Şimdi Ara

Eczacılık düşünen varsa yardımcı olabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim dersler ağırdı çünkü diğer eczacılık fakültesi'nden farklıydı dersler.Bizim okul ve Hacettepe hariç zorlamazlar ilk yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberazerate L kullanıcısına yanıt
    Gelir diye umut et ama büyük ihtimalle gelir

• starkhanesi kullanıcısına yanıt
    Hocam diş gelmezse eczacılık yazmayı düşünüyorum . Mesleğe bakışım belirsiz seversem kalma ihtimalim de var . Sizce iyi olan ve çok zorlamayan eczacılık fakülteleri hangisidir ?

• Öyle beklentin olmasın çünkü bütün iyi fakülteler zorlar bizim zorlanmamızın sebebi 4 modül(1 vize) 1 final olmasıydı yani ilk dönem genelde kolay geçer 2.dönem zorlanmaya başlarsın biz de önlük giyme 1.sınıf 2.dönemde oldu genelde 2.sınıf 1.dönemde olur

Hocam o zaman Çukurova hakkında düşüncelerinuz neler ? Evime yakın olursa daha rahat denerim diyorum .

27.317 e diş gelir mi sizce

• Zor gibi gözüküyor ama imkansız değil sen iyi ecz dene derim seversin büyük ihtimal ecza sadece bio değil %50 kimya %50 biodur

Hocam hâlâ eczacılıga devam ediyor musunuz ben sizi

tekra sınava girdi diye hatırlıyorum ( karıştırmışsam kusura bakmayın)

• Evet kötü geldiği için devam

Umarım hakkımızda hayırlısı olur hocam . Ama eczacılıkta araştırma alanı var mı merak ediyorum. Küçüklüğümden beri bu mikroskoplu araştırmacı insanlara özenmişimdir

• Olmaz mı hocam farmasötik mikrobiyoloji var farmasötik botanik(bu genelde bitki)

Yani hocam tıp ya da diş istememin nedeni hem insanla olan bağı , yenilenmesi (güncel), araştırma alanı , maaş imkanı . Eczacılık esnaflık gibi kalmış aklımda ben sürekli bir yerde oturmak istemem ya da depoda çalışmak . Bakalım ne olacak .

Hocam gerçekten çok iyi bir insansınız , bakış açım biraz değişti en azından umarım istediğiniz yer olur .

• Aslında yakın tarihte eczacılar tusa görebiliyordu yani eczacılık fakültesinden çıkıp doktor olabiliyorlardı onu kaldırdılar ayrıca bakma sen normalde ilacı yapan kişiler eczacılardır satanda eczacılar eczacılar olmasa doktorlar normalde hiç ama neyse

Hocam çok bilgisiz olduğumu fark ettim eğer Türkiye de olmasam ben de genetik mühendisliği isterdim

• Mesela sana 2-3 ilaç maddesi versinler sence hangisi daha işe yarar savaş durumunda sence ilaç mı daha önemli doktor mu 🤔🤔🤔

Hocam internet varsa bir şeyler yaparım ama yarık derinse doktor lazım yaranın durumuna göre

• İlaç yapım konusunda eczacı anatomik ve fizyolojik olarak doktor lazım aslında bakarsan ikisi de birbirne bağlı meslekler çok ayrı gibi görünsede 1881 yılına kadar doktorluk ve eczacılık birleşikmiş sonra ayrı dallar haline geçmiş

Hocam hep akrabalar yüzünden bu kalıplaşmış düşünceler aslında. Çoğu ( hepsi aslında) oku ver babana annene diplomayi işletsinler yat, diplomayı kirala yat. Bizim insanımız yatmayı mı seviyo anlamadım
    Ben biraz heyecan arıyorum biraz da hiperaktifim aslında . Eczacılık hakkındaki ön yargılarımı kaldırdınız teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki hani hastanelerde veya fabrikalarda çalışan eczacılar ne kadar maaş alıyorlar bir bilginiz var mı
  • anti-white-sheep A kullanıcısına yanıt
    Yeni açılan ecza düşünür müsünüz ?

• liberazerate L kullanıcısına yanıt
    Hastanelerde klinik eczacıysan 5-7 arası normal eczacı isen 4-5 arası alırsın o da ilk alıma göre

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.