Şimdi Ara

ECZACILIK GERÇEĞİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eczacı açmak artık zor evet ama bu da açık olan eczacıların ya da devir alırsak bizim kazançlarımızın düşmesini engelleyecektir,olaya böyle de bakmak lazım.Ayrıca ben tercihlerime diş ve iyi üniversitelerin eczalarını yazdım.Eczacılıkta kaygılarım var evet ama çalışma sahası çok geniş bir meslek yüksek lisans yapabilme durumu da gelerek eczacıların da iyi kariyer yapabilmesinin önü açıldı bundan pek bahseden olmuyo.Ben de zaten gelirse ilk etapta eczane açmayı düşünmüyorum.O üniversitelerden iyi çıkanlar zaten ilaç şirketlerinin direkt kapacağı elemanlar.İlaç şirketleri ve ilaç sanayisi biter mi hiç, her zaman değerini koruyacaktır.Televizyonda bi haber cıkıyo ülkede bir kesimin karı düşüyo biraz mağdur oluyo sonra mesleği tamamen bitiriyorlar ve piyasada inanılmaz bir yönlendirme yapıp meslege yönelime cok sert etki ediyorlar.Tekrar söylüyorum evet ilaç fiyatları da düştü tarihte ilk kez eczanesini kapatanlar da olmuş bunu da biliyorum ama hala cok iyi kazanan bi dünya eczacı var ve eskiden inanılmaz kazanıyorlardı simdi hala iyi kazanıyolar ama bu tatmin etmez oldu tabii insanlar eczane açıp ilk yılında borclarını ödeyip altına arabasını alacak kadar kazanıyodu çünkü.Ben genetiği 3.sınıfa girerken bırakmış biriyim genetiğe geleceğin en önemli mesleği deyip bi anda puanın fırlatmışlardı benzer tipler zamanında zamanında da.Ama genetiği bıraktım çünkü çalışacak alan yok kendini geliştirsen yine yok gerçekten çok zor bir şeyler yapabilmek.Ama eczacılık çalışma sahası geniş mesleklerdendir bu konuda kıyas bile yapılamaz.
    Bu arada devlet üniversitelerinden Boğaziçi genetiğe ayrıca saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın o ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurogut -- 17 Temmuz 2014; 11:34:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.