Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.478
Cevap
65
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iade etmeyin. iyi bir kombi aldınız. internetteki yorumları dikkate almayın. bilmediğimiz bir cihaz olsa bu kadar yorum yapmayız

Eca proteus premix'te videodaki Baymak gibi çalışıyor fark yok

tercih sizin

• Eca proteus premix , iç dizaynı (güncel)

Valmex paslanmaz çelik premix eşanjör

EBM modülasyonlu fan (alman)

honeywell resideo gaz valfi

pirinç hidroblok grubu

DUCA pompa

** ECA PROTEUS PREMİX **KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=XkWPvxHkToA
  • arkadaşlar selamlar

eca proteus premix + honeywell Y87RF2008 & RFG100 doğru bir kombinasyon mudur?

evim yerden ısıtma değil. modülasyonlu kablosuz telefondan kontrol edilebilir şekilde kullanmak istediğim için bu şekilde tercih ettim. kombi baymak duotec de olabilir. siz olsanız ne tercih ederdiniz?

cevaplarınız için şimdiden Allah razı olsun

• kavcakarugur kullanıcısına yanıt

modülasyonlu oda termostatı şart değil, kablosuz ve tpi algotirmalı iyi bir oda termostatı da olabilir

Eca proteus premix veya Baymak duo tec compact + Honeywell T3R

radyatörlü sistemlerde sadece oda termostatı ile tasarruf yapamazsınız, yaşam odasına iyi bir oda termostatı, yatak odaları ve mutfağa danfoss termostatik vanalar taktırmanızı öneririm

bu oda termostatının forumda konusu var bakabilirsiniz

• disintegration kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkür ederim. modülasyonlu olunca daha düşük derecelerde çalışacağı için daha sessiz çalışır diye düşünmüştüm. bu yanlış bir bilgi mi? kombiler hakkında pek bilgim yok. çok fark etmeyecekse t3r alayım o zaman.

• Ben de aynı kombi aynı modulasyonlu termostatı satın almıştım hem modulasyondan faydalanmak hem de uzaktan kontrol edebilmek için. Henüz kurulum yapılmadı kış ayında yapılacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bölgemdeki eca bayisinden ay sonu satış hedefleri doğrultusunda confeo premix için proteus'la işçilik dahil aynı fiyatı aldım. Aynı fiyat göz önünde bulundurulduğunda hangisi tercih sebebi olabilir? Confeo premix çok satılmadığı için ileride yedek parça anlamında sıkıntı yaşar mıyım? Dokunmatik panel arızası bir risk midir? Sizlerin görüşü nedir bu durumda? Teşekkür ederim.

• xclass X kullanıcısına yanıt

Eca confeo premix ve Eca proteus premix birbirine çok benzeyen kombiler. iki kombide paslanmaz çelik premix eşanjörlü ve pirinç hidrobloklu,

Confeo'nun artısı -ki bana göre büyük bir artı değil pompası grundfos, Proteus premix'in duca marka.

confeo premix'in dokunmatik panel'i 5 10 yıl kullanılmadı o yüzden sahadan olumlu veya olumsuz geri dönüşler daha yapılmadı veya ben duymadım

proteus premix'in avantajı 5 yıl garanti, Confeo premix çok satmıyor çünkü Eca şirketi bu kombiyi premium kombi gibi satmak istiyor bana göre premium bir kombi değil gayet iyi bir kombi

buna göre karar verin

• kavcakarugur kullanıcısına yanıt

modülasyonlu oda termostatı faturalarda mucizeler yaratmaz

kablosuz tpi algoritmalı on-off bir oda termostatı + diğer odaların peteklerine danfoss termostatik vanalar doğru kullanımda faturalarda mucizeler yaratmasa da kayda değer bir başarı yakalanıyor

çok abartı bir yorum yapıp beklentinizi yükseltmeyeyim. kendi evimde bu kombinasyonu yıllardır kullanıyorum memnunum

Çok teşekkür ederim. Kombiyle birlikte oda termostatı yerine her peteğe termostatik vananın takılmasının da faydalı olabileceği söylendi ayrıca. Her oda ve petek için şart mıdır? Sadece termostatik vana ile verim elde edilebilir mi? Danfoss tavsiye ettiğinizi gördüm, markanın önemi büyük müdür?

• xclass X kullanıcısına yanıt

yaşam odasına iyi bir kablosuz oda termostatı

yatak odalarına ve mutfağa danfoss termostatik vanalar

Sayın abim sizin öneriniz ile Eca proteus 28 Kw kombi aldım. teşekkür ederim sağolun

bir sorum daha olacak oda termostatı alacağım hangisi kullanışlı ve faydalı olan marka modeli

yazarmısın tekrer teşekkür ederim.

• gece_yolcusu kullanıcısına yanıt

Honeywell T3R kablosuz on off o.t öneririm

Daha düşük bütçeye general life'in solara ve aruna serisi kablosuz on off o.t

Hepsinde öğrenme modu yani tpi algoritması var

Ama eca servisine sormadan o.t almayın garanti konusunda sorun çıkartabilirler

Problem çıkartırlarsa aşağıdaki ürünü öneririm

https://www.eca.com.tr/poly-touch-400w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam siyah modeli daha ucuz onu alsam olurmu

fark edermi. teşekkürler

• gece_yolcusu kullanıcısına yanıt

siyah modelini alabilirsiniz fark etmez

• GELENEKSEL E.C.A. KOMBİ BAKIM KAMPANYASI BAŞLADI….

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları
  • Bu kombiyi aşağıdaki termostatla birlikte kullanmaya başlayacağım,

Belki de basittir ama doğalgaza geçiş yapınca eski merkezi sistem-kömür kombininden daha karmaşık geldi bana kullanımı.

Petek ısısı ve sıcak su ısısını ayarlama konusunda sorum yok ama ekranda hep duran derece neyin ısısını gösteriyor? Termostatla bir ilgisi var mı? Termostatla ısı ayarı yapınca mı değişiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 17 Temmuz 2023; 20:17:46 >

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt

Hangi ekrandan bahsediyorsunuz

Kombide olandan.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt

Kombi ekranın sağı ve solunda + - artı eksi tuşları var kalorifer veya sıcak su gücü derecesi görünüyordur

Artı eksiye basın eliniz alışmış olur

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.