Şimdi Ara

Eczacılık yazılır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kendini geliştirdiğin sürece güzel meslek mba falan yapıyolar sanırım işltme masterı gibi bişey. her mühendislikte olduğu gibi kendine bağlı parası. okuması çok ağır değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: demeeteer

Evet tam olarak o üniversite havası ve bıkmışlık var. Bi yandan gideyim ne güzel diyorum ama bi taraftan içim rahat etmiyor gelecek kaygısından ötürü

için rahat etmiyosa sen en iyisi doktor ol hadi tıp istediğin yerler gelmese bile diş gelir garanti kendine güven biraz. ben bile bu halimle 3.sene düşündüm bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dönüm noktası -- 15 Temmuz 2015; 20:24:36 >
  • gkaymak G kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kişi eczacılık bitti vs vs derken neye göre geleceğinin garanti olduğu meslek dediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönüm noktası kullanıcısına yanıt
    Valla cesaretlisin ben daha 2.seneyi göze alamıyorum. Ya işte o için rahat etmemesi çok kötü hala arada bi yerdeyim düşünmeye devam ediyorum

• demeeteer D kullanıcısına yanıt
    çok da cesur değilim aslında çünkü mezun sayısı 12leri geçiyo genelde. sen milleti falan bırak gönlünden geçeni yap. dersane kapansaydı tamam hak verirdim ama o da kapanmadı. karar senin geleceğini yakma tabi ben senin tıpı ne kadar istediğini bilmiyorum ama..
    7 SÜLALESİ ECZACI OLAN BİR AMCA DİYEBİLİRSİN ( BABASI , EŞİ, DAYISI , AMCAKIZI , DAYI OĞLU ) [:) SEN NEYİ İSTİYORSUN ONA BAK , ONA GÖRE KARAR VER. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
  • eus ZORUNLULUĞU YOK 5+1 = 6 SENELİK ECZACILIK EĞİTİMİNİ BİTİRİNCE teb E BAŞVURUR ECZANE AÇMAK İÇİN SIRAYA GİRERSİN. YADA MALİ DURUMUN VARSA ECZANE DEVİR ALIR DİREK ÇALIŞMAYA BAŞLARSIN. AMA ECZACILIĞI SAĞDECE ECZANE ECZACILIĞI OLARAK GÖRMEYİN. KURUM ( DEVLET ) , DEPO , FİRMA , FABRİKA BOYUTLARI VAR VE ECZACI OLMADAN VE ECZACININ İMZASI OLMADAN BU YERLER AÇILAMAZ VE İŞLETİLEMEZ.
    TÜRKİYEDE KAÇ ECZANE VAR HİÇ ARAŞTIRDIN MI? BEN SÖLEYEYİM 26 BİN BİR OKADARDA ECZACI VAR. SEN HİÇ İŞSİZİM DİYEN ECZACIYA RASTLADIN MI? ATANAMAYAN ÖĞRETMEN , MÜHENDİS VAR AMA ECZACI DUYDUN MU? BEN DUYMADIM...
  • slvsncr kullanıcısına yanıt
    Sen geçen sene hiç tercih yapmayıp mezuna kalıp bu sene diş yazacak kişi değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum ???
  • Hesabı çoklu kullanıyoruz eczacılık okuyan ablam. Ben bu sene sınava ikinci kere girdim ve diş yazdım. Hayırlısı

• dönüm noktası kullanıcısına yanıt
    Tabii en nihayetinde karar kişide bitiyor. Yardımlarınız için teşekkürler

• gkaymak G kullanıcısına yanıt
    Açıklamalar için teşekkürler çok faydası dokundu

• quote:

Orijinalden alıntı: gkaymak

gELECEĞİNİN EN GARANTİ OLACAĞI MESLEKLERDEN BİRİSİDİR ECZACILIK. AÇ , AÇIK, İŞSİZ KALMAZSIN. SEVEREK YAPABİLECEKSEN GİR. HEKİMLİKLE ECZACILIK EMİN OL SEVMEYEN İNSANIN YAPABİLECEĞİ İŞ DEĞİL. ECZACILIKTADA KPSS YOK. TIPKI HEKİMLİKTE OLDUĞU GİBİ DEVLETE ATAMA YOLUYLA GİRERSİN , YUKARIDA GÖREV VE YETKİ TANIMINI PAYLAŞTIM. DİKKATLİCE İNCELE VE ÖYLE KARAR VER. BAZILARININ ECZACILIĞI İTİBARSIZLAŞTIRAN SÖZLERİNE BAKMA. HEKİMLİK İÇİNDE BENZER ŞEYLERİ SÖYLERLER. SEN NE OLMAK İSTİYORSUN ANU BAZ AL. DÜNYADA BİR ÇOK ÜLKEYİ ZİYARET ETTİM. HEPSİNDE DE GÖRDÜM Kİ ECZACILIKTA HEKİMLİKTE AVUKATLIKTA VETERİNERLİKTE EN İTİBARLI MESLEKLER. BEN GÖZÜMLE GÖRDÜM KULAĞIMLA DUYDUM. AMA BAŞTA DA YAZDIM SEN NEYİ İSTİYORSUN O ÖNEMLİ TIP OKURSAN 6 SENE , ECZACILIK OKURSAN 5+1 = 6 SENE BUNU TAŞIYABİLECEKMİSİN BUNLARI BAZ AL... BOL ŞANS.

Kaymak abi sen tercih doneminde bazi arkadaslara ben dahil eczaciligi kotulemistin ve cogu kisiyi vazgecirdin bu yaziyi gorunce simdi merak ettim o zaman niye oyle yaptiniz????(vayada kavga etmistik)

Merak ettim nereyi yazdınız veya mezuna mı bıraktınız?
  • Umarim tıp için mezuna kalmışsınızdır.
    Eczacılık Türkiyede öldü.

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.