poly touch progranabilir 0.1 hassasiyet var 2 değer girebiliyorsun bunu günlük saatlik ayarlayabiliyorsun sorunuz olursa yazabilirsiniz poly pure 1 derece oynama oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (66. sayfa)

-
-
Merhaba geçen sene aralık ayında kombi 0 alınıp kullanılmaya başlandı
bakım uyarısı gelmeye başladı
630 Tl istendi .
kullanıcılar bakımları ne zaman yaptırıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aynı kombiyi 2 yıldır kullanıyorum ve henüz bakım yaptırmadım. Açıkçası 2-3 yıl daha bakım yaptırmayı düşünmüyorum. Bakım uyarısı ASE yazısı her yıl çıkıyor. Reset düğmesine basınca gidiyor. Ancak 2. gün tekrar çıkıyor ve tekrar resetliyorsun. 3. Günde çıkıyor ve tekrar resetleyince. 1 yıl bir dana uyarı vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ilk 3 yıl kombi bakımı yaptırılmamalı
Servisler yüzeysel bakım yapıyor ayrıca kombiler ilk yılda kirlenmez bakıma ihtiyaçları yoktur
3yıl sonra yaptırın. Sonraki yıllarda 2 yıl veya 3 yılda bir yaptırın
Arkadaşlar merhaba, bu forumdaki yorumlara bakıp eski kombimle kullandığım ECA Lago Fb Ot oda termostatı ile uyumlu olduğundan ECA Proteus Premix kombi aldım, havalar soğuyana kadar sadece sıcak su için kullandığımdan herhangi bir memnuniyetsizliğim yoktu fakat ısınmak amacıyla kullanmaya başladığımda oda termostatı ile kombinin uyumlu çalışmadığını farkettim, yetkili servis ile irtibata geçtim, onlar da aynı model bir oda termostatıyla deneme yaptılar, sorunu teyit ettiler ve şaşırdılar, merkezle irtibata geçip yanıt vereceklerini söylediler. Daha sonra aradıklarında merkezden proteus premix kombilerin yeni serilerinin modülasyonlu(opentherm) oda termostatlarıyla uyumlu çalışmadığı bilgisi verildiğini söylediler. Benim aklım modülasyonlu bir kombinin modülasyonlu oda termostatıyla çalışamayacağı hususunu almıyor bir türlü, anlamakta zorlanıyorum, çözüm istiyorum yok, farklı bir modülasyonlu oda termostatı önerin onu alayım diyorum yok, bir üst model olan confeo premix uyumlu imiş, o zaman bunu geri alın, farkını ödeyeyim diğerinden alayım diyorum o da yok. Maalesef yardımcı olmuyorlar.
Uzun lafın kısası modülasyonlu kombiyi modülasyonlu oda termostatı ile kullanamıyorum, ve maalesef sorunun da çözümü yok. Modülasyonlu oda termostatı ile kullanmayı düşünüp proteus premix kombi almayı düşünenlerin dikkatine!!! Ben yandım siz de yanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilhan14 -- 17 Kasım 2023; 15:33:46 >
-
Kombinizin üretim tarihini öğrenebilir miyim? Şunun için soruyorum Nisan ayinda ben de aynı kombiden aldım ve opentherm ozellikli olduğunu okudugumdan honeywell modulasyonlu oda termostadi da satın aldim. Kombinin kurulumunu henüz yaptirmadim o yüzden termostad çalışıyor mu bilmiyorum. Eğer sizin kombi de Mart yada Nisan üretimiyse termostadi elden çıkarmaya çalışacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, uyumlu çalışmıyor derken nasıl bir sorun oluyordu, çok ısıtıyordu, ısıtmıyordu ya da hiç mi çalışmıyordu, bende ki de 2022 kasım üretimi iç aksamı farklı emas pompalı,
-
-
2023 yılı nisan ayında aldım kombiyi
-
Sağlıklı kumanda etmiyor, kombiyi çalıştırması gereken noktada start veremiyor, hedeflenen sıcaklıkta da stop vermesi gerekirken saçmalıyor.
-
Ben 2022 Aralık ayında bağlatmıştım kombiyi. Hortum tıkanmış. Kombinin altından su damlıyordu. Hiç bir uyarı da vermedi. Normal bir şekilde de çalışıyordu kombi. Bilmediğimden servis çağırdım. Hortumu düzeltince damlama da kesildi. Dediğiniz gibiyse iptal edilmiş galiba.
-
Hocam konuyu hortlatıyorum
öncelikle merhaba,
honeywell modülasyonlu yrf 2008 ile preteus premixi nasıl bağlayacağım bilginiz var mı . Modülasyonlu olduğu için direkt kuru kontak köprüsüne bağlamak istemedim. Siz kullanıyor musun . Teşekkürler şimdiden
-
Merhabalar. ECA PREMİX 30 KW kombi kullanıyorum. Ev dubleks ve yerden ısıtma sistemi var. Kombinin bulunduğu zemin katta bulunan odalar çok güzel ısınıyor. Ancak üst kat ısınmıyor. Daha doğrusu yukarıya gelen su sıcaklığı düşük. Bunu kollektörden de zeminden de anlayabiliyorum. Sorun ve çözümleri ne olabilir?
-
Alt kattaki kollektörlerin vanalarını kısın
Tek tek hortum vanalarını kısmadım. Ancak her iki kollektörün ana vanalarını kıstım ancak çözüm olmadı.
-
yerden ısıtma boruları oksijen bariyersiz ise borular oksijen emilimi yüzünden zamanla yapay çamur tutmuş ve borular tıkanmış olabilir bu da başka bir olasılık
tesisat yeni mi eski mi?
-
Tesisat bu yaz döşendi. Boru olarak vesbo oksijen bariyerli boru döşendi. Kombi basıncını 2 bar olarak ayarladım. Alt kar kollektörlerini neredeyse 4/3 kıstım. Kollektör üstündeki hava tahliye yerlerinden havalarını aldım. Su sıcaklığı 45 derece ve alt kat yanıyor, üst kat 20 dereceyi zor görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 28 Kasım 2023; 11:3:24 > -
Kombi sıfır değil bu arada. Yerden ısıtma sistemi yeni. Kombi altındaki su dönüş filtesini de kontol edicem bugün.
-
o zaman geriye tek olasılık kalıyor ya tesisat hatası var bir yerde bir sorun var veya boru miktarı az döşenmiş üst kat az ısınıyor
alt kattaki bütün vanaları kapatın sadece üst kat ısınsın. gözlemleyin.1 saat sonra üst kat 20c'nin üstüne çıkıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X