eğer yerden ısıtma borularınız bariyersiz ise tortu tutucu ve hava ayırıcıyı kendiniz alıp bir ustaya taktıracaksınız. videoyu izleyin hava ayırıcı ve tortu tutucu Eca circle, General life firması üretiyor. tpi algoritması yok kablosuz on-off olarak çalışır iş görür |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (65. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim tpi algoritması dediğiniz nedir? Bir avantajı var mı biz normal 23 dereceye ayarlayıp odadan odaya taşıyıp kullanmak istiyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya da hangi eca oda termostatını tavsiye edersiniz garanti dışı kalmaması için eca model olsun diye düşündüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam çok meşgul ettim sizi hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim.
son olarak aklıma takılan bir konu var. bu opentherm özellikli termostat normalde sanırım kombinin ısısı ile de oynuyormuş kendisi. yerden ısıtma için usta 40-45 derece arası açın demişti. bu termostatı internet kontrolü olduğu için almak istiyorum ama eğer kombi derecesini 70 lere çıkartırsa sıkıntı yaşayacağız sanırım. bunu devre dışı bırakma var mıdır? internetten kullansam ama opentherm özelliği için maksimum 45e kadar çıksın gibi bir kısıtlama yapılabilir mi?
ev.honeywellhome.com.tr
Honeywell Home Türkiye - Kablosuz Modülasyonlu Termostat - Y87RF2008https://ev.honeywellhome.com.tr/product-detail.php?id=8
-
Yerden ısıtma sistemlerinde akıllı o.t kullanmak istiyorsanız on-off akıllı o.t alın
Kombi kazan sıcaklığı 35 40c olsun en fazla
O.t kombinin kazan sıcaklığına müdahele etmemesi için on off öneriyorum
Modülasyonlu o.t almayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hocam bende ondan dolayı endişelenmiştim.
o zaman benim işimi honeywell T3r görecektir.
eca servisi eğer ısrar ederse sadece eca markası olsun derse ECA CMT707 mi olsun? yoksa daha iyisi var mıdır?
-
Herkese merhaba. Piyasada Honeywell y87rf2008 harici kablosuz modulasyonlu uzaktan kontrollü termostat yok mu bu kombiye uyan
Merhabalar. Evimi tadilata sokup yerden ısıtma döşettim. Kombim ise premix 30 kw. Kombiyi ilk kez kullandım ama demirdöküme göre değişik geldi. Demirdöküm su sıcaklığını ayarladığım derecenin -5 ile +5 arasında tutardı. ECA da ise örneğin su sıcaklığını 40 derece yapıyorum. Su sıcaklığı 27-28' e kadar düşüyor o zaman kombi çalışmaya başlıyor. Normal mi bu durum? Not: Yakın zamanda servisi tarafından kombiye bakım yapıldı.
-
evet normal yeni nesil kombiler bu şekilde çalışır
kombinizde kalorifer modunda eco ve comfort modu var
-
Evet modları biliyorum. Yerden ısıtma için su sıcaklığı hakkında tavsiyeniz var mı? Başka önerileriniz varsa (termostat vs) onu da alabilirim.
-
Yerden ısıtmada 35c civarı kazan sıcaklığı ideal
Yerden ısıtmada Kablosuz on off oda termostatı öneririm
Eca nın sitesinde modeller mevcut
ECA tam bir hayal kırıklığı oldu bende , proteus premix için kaç kere servis geldi e03 hatası çözülmedi , 1 ay önce değişim talep ettim kimse geri dönmedi , az önce ben aradım durumu sormak için , müşteri temsilcisi geri dönüş olmamış dedi, hızlandırmak için mail atacakmış , zaten bir ayı geçmiş hızlanmasa bir sene de geri dönüş olacak demekki,
Değişim için tüketici hakem heyetine başvuru yapıcam ama gelen servis , servis formu vermiyor , elimde belge de yok
Bu kombiden bende bu hafta taktırıyorum öneri ve tavsiyelerinize açığım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Opentherm Bi termostat alsam. Kombide normal termostat bağlantı yerine mi bağlanıyor. Yoksa opentherm için ayrı bir terminal var mı? Şemada göremedim.
Termostat için köprü tel takılmış bir bölüm var , geçen kış sonu kullanıma başladığımda opentherm honeywell 2008 taktım çalıştı , kombim sorunsuz çalışıp servis ile işi biterse tekrar takacağım
proteus premix 30luk aldım. Evim iyi yalıtımlı 160 m2. Bir de eca poly oda termostatı almayı düşünüyorum. Bir sürü çeşidi var 100 w, 200 w pure gibi? Hangisini tavsiye edersiniz?
Bir de histerezis değeri (ısı hassasiyeti) varsayılan 0.5 geliyormuş. bu da odada 1 derecelik oynamaya neden olur. Konfor için bunu 0.2 veya 0.1 e düşürsek daha iyi olmaz mı? Bu konuda tavsiyeniz deneyiminiz ne yönde olur?
Teşekkürler
-
eca poly pure'lerin hepsini general life fason olarak üretiyor
bazıları programsız bazıları programlı bazıları beyaz bazıları siyah renk. hepsinde 0.1c ölçüm ama adımlar 0.5c şeklinde ilerliyor
bu oda termostatlarında kalibrasyon ayarı yapabiliyorsunuz oda termostatı ve yanında termometre olması lazım.
youtube ta örnek videolar var bakabilirsiniz
-
Arkadaşlar bende normalde termostat çalışıyordu buradan görüp p44 aktif ettim bir değişiklik hissetmedim hala aynı çalışıyor bunun bir farkı var mı
-
Merhaba bu kombi alınır mı? cosa akıllı oda termostatı ile kullanmayı düşünüyorum.
sıkıntı yaşar mıyım? ayrıca evimdeki sular çok kireçli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X