Şimdi Ara

Echo Of Soul ( OBT ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
2
Favori
17.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde mail adresime dün beta key yollamışlar lan ben çoktan oynadım hatta sıkılıp bıraktım
  • Bu akşam saat 19.00 gibi open betaya geçiyor. Duyanlar duymayanlara.
  • Perşembe ve Cuma gececiyim. Açılış tamda iş saatime denk geldi Oyunu indirdim işten gelince biraz takılırım
  • Avrupa için Requiem ve Yggdrasil adında 2 server açılacak oyunun forumunda suan oylaması var. Oy veren ve yorum yapan %70 oranında ingilizce konusan oyuncular Requiem tercih ediyor. Yggdrasil fransız oyuncularının baskınlıgı altındaymış o serverda GM fransız oldugundan ötürü .
    Açılış için Geri Sayım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:39:25 >
  • Oyunu beğenmedim,Aeria'yı da hiç sevmem ama oynucak MMORPG yok.

~~~~~~~~~~~~9 Level Sonra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oynamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinéma -- 28 Mayıs 2015; 22:57:22 >
  • Nick : PunkBlood , Server: Requiem , Class : Fire Mage arkadaslar.
  • Akşam sıkıldım biraz oynayayım dedim , oyun yüklüydü zaten yeni pacth gelmiş kaç saattir atamadı patchi launcerde bi sorun var galiba .Sinir etti.
  • Requemde başladık bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Mayıs 2015; 3:34:19 >
  • Galiba bu oyunda tutmiycak. Hiç girip oynayasım yok Belki tek oynuyorum diyedir. Dh den arkadaşlar guild kurdunuzmu?
  • 18 oldum oyun fena değil uzun süredirde yeni oyun çıkmıyor artık eskisi gibi 1 hafta oynanır en azından :)
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    Bende oyunu nedense pek sevmedim ama devam edeceğim 8 levelim arada girer takılırım.Başka oyun yok zaten cabal 2 gelse skyforge falan gelse oynanır.
  • hiç hoşuma gitmedi oyun
  • İndirmeyi düşünüyordum tam indirmiyim o zaman. Çıkmadan önce sitelerde eos eos diye çıldırıyorlardı. Fail oldu demek Skyforge nasıl acaba hiç rus versiyonu indiresim yok 10gb zaten ._.
  • Oyun benimde hiç hoşuma gitmedi gerçekten.
  • Zamanında yazdım 2 gb oyun ne kadar iyi olabilir güzel bir oyun şimdi şartlara gore en az 40 gb olucak indirdigimize değecek arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Oyunda tek sevmediğim nokta cinsiyet ırk seçilememesi.Onun haricinde son seviyeye gelmeden bir şey demek zor.10-15 level oynayarak yorum yapan arkadşalarımız var bence bir mmorpg az oynamayla iyi kötü anlaşılmaz.Boyutlada anlaşılmaz 1 gb lik knight çoğu 20-30 gb lik oyundan iyi geliyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyunda tek sevmediğim nokta cinsiyet ırk seçilememesi.Onun haricinde son seviyeye gelmeden bir şey demek zor.10-15 level oynayarak yorum yapan arkadşalarımız var bence bir mmorpg az oynamayla iyi kötü anlaşılmaz.Boyutlada anlaşılmaz 1 gb lik knight çoğu 20-30 gb lik oyundan iyi geliyor hala.

Knight ne zaman çıktı bu ne zaman çıktı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Oyun 9 gb ama 1-2 gb değil.
  • Arkadaş oyun dediğin kendini oynatacak. Tera'ya açıldığında arkadaşlarla başladık 3 günde son seviyeye ulaşmıştık. Oyuna kötü demiyorum ben, sadece kendini oynatmıyor, o leveli kastırtmıyor Aslında görevleri de sıkıcı değil. Git şundan 10 tana topla, şundan 15 tane kes değil de 3 tane topla, 3 tane kes gibi

Edit: Arada girip 1-2 lvl kasıp çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 3 Haziran 2015; 14:46:39 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.