bir yarısı pek bir imkanımda yok
Bisiklet pompası ile hava basmayı denesem
Tehlikeli bir şey olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhorse_gt -- 24 Ekim 2024; 23:3:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi Günler;
Bugün eca proteus premix kombiye, poly pure 100w oda termostatı taktırdık. Kombinin sıcaklı ayarı kaç derece olmalı? Eco mu yoksa comfort mod mu seçilmeli? Binada dıştan mantolama var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eco mod'ta petekler soğur ısınır. kombi biraz tasarruf yapar
comfort mod'ta petekler soğumaz kombi ona göre ısıtma kapasitesini ayarlar
sıcağı seviyorsanız comfort
-
Peki oda termostatı varken kombide kaç dereceyi seçmeliyiz?
Bende bu sorunun cevabını arıyorum. Dün bende poly pure 100w oda termostatı taktırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kalorifer tesisatı yerden ısıtma mı petekli mi?
hangi şehirdesiniz?
-
Petekli, Sakarya merkezde ikamet ediyorum.
mevsim geçişlerinde 45c
soğuk günlerde 50c
çok soğuk günlerde 55-60c
-
Teşekkür ederim sağolun.
Değerleri hatalı yazmışsınız
21.9 da çalışıp 22.1 de duracak
0.5 alabilirsiniz aslında 1 C lik fark olur
Eco modda ısındıktan sonra 28 C düşene kadar sıcak suyu pompalıyor
Comfort da sabit derecede ısıtıyor ayarlı derecenin 7 C üstüne kadar
Çok soğuk olmuyorsa 50-55 arasında tutabilirsiniz
@disintegration
Hocam benim kombi citius premix, ayrı başlığı olmadığı için buraya yazdım. Modulasyonlu oda termostatı almak istiyorum ama benim kombi opentherm destekliyor mu acaba, modulasyonlu termostat kullanabilir miyim?
İnternetten baktım ama pek bir şey bulamadım, yardımcı olabilir misiniz acaba
merhaba
bilgim yok
-
eca proteus premix 24 hm dg kombiye cosa akıllı termostat takılabiliyor mu? ve bu işlemi kendim yapabilir miyim bilen var mı?
-
2023 Mart üretimi proteus premix model kombimde maalesef verimli ve tutarlı bir şekilde çalışmadı modulasyonlu oda termostatı. On-off termostat kullanıyorum suan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkanntr -- 4 Kasım 2024; 4:30:29 >
On/off termostat alıp, kombiyi eco modunda kullanıp modülasyonu kombiye bıraksak nasıl olur acaba denediniz mi
Arkadaşlar kombimizin hem su ısıtma hemde petek ısıtmasını açıyorum fakat sanki sürekli çeşme açıkmış gibi çeşme ikonu yanıp sönüyor petekleri ısıtmıyor. Su ısıtmayı kapattığımda sorunsuz çalışıyor. Bir yerlerde kaçak mı var diye baktık bir şey bulamadık ne önerirsiniz ? Lavabo tesisatındaki çok ufak kaçırma kombiyi su ısıtma modunda kitleyebilir mi ?
-
On off termostat kullansaniz da kombi modülasyon yapıyor. Ben comfort mod kullaniyorum Eco modda petekler soğuduktan sonra devreye girdiği için kombi ısıtma çok konforlu gelmedi bana
-
büyük hayal kırıklığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X