Şimdi Ara

ECANTA ÇEŞİTLİ KIYAFET VE AYAKKABILAR---1---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ne alakası var şimdi ?boş boş yorum yapmak için yazıyorsun.senin gibi forumda var böyle bir kaç tane her şeye muhalefet olup hiç bir katkıda bulunmayan.Asıl senin gibileri komple forumdan banlamak lazım.

sırf konu olsun diye paylaşsam sayfa ismi paylaşır sadece 1 -2 ürün linki paylaşır geçerim.Sıcak fırsat diyince 50-100 liraya tişört 300-400 liraya ayakkabı mı olacak hep? pahalı markaların piyasadan uygun fiyatlı ürünleri de olunca paylaşıyorum her kesime hitap etmeye çalışıyorum

• 1183 liralık tişörtün neyi sıcak fırsat ? Sırf konu olsun sayı artsın diye açıyorsunuz

• Khaalesi Targaryen K kullanıcısına yanıt

ne alakası var şimdi ?boş boş yorum yapmak için yazıyorsun.senin gibi forumda var böyle bir kaç tane her şeye muhalefet olup hiç bir katkıda bulunmayan.Asıl senin gibileri komple forumdan banlamak lazım.

sırf konu olsun diye paylaşsam sayfa ismi paylaşır sadece 1 -2 ürün linki paylaşır geçerim.Sıcak fırsat diyince 50-100 liraya tişört 300-400 liraya ayakkabı mı olacak hep? pahalı markaların piyasadan uygun fiyatlı ürünleri de olunca paylaşıyorum her kesime hitap etmeye çalışıyorum

• He 1624 liraya gomlek alan adam indirim kovalar forumda :D Şu indirimden sipariş veren varsa faturasını atsın bir gömlekte ben göndericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaalesi Targaryen -- 23 Kasım 2024; 23:35:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.