Şimdi Ara

Eczacılığa geçiş yapmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara’da yarı burslu bilgisayar mühendisliği okuyorum hazırlığı yeni bitirdim. Sektöre hakim değilim sıralamaların düşmesi korkuttu açıkçası. İstanbul’da yarı burslu eczacılığa geçiş yapmalı mıyım yoksa sıralamaların düşmesi sanıldığı kadar korkutucu bir şey değil mi? Aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bölümünün sıralaması düştü diye bölüm değiştirilmez.Borsa değil sonuçta.Hangisine ilgin varsa ondan devam et.Bana sorarsan Eczacılık daha beter.Milyon liraların yoksa asla yazılmaz.

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası mühendisliğe hep yatkınlığım daha fazlaydı tercih yaparken de bunu göz önünde bulundurmuştum ama göz göre göre zorlaşan bir sektöre devam etmek ne kadar akıl kârı olur bunu düşünüyorum. Tabii bahsettiğim gibi bir zorlaşma olup olmadığından emin değilim herkes başka bir şey söylüyor.

• Elfsl E kullanıcısına yanıt
    Bilişim sektöründe zorlaşma kesinlikle mevcut.Artık istenen yetkinliklerin sonu yok.Önceden Junior mühendise iş imkanı verilirdi fakat şu an tüm firmalar neredeyse Mid yani 5+ deneyimli insan arıyorlar.Her sene en az 30 binden fazla mezun verilmesi de bırakın işi staj bulmayı zorlaştırıyor.Bu rekabette ayakta kalırım diyebiliyorsanız okuyun.Kalifiye yine iş bulur ama 2-3 sene sonra ne olacağı şüpheli.

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sebeplerden korkuyorum açıkçası ve dediğiniz gibi mezuniyete kadar olan süreçte neler değişir bilinmez. Yazılıma özel bir ilgi alakam olduğu için de yazmamıştım bölümü tabi bu etkenler de gözümü korkutuyor bu süreçte yatay geçişlerin de son günü olunca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.