Şimdi Ara

ECS G31T M7 Anakart için EKRAN KARTI tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba .Uzatmadan konuya gireceğim ECS G31T M7 marka anakartım var malumunuz ''%50 vergi'' konsol alacaktım ama GEFORCE NOW'a düştüm .

Geforce now için min. sistem gereksinimlerine yükseltmek istiyorum pc yi üzerinde ekran kartı yok . Pc yi kullanmaktan başka çok bir bilgim yok yani hangi slot old. bile bilmiyorum o yüzden sizden

GeForce Now min. sistem gereksinimleri
    Dual core x86-64 CPU with 2.0GHz or faster
    4GB of system memory
    GPU that at least supports DirectX 11
    NVIDIA GeForce 600 series or newer
    AMD Radeon HD 3000 series or newer
    Intel HD Graphics 2000 series or newer

bu sistem gereksinimlerine ve ANAKARTIMA göre ekran kartı tavsiyesi ve ram tavsiyesi istiyorum. MSI Gt710 u gözüm ve cüzdanım kesiyor. Şimdiden teşekkürler.

• Bendede aynı modelin g41 chipsetlisi var bendede gt710 var işlemci olarak Q6600 kullanıyorum 4+2gb 1333 MHz ram var bana yetiyor sistemim csgo oynuyorum sizde q serisi bir işlemci alabilirsiniz çünkü 775 pin için daha iyisi yok Xeon alabilirsiniz mod gerekir uğraşırım derseniz alın biraz daha performanslidir siz 4+4 GB DDR3 ram alin çift kanal ve kaliteli bir PSU alın . Saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merttu M kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla sistemde revize yapmak lazım . Askere gideceğim gidemiyorum . 1 ay idare edecek birşey düşünmüştüm ama olmayacak belli ki döndükten sonra yeni nesil konsollara bakacağım artık ilginize teşekkür ederim
  • anakart ecs g31t-m7 dd2
    işlemci core duo2 quad q8200 2.33ghz
    4gb ram
    ekran kartı redeon hd 4350 512mb

bu pc yi 1 2 yıl daha idare edecek bi upgrade etmek istiyorum neler alabilirim neler önerirsiniz. uygun yollu olması tercihimdir.
    genel e sport oyunlarını (cs:go lol vs) daha rahat oynatması asıl amaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametdkc -- 30 Mayıs 2020; 13:19:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.