Şimdi Ara

Ecco seçili ayakkabı ve botlarda 50% indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
3.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ecco mağazalarında 9-10-11 aralık tarihleri arasında seçili ürünlerde 50% indirim var. Kış dönemi öncesinde bot arayışında olanlar mutlaka bakmalı
    - seçili ürünler kısıtlı değil. Ürünlerin yaklaşık yüzde sekseni indirimde
    - takip ettiğim ürünler için, indirimin gerçekten 50% olduğunu söyleyebilirim. ( bindirim sonrası indirim değil)

Markayı takip edenler, ürünlerin kalite düzeyini biliyorlardır. Fiyatları da ona göre yüksek. Ben Amazon.com'da dahi, kargo vs hariç 164 USD olan Biom grip 2 modelini 220 tl, 169 USD olan ulterra botu da 250 tl fiyattan aldım. Uzunca bir süre benzer bir ihtiyacım olacağını düşünmediğim için ciddi anlamda ekonomik geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerelerde mağazaları var istinyepark ta var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heh işte şimdi bir nebze oldu. Nautilus açılışında %30 varken de fena değildi fiyatlar ama yine de yüksekti. Şimdi alınası oldu.

Hem klasik giyimde hem de normal günlük kullanıma uygun bot tarzında bir şeyler önerebilir mi daha önce kullanan birileri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Heh işte şimdi bir nebze oldu. Nautilus açılışında %30 varken de fena değildi fiyatlar ama yine de yüksekti. Şimdi alınası oldu.

Hem klasik giyimde hem de normal günlük kullanıma uygun bot tarzında bir şeyler önerebilir mi daha önce kullanan birileri?
    Kendi markalarını mı satıyorlar sadece?
  • fiyatlaraşırı pahalı geldi, beta indirimi çok daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

fiyatlaraşırı pahalı geldi, beta indirimi çok daha iyiydi.

Fiyatlara nerden baktın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

quote:

Fiyatlara nerden baktın?

ilk mesajdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

quote:

Fiyatlara nerden baktın?

ilk mesajdan.

200-250 lira bu marka için ucuz kardeşim çünkü kaliteli ve pahalı bir marka. Ortalama fiyatları 500 lira botlarının.

• olcaycukur kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam, gidip bakmakta fayda var.

• fiyatlar indirim uygulanmış hali ile 200 - 300 tl arası.
    Güzel botlar veya outdoor ayakkabılar var. açıkçası camper, merrel, jack Wolfskin, patagonia vs markalarına baktıktan sonra gayet makul geldi fiyatları. Ayağımdaki rahatsızlıktan ötürü mutlak rahat ayakkabılar giymek zorundayım. Yoksa bir günlük rahatsız ayakkabı giymek 3-4 gün ciddi ağrı yapıyor. Bu sebeple son aldığım (son 5 sene) ayakkabıların tamamı (3 çift) camper ya da Ecco.
    marka çok bilinen bir marka değil ama dün mağazada gözlemlediğim kadarıyla, mağaza çok dolu olmamasına rağmen gelenler en az 2-3 çift ayakkabı alarak çıkıyor.

• mcabar kullanıcısına yanıt
    Antalyada mağazaları yokmuş ama ürünlerini satan avm falan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcabar

Markayı takip edenler, ürünlerin kalite düzeyini biliyorlardır. Fiyatları da ona göre yüksek. Ben Amazon.com'da dahi, kargo vs hariç 164 USD olan Biom grip 2 modelini 220 tl, 169 USD olan ulterra botu da 250 tl fiyattan aldım. Uzunca bir süre benzer bir ihtiyacım olacağını düşünmediğim için ciddi anlamda ekonomik geldi.

Merhaba, haber verdiğiniz için teşekkürler. Ulterra bot Gore-tex olan mı ve de bileksiz ayakkabı modeli de var mıydı acaba gördünüz mü?
  • 282sk282 kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım model goretex olan değil. Bileksiz, takım elbise altına, spor vs. Birçok farklı çeşit vardı dün gittiğimde.

• quote:

Ecco mağazalarında 9-10-11 aralık tarihleri arasında seçili ürünlerde 50% indirim var. Kış dönemi öncesinde bot arayışında olanlar mutlaka bakmalı
    - takip ettiğim ürünler için, indirimin gerçekten 50% olduğunu söyleyebilirim. ( bindirim sonrası indirim değil)

Bilgi için çok teşekkürler. Dün akşam 2 tane hanıma 2 tane kendime ayakkabı aldım, 900 lira indirim oldu. Uzun seneler kullanırız.

Fiyatlar gerçek fiyatlar,

Dalga geçecek arkadaşlar için peşinen de şunu söyleyim, ayağımda 2009'da Danimarka'dan aldığım Ecco ayakkabı var. Kalite ve rahatlığı bir yana, 150 lira verip 2 sene içinde telef olan ayakkabılarla karşılaştırmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

quote:

Ecco mağazalarında 9-10-11 aralık tarihleri arasında seçili ürünlerde 50% indirim var. Kış dönemi öncesinde bot arayışında olanlar mutlaka bakmalı

Bilgi için çok teşekkürler. Dün akşam 2 tane hanıma 2 tane kendime ayakkabı aldım, 900 lira indirim oldu. Uzun seneler kullanırız.

Fiyatlar gerçek fiyatlar,

Dalga geçecek arkadaşlar için peşinen de şunu söyleyim, ayağımda 2009'da Danimarka'dan aldığım Ecco ayakkabı var. Kalite ve rahatlığı bir yana, 150 lira verip 2 sene içinde telef olan ayakkabılarla karşılaştırmamak lazım.
    pazar gunu gittim %30 indirim vardi. %50 yi kacirdim sanirim ama yinede bir bot aldim , biraz tuzlu oldu ama cok meth ettiniz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnrkl

pazar gunu gittim %30 indirim vardi. %50 yi kacirdim sanirim ama yinede bir bot aldim , biraz tuzlu oldu ama cok meth ettiniz:)

Alıntıları Göster
    Benim aldığım botun her iki teki de topuğuma vuruyor. Sitesinde çok rahat ve hafif yürüyüş ayakkabısı yazıyordu. Yarın götürüp değişim yapacağım veya iade. Sizce yaparlar mı? Başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba. Aldığım model şu : http://tr.ecco.com/tr-tr/collection/men/boots/whistler-833604-59236

• mtnrkl M kullanıcısına yanıt
    Benimkinde fişin üzerinde bir damga var, indirimli ürünlerde değişim ve iade yoktur diye. Bir sorun isterseniz.
  • ahmet.keskin kullanıcısına yanıt
    bende öyle bir şey yazmıyor. 15 gün içinde iade ve değişim yapılabilir yazıyor. Yarın aksilik olmazsa aldığım mağazaya gideceğim o zaman belli olur. Sizin ayakkabılar nasıl rahatmıydı?
  • mtnrkl M kullanıcısına yanıt
    Rahat herhangi bir sıkıntı yok şimdilik
  • ahmet.keskin kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günlerde kullanınız. Bugün gittim dediğiniz gibi iade veya değişim olmuyormuş. Ne illet markaymış. Özdilek parktaki personelinde müşteri memnuniyeti sıfır. Kontrol için ayakkabıyı incelemek için bıraktım. Tabanı yükseltiriz ya da içten arkasını genişletiriz falan dedi benim cinler şahlandı o kadar para verip ayakkabıyı deforme etmek de pek mantıklı gelmedi. Neyse artık aramalarını bekleyeceğiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.