< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossdarkkiller -- 2 Mart 2014; 11:31:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossdarkkiller -- 2 Mart 2014; 11:31:23 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloko -- 14 Mayıs 2019; 20:10:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloko -- 14 Mayıs 2019; 21:13:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konuyu hortlatıyorum ama Kiralık eve çıktım bu cihazla karşı karşıyayım uzaktan baktım yok yakından baktım gene yok.Bu nasıl kullanılır a dan z ye anlatabilecek varmı.Kullanma kılavuzuda yok :-(.Evi patlatmayalım durduk yere |
Merhaba, kombim arızalandı kazanı gitmiş. Şu konuda bir bilgi istiyorum. Bu kombi, hermetik mi? Yoksa bacalı mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Ben de görseldeki modelle karşılaşmak durumunda kaldım. Bu modelde su basıncı nereden yükseltiliyor? Bilginiz dahilinde ise paylaşırsanız çok mutlu olurum. Basınç 0 şu an. teşekkürler. |