Şimdi Ara

Ecs g31t-m7 ekran kartım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim ECS G31T-M7 anakartım var şu anda üstünde de ati hd 4350 ekran kartı var yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Ekran kartının agp8x gibi şeylere dikkat edilmesi gerektiğini söylediler. Ben hangi ekran kartlarını kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese teşekkürler.

• Sen pci-express soketine uygun olan e.kartı almalısın, eğer kart için ayırdığın bütçeni / CPU ve PSu bilgisini verebilirsen sistemine ve bütçene uygun seçenekleri öğrenebilirsin.

Edit : Anakartın

Ecs g31t-m7 ekran kartım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 25 Nisan 2010; 19:28:52 >
  • PCI-16x. 200 tl lik gta 4 çalıştırsın yeter
  • GTA IV, CPU'na (işlemcine) asılan 1 oyun
    o fiyat aralığın'da 19'' monitör için Bu kartı (190TL.)
    22'' monitör için'de aynı kartın 1gb bellekli olanını veya Bunu öneririm
  • arkadaşlar benim ram ddr3 değil ddr3 de desteklemiyor acaba ekran kartında sorun teşkil eder mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanahmet

arkadaşlar benim ram ddr3 değil ddr3 de desteklemiyor acaba ekran kartında sorun teşkil eder mi

Sen DDR3 ram alıp anakartına takmıyorsun e.kartı alıyorsun, e. kartının üzerinde ne tipte ram olduğunu anakartın bilemez, anakartın sadece VGA slotunda kart varmı yokmu onu bilebilir istersen GDDR5 ram kullanan 1 e. kartı alır takar kullanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus M2A-VM O/B x1250 Vga Problemi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.