Şimdi Ara

ECZACILIK MI ? FTR Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 4. Sene 21k mi yaptiniz? 3. Sene siralamaniz kacti? Ben de 4. Sene dusunuyorum ama icimde o seneyi kaldiracak psikoloji var mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında 18k yaptm obpden dolayı 21k oldu. en kötü 13k filan bekliodm büyük darbe yedim. 3. yılımda 36k yapmştm 2.yılımda 52kydı ilk yılımda fen sınavna girmedm ama ygs de 160k yapmştm. o kadar planım suya düştü. özel yazıcaz artk %50. gelme ihtimali çok düşk ama yapcak bişey yok kardeşim. durumun iyiyse özele git derim insan ruhen çöküyor
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    Durumumuz o kadar iyi degil hocam ailem fiyatlarına bakti ama 😞 ben de bu sene 29 yaptim ygs benim için fiyasko oldu. Cok kararsizim gercekten.

• vermallen V kullanıcısına yanıt
    Ya hastanelerde ilacın dozunu ayarlayacaklarmış klinik eczacılık diye geçiyor internetten araştır benim kafama yattı gibi

• aynen bnmiçinde büyük bir darbe oldu. gücün varsa kal derim ama 4. yıl çok ağır en ufak bi olayda 1 hafta boyunca üzüldüğmü hatrlıorm ciddi anlamda yalnızdım çok kötü günlerdi ama bnde biraz rahat olmadğmdan dolayı olablr. endüstri mühendsliği ve elektrk elektronik düşün. fizyoterapide güzel bölüm aynı zamanda zor belki bnde yazarım açıkta kalmamak için. ama sağlık istiorsan fizyoterapi derim.
  • DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    Onermiyor musunuz yani? 😞

• Arkadaşlar özel evzacılıga gitmeli miyim 1 sene daha beklemelimiyim bi yardım edin :( ?

• 4. yıl dediğinde içinde umut varsa içindeki sana inanıorsa kesnlkle kal derim. bu arada bana ilk 3 yılın ygs-2 ve mf-3ünüyazarmsn. ilerleme durumuna bakıcam. 4. yıla kalan da var bu arada
  • Ben mezunum ilk sene 130k yapmıştım mezuna geçtigimde çok çalıştım ama ygsde stress yapacagımı biliyodum full lys kastım 2015 sıralamasına göre 30k geliyordu ama bu sene lysde sınavda yapamayınca 100k geldi çok kararsızım :( kendime güveniyorum ama ailem beni neatif etkiliyor

• Eczacılık çünkü iş imkanı cok geniş sadece eczane acmak degil ve eczane acanda cok para kazanıyor
    + uzmanlık geliyor + ilaç kozmetik firmaları akademisyenlik + mesul müdürlügü gibi
  • fizyoterapistlerin maaşları nasıl devlette ?
    Hocam bilmiyorum, o konuda bir bilgim yok. KPSS yuzunden ftr yazmayi dusunmuyorum ben.

• tamam sağolun hocam
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    nerde başladı işe özel mi devlet mi hocam ?
    Eus geliyor hocam o yüzden eczacilik diyorum bende eczacilik gidicem

• Bu biraz kişisel bir şey aslında şimdi tercih zamanları kafa çok karışık olduğu için seçilemiyor ama en iyisi bir fizyoterapistle konuşmak. Ben geçen sene konuştum bana her şeyiyle anlatmıştı ve para için geliyorsan kesinlikle gelme psikolojik olarak kaldıramazsın bizim hastalarımız genelde doğuştan sıkıntısı olanlar demişti zaten içime sinmediği için vazgeçmiştim. Ftr gerçekten buna gönül verebilenlerin yapabileceği bir meslek para mevzusu açılıyorsa zaten düşünme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odyoloji ergoterapi dil ve konusma terapistligi bu yeni bölümleri şiddetle tavsiye ediyorum sıralamanız yetiyorsa yönelin. eczacılık mezunu sürüyle insan var ve eczane açman neredeyse imkansız(hastane çevrelerine bakarsan koyun sürüsü gibi yan yana olan eczaneleri farkedeceksin) bazıları yok ilaç firmaları felan diyecek sen onlara aldanma eczacı tanıdığım var yeni mezun verdikleri maaş düşük iyi bir mühendislik seçip kendini geliştirmek çok daha mantıklı geliyor açıkçası
  • olgundüşünce O kullanıcısına yanıt
    Barajı geçip de mühendislik okuyan bile milyonlarca insan varken bi sürü eczacı mezunu var demen komik olmuş. İlaç firması var diyolar sen onlara bakma diyorsun ama mühendislik yazıp kendini geliştir diyen inan daha çok insan var ve mühendislikten yükselmek için verdiğin emeğin aynısını eczacılıkta versen çok daha iyi yerlere gelirsin. Bir yıl daha fazla okuduğu için ikinci senesinde mühendislerin üstünde yönetici yapılan eczacı tanıdığım var, sadece dil bildiği için. Aynı emekle mühendisin on yılda geldiği yere eczacı 5-6 yılda gelebilir çünkü her yer mühendis kaynıyor ve insan sağlığı gibi ciddi konular olmadığı için malesef niteliksiz insan alınabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ülke yaşlanıyor buda saglık alanı 240 bine bile elektrik elektronik mühendisi olunabiliyoken devlette eczacılık 35 bine iniyor en kötü
    sürüyle muhendis işsiz var eger eczacılar eczane acıp tutulursa 25 30 bin lira bile kazanabiliyor ayda sınırı yok + uzmanlık geliyor ilaç firmaları var kozmetik firmaları var eczacılık yükselişte
  • bir kaç iyi örnek görüp bu kadar genel yorumlara girmemen gerek o verdiğin örneğin bilmem kaç sene önce gerçekleştiğininde farkında olman gerek. aynı şekilde bende sana örnek vereyim o halde sakarya pc mühendisliğinden şu an aselsanda çalışan akrabam var. mühendisliğin mezunu çok evet ama sen barajı şöyle böyle geçen mühendisleri kendine rakip görüyorsan kusura bakma ama çok dar düşünüyorsun dostum senin yarıştığın insanlar belli zaten böyle düşünmen çok saçma geldi açıkçası bu mantıkla itü bilgisayardaki adamları ytü makindeki adamları çöpe attın haksızsam söyle ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.