Şimdi Ara

ECZACILIK MI ? FTR Mİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben senin verdiğin örneğe dayanarak bunu söyledim, sen bir eczacıya bakarak maaşı düşük o zaman kendini geliştir mühendis olup dersen ben de bir örnekle yükseltebilirim tabiki. Kendi söylediklerinle çeliştiğin için bu açıklamayı yaptım ve söylediklerimde kendimi kimseye rakip olarak görmek falan da yok bunu okuyan anlar zaten. Mühendisliği kötüleme gibi amacım yok zaten burdan onları çöpe atmak nerden çıktı hiç anlamadım dediğim gibi çelişen ifadelerle yanlış yorum yapmak olmaz tabili her kulvarda kendini geliştiren her işe girer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum çelişen bir ifade yok bence. kimseyle tartışmak değil amacım sadece sektörün içindeki insanlardan bilgi verip yardımcı olmak istiyorum
  • olgundüşünce O kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde örnek verdim. Neyse o zaman ortak olarak şunu diyebiliriz kendine yatırım yapmaktan başka çare yok malesef çoğu meslek hak ettiği değeri görmüyor dostum

• DR.house 1995 kullanıcısına yanıt
    dostum seneye bakma kendinde o gücü o hırsı görebilmek önemli olan arkadaşım geçen sene 35k daydı bu sene 2k da sende yaparsın gidipte ünivde bırakmayı düşünüp hergününü harap etmektense bir sene daha kal bence açıkçası.
  • bozukradyoo B kullanıcısına yanıt
    aynen dostum haklısın bence bu tip önemini yitirmiş ve yitirmekte olan mesleklere bir devinim bir hareket gerek eski canlılığına dönebilse keşke ama umudum yok maalesef.
    Hak veriyorum dünyada gerçekten çok aranan ama ülkemizde malesef değer kaybetmiş hatta hiç değer kazanamamış o kadar fazla meslek var ki

• FTR DİYORUM BEN okuyan arkadaşlarım çok memnun işimiz de haIr diyolar. Okurken özel rehabilitasyon merkezinde işe başladı 3500 kağıt alıyor son sınıf...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schadennfreude kullanıcısına yanıt
    Bugun konuştuğum birisi de hic memnun degil bırakıp ogretmen olacagim diyor ??

• Kardeşim eczacılık şuan sıkıntıda olan bir meslek. Eczane açmak için baya sermaye gerekiyor buna da herkes sahip değil tabiki de. Ki açsanız bile köklü eczane dolu heryer saltanata cevirmiş babadan oğula eczacılar oldukları şehirde tanınıyorlar da bu yüzden önü pek açık değil şuan. Diğer taraftan ftr rahat bir meslek rehabilitasyon merkezlerinde çalışan olsanız bile iyi para kazanıyorsunuz. Arkadaşımın ablası pamukkaleden iki senelik mezun eskişehirde çalışıyor ve 4bin + prim alıyor aylık ortalama 5bin yapıyor o da . Bence ftr seçmelisin

• hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim valla 3 tane adam tanıyorum okuyan. Adamlar bana mutlu olduklarını söylüyorlar ben de onların yalancısıyım. Biri Şifa da diğer ikisi cbü de bunların onu söyleyeyim bir de

• vermallen V kullanıcısına yanıt
    Özel olması lazım kpss falan girmedi çünkü

• iki senelik için baya iyi ben anlamadığım 4 senelikle aynı kefeye konmaları bu biraz haksızlık değil mi maaşları hemen hemen aynı
    teşkkr ederm ama ben limitimi fazlasıyla aştım 4. yılımdı. artk bir yıl daha gücüm kalmadı. baya araştrıorm azerbeycanı önermio hocalarm. istanbuldaki özelleri yazıcam,kafa daha rahat olur.
  • yukarı
  • up up up
  • ftr mezunları hemşirelerle aynı statüde diyolar ama yinede sen bilirsin
  • Eczacılık bitmez bende 28 K dan eczacılık yazıcam

• bildiğim kadarı ile ftr de kendi yerini açamıyorsun, yani açılmış bir yerde doktorun altında çalışıyorsun. patron degılsın. ama eczacılıkta patron sensin. emin ol kendi işinin patronu olmak gibisi yok.. oku oku bitmez yok cok zormuş vs diyenleri dinleme. bana da neler dediler. yaptım oldu!! sen kendini dinle. milleti değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mlhsl

Kardeşim eczacılık şuan sıkıntıda olan bir meslek. Eczane açmak için baya sermaye gerekiyor buna da herkes sahip değil tabiki de. Ki açsanız bile köklü eczane dolu heryer saltanata cevirmiş babadan oğula eczacılar oldukları şehirde tanınıyorlar da bu yüzden önü pek açık değil şuan. Diğer taraftan ftr rahat bir meslek rehabilitasyon merkezlerinde çalışan olsanız bile iyi para kazanıyorsunuz. Arkadaşımın ablası pamukkaleden iki senelik mezun eskişehirde çalışıyor ve 4bin + prim alıyor aylık ortalama 5bin yapıyor o da . Bence ftr seçmelisin

eğer kafasında iille de saglık sektoru olsun demiyorsa aynı paraya yazılımda çalışabilirsin. en azından milletin agız kokusunu cekmezsin.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.