Şimdi Ara

Eczacılık yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihlerin bitmesine az bir zaman kaldı ve hala karar verebilmiş değilim. Tıp istiyordum hatta mezuna kalmaya karar vermiştim daha sonuçlar açıklanmadan. Ama sonuç açıklanıp eczacılık durumu ortaya çıkınca acaba gitsem mi diyorum. Marmara eczacılık tutuyor. Sizce eczacılık yazılır mı yoksa kesinlikle tercih edilemeyecek bir bölüm mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Calisabiliceksen kal tipa gidersin yok kaldiririm dersen 5 yil kaldirman lazim tip zordur eczacilik bitirince bi yer ac 6-7 milyar la gecin tipa gidcende 5+2+1 8 yil gencligine yazik

• riskli bi bölüm açıkçası eczane eczacılığı çok iyi durumda değil diye biliyorum. ilaç firmasında 3-4 bin gibi maaşlar. mimarlık mühendislik güzel okullardaysa düşün. ama yok dersen bence mezuna kal
  • Çalışabilceğimi düşünüyordum ama bu stresi tekrar kaldıramayacağımı düşünüyorum. Çok büyük bi kararsızlık içindeyim eczacılık konusunda da herkes başka bir şey söylüyor napıcam bilmiyorum

• Yazılır.

• demeeteer D kullanıcısına yanıt
    Tıp isterken eczacılık yazılmaz, bambaşka alanlar ikiside 1 yıl mezuna kal düzgün tempoyla çalış ilk 5k garanti gelir eczacılık bu dönemde yazılmaz
  • Hocam pisman olacaksın gibi cok kararsızsın çünkü.yaz derim ben. Hele bi de bu stresi yasayamam demissin yaz gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık mantıklı mı?
    geçen yıl açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara eczacilar odasi birliği geçen hafta aciklama yaptı eczacilik yazmayın diye yapılan düzenlemeler sonucu eczacıların kâr marji çok düşmüş eskisi gibi değil bir tanidigimiz aylık 1k kazansam göbek atıyorum dedi

• tıp isteyip gelmediği için eczacılık yazmıştım. 3 sınıfta bıraktım. kesinlikle yazma. Tıp isteyen birini eczacılık tatmin etmez
  • giderseniz tıp içinizde ukte kalacakmış gibi duruyor. Eczacılık bölümünün sıralamalarının son senelerde yaşadığı hızlı düşüş ve bizzat eczacılar odasının mesleği seçmeyin gibi açıklamalarda bulunması eczacı adayları için hiç hayra alamet değil. Tekrar hazırlanın en azından içiniz rahat olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle yazma bi yıl daha bekle ilk yıl bu sıralamayı yaptıysanız seneye çok büyük ihtimalle tip olur

• Of durum hiç iç açıcı değil. Kalmayı göze alamıyorum

• demeeteer D kullanıcısına yanıt
    dersaneler geri geldi hocam. kapansa yine hak verirdim ama ilk bu sıralamayı yapıyosan.. ayrıca pişmanlık dünyanın en kötü şeyidir
  • Çalışmak falan söz konusu değil ama psikolojik olarak çok korkuyorum. Şu sonuçların açıklanması tercih derken o kadar bunaldım ki bi sene daha katlanabilir miyim bu strese bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: demeeteer

Çalışmak falan söz konusu değil ama psikolojik olarak çok korkuyorum. Şu sonuçların açıklanması tercih derken o kadar bunaldım ki bi sene daha katlanabilir miyim bu strese bilmiyorum

ben bu sene mezuna kaldım. geçen sene ygsden 80k oldum ve yemin ederim psikologlara gittim hayatımın en kötü 2 ayıydı. 40 bine kadar çekebildim çok çalışamadım. hala lanet olsun diyorum. ve gerçekten stresli biriyimdir. ama bu yıl daha rahattım geçen seneye göre ve 28 bin oldum. ki yine stres yaptığım halde. senin güzel bi temelin var ben bile o kadar çektiysem..
    şuan anlıyorum seni üniversiteye havasına kapılmış olabilirsin bende de vardı bi yere defolup gideyim diyodum ama sonra mantıklı düşününce o sıralamaya pek istediğim yer yoktu hayatım b.k olacağına bi yıl daha girdim. pişman değilim. sana tavsiyem kalıp hayalinin peşinden gitmek ama sen bilirsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dönüm noktası

quote:

Orijinalden alıntı: demeeteer

Çalışmak falan söz konusu değil ama psikolojik olarak çok korkuyorum. Şu sonuçların açıklanması tercih derken o kadar bunaldım ki bi sene daha katlanabilir miyim bu strese bilmiyorum

ben bu sene mezuna kaldım. geçen sene ygsden 80k oldum ve yemin ederim psikologlara gittim hayatımın en kötü 2 ayıydı. 40 bine kadar çekebildim çok çalışamadım. hala lanet olsun diyorum. ve gerçekten stresli biriyimdir. ama bu yıl daha rahattım geçen seneye göre ve 28 bin oldum. ki yine stres yaptığım halde. senin güzel bi temelin var ben bile o kadar çektiysem..
    şuan anlıyorum seni üniversiteye havasına kapılmış olabilirsin bende de vardı bi yere defolup gideyim diyodum ama sonra mantıklı düşününce o sıralamaya pek istediğim yer yoktu hayatım b.k olacağına bi yıl daha girdim. pişman değilim. sana tavsiyem kalıp hayalinin peşinden gitmek ama sen bilirsin hocam

Sen ne yazacaksin 28 bin ile hocam

• Gorgias_ G kullanıcısına yanıt
    eczacılık ve diyetetik düşünüyodum büyük oranda vazgeçtim. endüstri müh istiyorum ben de bide inşaat da yazdım
  • Ben eczaciliktayim suan tam 1 yil once bu zamanlar forumda bunu soruyordum sonra gidip ecz. Larla konustum ve karar verdim simdiye kadar da hic pisman olmadim tavsoye ederim ve ecz. Bitti diyenlere de kıçınızla gülebilirsiniz

• slvsncr kullanıcısına yanıt
    Peki eus klinik eczacilik hakkinda bilginiz var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adarkcloud A kullanıcısına yanıt
    Evet hocamiz derste bahsetti klinik ecz olayi zaten zorunlu değil biliyorsundur yani eus dus veya tus gibi olmayacak sadece klinik alanda ecz. Dusunenler icin zorunlu bir sinav.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.