** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (62. sayfa)

-
-
teşekkürler, bugün eve taşındım kombiyi kullanmaya başladım, önceki evde kullandığım honeywell 2008 söküp bu kombiye takacağım, o zaman pompanın üzerindeki düğmelere bakarım.
-
-
-
Hafta sonuna kadar açıp bakarım görsel eklerim yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ECA PROTEUS PREMİX, güncel kasa
premix eşanjör Polidoro yerine eskisi gibi Condevo premix eşanjör takılmış
modülasyonlu fan: EBM
gaz valfi: honeywell resideo
pompa: DUCA
hidroblok grubu: pirinç/metal
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=e8xqrh-Eat4 -
Konu takip.
O kadar araştırdık başımıza belayı aldık , pompa farklı marka ,fanı farklı marka, esansor farklı marka çıktı , sürekli E03 E80 hatasi veriyor, reset atıyorum düzeliyor , 2 sene Ferroli divacondence f24 kullandım tek hata vermedi, elektronik şans işi ama içindeki parçaların farklı olduğunu bilseydim almazdım .
Dublex 185 m2 ve zeminden ısıtmalı iki banyolu evim için 33 Kw Duotec önermiştiniz.
Ancak bölgemizde Baymak servis sorunu olduğunu gördüm. 10 lt ve üstü genleşme
tankı öneririm demiştiniz. Ustam bizim eve, elinde de bulunan 42 Kw lık ECA Proteus piremixi takayım dedi. Performans ve sarfiyat açısından önerirmisiniz?
Selamlar,https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/132015780
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 26 Mayıs 2023; 18:58:55 > -
33kW yerine 42kW takılabilir. Yakıt sarfiyatı faturada çok fark ettirmez
42kW eca proteus premix çok iyi cihaz. Villa ve tripleks büyük dairelere öneriyorum
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 29 Mayıs 2023; 16:52:51 > -
-
-
-
Telefonumda bir tek bu resim kalmış...
Evden uzaktayım ve sanırım sorunun cevabı resimlerde yok.
Sonra daha teferruatlı çekmeye çalışırım.
Çok teşekkür ederim,
-
DemirDöküm Nitromix P 24 kw
Eca proteus premix 24 kw
Buderus Logamax Plus GB062 24 kw
Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw
bu kombilerin arasında kaldım sonra içi pirinç diye ve eca muslukları ve ürünlerinin kalitesine inanarak
eca siparis ettim daha dogalgaz amasraya yeni geldi takıp kullanamadım hala iade sansım var akıl alabilecegimiz tavsiye alabilecegimiz kimse yok cünkü ilk kez dogalgazla tanışacağız
yorumlarda eca proteus premix için cok sesli çalıştığı rahatsız ettiği ile ilgili yorumlara denk geldim evin mutfagına takacagım için salonda hemen yan oda oldugu için
aklımda soru işareti oluştu zaten kombilere baktıgımızda bu yazdıgım modeller arasında 1-2-3 bin tl fark var en fazla
bir kere alayım başım agrımasın istiyorum ecadan pişman olurmuyum iade edip başka bir model almalımıyım
ürünü aldım diye değil gerçekten gerçeği neyse o şekil tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
çünkü kim ne satıyorsa onu övüyor.
-
nitromix: paslanmaz çelik premix eşanjör + hidroblok grubu yarısı pirinç yarısı plastik
gb062: alüminyum alaşımlı premix eşanjör + hidroblok grubu plastik kompozit
Eca proteus premix: paslanmaz çelik premix eşanjör + hidroblok grubu metal pirinç
Baymak duo tec compact: paslanmaz çelik premix eşanjör + hidroblok grubu metal pirinç
kabaca bu kombilerin özellikleri bu şekilde. ayrıca eca proteus premix 5 yıl garantili, gb062'nin sıcak su gücü 24kW değil 30kW
diğer 3 kombinin sıcak su gücü 24kW.
ses olarak gb062 birkaç desibel daha sessiz ama bu diğer kombilerin sesli çalıştığı anlamına gelmez
no frost buzdolabı kadar ses çıkartırlar. herkesin ses hassasiyeti farklı olduğu için size sesli gelen başkasına sessiz gelebilir veya tam tersi
dünyada ses çıkartmayan kombi daha icat edilmemiştir. sıcak su için musluğu açtığınızda az da olsa her kombiden minik te olsa ses çıkar
yazdığınız 4 kombide piyasada çok satan kombiler. doğalgaz dükkanlarına gittiğinizde kendi mallarını övdükleri gibi bu kadar teknik detay veremezler ayrıca bu kadar teknik detaya sahip olduklarını sanmıyorum
baymak duo tec compact mutfakta nasıl ses çıkartıyor videoyu izleyebilirsiniz
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=jq8I7xOT88I
-
ilginizden dolayı teşekkürler
şimdi ecayi iade edip baymak mı alayım baymak almadıma pişman olurmuyum simdi ikisi arasında kaldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X