Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
62
Favori
229.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yogusmali kombilerle normal kombilerin bacaları malesef ayni değil ama genede servisle bir gorusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bırakın ilk sıcak su aksin sonra su 38 dereceye sabitlenir ve hep öyle kalır

• tyfnktk T kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim. Tekrar kontrol ettim. Sorun bataryada sanırım. Bataryadaki su açma kolunu en yukarı seviyeye getirirsem soğuk su tarafına çevirdiğimde su ideal sıcaklığa geliyor. Ama orta seviyede açarsam soğuk su gelmiyor yada az geliyor yani su çok sıcak geliyor.
    Sıcak ve soğuk ayarı en üst seviyede işlev görüyor. Siz deki bataryalarda mı böyle?
    Değilse benim batarya iyi değil değiştirmem gerek.

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Disintegration üstadım. Dediğiniz ECA LAGO fb ot oda panelini aldım. Arkada 123 girişi var, nasıl bir kablo ile hangi girişlere bağlantı yapıcam??? Montajı hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbcevik -- 13 Eylül 2019; 2:54:41 >
  • mbcevik M kullanıcısına yanıt
    2x0.75mm kablo kullanman lazım.anakartta opentherm girişi olması lazım kullanım kılavuzuna bakabilirsin.işlemlerde sigorta kutusu kapalı olacak

• Oda termostatında 1,2,ve 3 Nolu klemens girişleri var hangilerine bağlıyoruz?

Merhaba Hocam,
    Tavsiyelerinizden seçim yaparak ECA ya karar verdik. Peteklerde ECA takıldı. Tesisat ve doğalgazı bağlattığımız firma 5 yıl garantiden faydalanmanız için bir an önce binadaki hattın bitmesi ve gazın verilmesi lazım dedi. Bina kolon hattı da bir günlük işi kalmış dedi kolon boruyu çeken diğer firma. Anlamadığım konu ECA servisi gelip bu şekilde kontrol edip garantiyi onaylatamıyormu? Cihazı 5 yıl garanti diye aldık şimdi önümüze bu çıktı. Gecikirse gaz verilmesi servis 5 yıl garanti onaylamazmı?

• sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    merhaba
    5 yıl garanti 30 kasım'a kadar gazı açım belgesi alınmış montajı yapılmış kombiler için geçerli. elinde belge olan servisi çağırıp garantiyi başlatacak

• mbcevik M kullanıcısına yanıt
    1 nolu klemense deneyebilirsin

hocam yeni kombi aldık,ECA proteus premix 28 HM.eski kombinin oda termostatının eca'da çalışmıycağnı söyledi servis,yenisini almamız gerekiyormuş.oda termostatının foto'su aşağıda,
    gerçekten bağlanmazmı?çalışmazsa hangi oda termostatını almalıyız?
    bağlanırsa buderus oda termostatını kullanıyımmi yoksa modülasyonlumu aliyim?
    teşekkürler** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 16 Eylül 2019; 13:34:22 >

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    on/off, kuru kontak her oda termostatı çalışır ama bu o.t lcd ve dijital değil hassasiyeti en az 1c
    eca nın kablolu veya kablosuz o.t lerinden birini alabilirsin seçenek fazla bir de modülasyonlu eca lago fb var öneririm

• Ben de 35 kw lık taktırm.evde yerden ısıtma var.yerden ısıtma için max verim ve yoğuşma için kaç dereceye alınmalı.eco ve normal mod var hangi modda çalıştırılmalı.oda tedmostatı yok.daha soğuk havalarda kaç dereceye getirilmeli.konyadan yaşıyorum

• aliserpil2006 A kullanıcısına yanıt
    yerden ısıtmada 35-40c de kullanmanız lazım. eco modda kullanınca anakart düşük kazan sıcaklığında ısıtacak şekilde ayarlama yapar.çok soğuk havalarda max 5c arttırın. ayrıca iyi bir oda termostatı almanızı öneririm evdeki sıcaklığı kontrol etmeniz açısından
  • bende eca kombimi yeni aldım .... su sıcaklığı ilk 30 saniyede normalken, banyo esnasında üç dakika sonra sıcaklık artıyor...... soğuk musluğuda açmak durumunda kalıyorum ...sıcaklığı azaltıncada abdest alırken sıcaklık yeterli gelmiyor sebebi ne olabilir.

• sislivadi S kullanıcısına yanıt
    Eca kombilerin modülasyon aralıkları dardır, scot hariç . Özellikle yüksek kw'li kombilerde, özellikle yaz aylarında kullanım suyunu fazla açmazsan ısıyı sabit tutamaz derece yükselir gider çünkü minumun kapasiteye düşmesine rağmen ürettiği ısı fazla olduğu için derece yükselir gider. Eca eve sokulmaz, musluk vana batarya hariç

• sislivadi S kullanıcısına yanıt
    Su ilk açıldığında anlık sıcaklığı yakalayabilmek.için kombi çok yamar bu sebeble su sıcaklığı ilk anda çok yükselir daha sonra kombi sıcaklığı azaltarak suyunuzu istediğiniz sıcaklıkta sabitler size tavsiyem banyo suyunu 35 yada 40 a ayarlayin sonra suyunuzu acın bırakın iki dakika kadar aksin sonra 40 dereceye sabitler suyunuzu ne sıcak olur ne soğuk eca kombileri bu kadar da gömmeyin kaliteli cihazlardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfnktk -- 6 Ekim 2019; 18:57:39 >
  • eca proteus premix güzel cihazdır

• merhaba eca proteus premix kombi için kablosuz haftalık programlanabilir termostat önerilerinz nedir?
  • hayrullah29 H kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.