Şimdi Ara

Eczacılık için : Marmara , İstanbul ,Anadolu , hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf3:24.5k , Marmara olur mu ? Marmara olmazsa diğer ikisinden hangisini seçeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eczacılık önermem. sağlık alanından başka hangi bölümler geliyor?
  • R4V3N kullanıcısına yanıt
    Diş ve tıp Hariç diğerleri gelir

• imkanın varsa özelde tıp veya diş oku derim.Yoksa ftr araştır. Eczane açarım kafasıyla eczacılık istiyorsan kesinlikle yazma derim. 3 sınıfta eczacılık bırakmış biri olarak söylüyorum bunu. Eczacılığın şuan sadece geçmişten gelen adı var. O sıralamayı kesinlikle hak etmiyor. Senin yerinde olsaydım mezun kalırdım ama yine de sen bilirsin
    Ben eczacılık açılmasının çok zor Olduğunu biliyorum eczane açmak için okumayacam yani , yüzde 50 diş olsa düşünürdüm de yüzde 25 felan oluyor Tıpta yüzde 25 sanırsam

hocam şu an ilaç firmalarında eczacıların 7-8 bin lira alma gibi bi durumu var mı yoksa en fazla 4 bine mi çalışır? bide okuması çok zor deniyo doğru sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dönüm noktası

hocam şu an ilaç firmalarında eczacıların 7-8 bin lira alma gibi bi durumu var mı yoksa en fazla 4 bine mi çalışır? bide okuması çok zor deniyo doğru sanırım

Türkiye'de kaç tane ilaç firması var sayar mısın? ve kaç tane eczacılık fakültesi var,her sene kaç mezun veriliyor?
    ilaç firmalarında eczacıların çalıştığı çoğu pozisyonda kimya mezunları bile çalışabiliyor. 7-8 bin lira maaş ise hayal.

okuması zor değil.Boş gezenin boş kalfası değilseniz sene kaybınız olmaz.Eğer yazacaksanız en kolay eczacılık fakültesini yazın. yanlış hatırlamıyorsam eskişehir anadolu eczacılıktı galiba.
    çünkü kimse sizin nereden mezun olduğunu bakmayacak.Alacağınız bir diploma sadece. Eczane eczacılığını yaptığınız stajlarda öğreneceksiniz.Okulda göreceğiniz teorik bilgilerin hiçbir faydası olmayacak bu konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

quote:

Orijinalden alıntı: dönüm noktası

Türkiye'de kaç tane ilaç firması var sayar mısın? ve kaç tane eczacılık fakültesi var,her sene kaç mezun veriliyor?
    ilaç firmalarında eczacıların çalıştığı çoğu pozisyonda kimya mezunları bile çalışabiliyor. 7-8 bin lira maaş ise hayal.

okuması zor değil.Boş gezenin boş kalfası değilseniz sene kaybınız olmaz.Eğer yazacaksanız en kolay eczacılık fakültesini yazın. yanlış hatırlamıyorsam eskişehir anadolu eczacılıktı galiba.
    çünkü kimse sizin nereden mezun olduğunu bakmayacak.Alacağınız bir diploma sadece. Eczane eczacılığını yaptığınız stajlarda öğreneceksiniz.Okulda göreceğiniz teorik bilgilerin hiçbir faydası olmayacak bu konuda.

eczane eczacılığı da iyi değil şu an o zaman tek çıkar yol hastaneler.böyle giderse bu sene de düşer sıralamalar. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dönüm noktası -- 13 Temmuz 2015; 0:02:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Davulon

Ben eczacılık açılmasının çok zor Olduğunu biliyorum eczane açmak için okumayacam yani , yüzde 50 diş olsa düşünürdüm de yüzde 25 felan oluyor Tıpta yüzde 25 sanırsam

eus gelecek deniyordu geldi mi bilmiyorum. Uzmanlık seçeneği var ama yanılmıyorsam 2 veya 3 bölüm var.yani çok kısıtlı.

Klinik eczacılığı çok övüyorlardı.2023 de her hastanede yatak sayısına göre bulunması zorunlu olacakmış galiba. ama sırf buna güvenip eczacılık yazmazdım. önümüzdeki 8 yıl içinde mezun sayısı çığ gibi artacak.Bu kadroları da çok rahat bir şekilde dolduracaktır.Kaldı ki gelecek mi o bile belli değil.Gelse bile görev tanımı çok sıkıntılı. Hocalarımızdan anlatmaya çalışanlar oluyordu ama kendileri bile tam olarak bilmiyordu.

Ha bu arada eğer tıp veya diş gibi bir hedefin var da puanın tutmadığı için eczacılık istiyorsan seni hiç bir şekilde tatmin etmeyecektir emin olabilirsin.Senin yerinde olsam mezun kalıp bir sene daha şansımı denerdim. Emin ol geçireceğin 1 sene hayatının geri kalan kısmına şekil verecek.Sırf bir yere gitmiş olmak için tercih yapma iyi düşün

SGK da 5.5 alması doğru mu ?

Tıp hiçbir zaman istemedim , ama 13-14 bin olsaydım diş hekimliği okurdum ama olmazsa Olmazım değil , eczacılık ile çıkmıştım yola bir de klinik eczacılık olayı Marmara da var bu Yüzden Marmara istiyor eğer Marmara gelmezse İstanbul mu Eskişehir mi bende Eskişehir kolay diye istiyorum çünkü İstanbul üniversitesinde de klinik eczacı şeyi yok benim için şehir Hariç Farkları yok ama okuyan birilerinden bilgi alsam daha yararlı olur

• Özel hastanenin TAM karşısında tanıdık eczacı var bana her ay 2 bin tl anca kalıyor yazmanı önermiyorum dedi başlara

Yinede siz bilirsiniz ama eczacılık 40 bin lere gelmiş durumda neredeyse , bu gerçekten vahim yeni bir yasa düzenleme olucağını düşünüyorum bu benim yorumum çünkü eczacı tüm dünyada saygın bir meslektir türkiyede ise doktor ve diş hekiminden sonra en kıdemli kişidir bu kdr değersizleşmesi acı.

• Yarım Ay7 kullanıcısına yanıt
    O kadar düşük alması normal bir durum değil başka Şeyler vardır

• Sıralama maramara istanbul anadolu olmali bence eczacilik ile ilgili atip tuttanlari da takma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kisikateste5dk

Sıralama maramara istanbul anadolu olmali bence eczacilik ile ilgili atip tuttanlari da takma

Işte ben Marmara Anadolu yapmayı düşünüyorum ardından İstanbul yazacam ama ölü tercih olacak , İstanbul'a biraz soğuk bakıyorum neden İstanbul yazmalıyım?

• Davulon D kullanıcısına yanıt
    İstanbulda staj imaknları daha iyi çünkü büyük firmalarda staj yapabilrsin

• kisikateste5dk K kullanıcısına yanıt
    Stajları okul mu ayarlıyor yoksa kendimiz mi o büyük firmalara gidiyoruz eğer kendimiz şey yapabiliyorsak Anadolu'da okuyup da İstanbul'a staja gidebilirim

• Davulon D kullanıcısına yanıt
    He o zaman sıkıntı yok kendin ayarlıyorsun bildiğim kadarıyla

• kisikateste5dk K kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.