Şimdi Ara

Eczanede Çalışıyorum Sorularınız Varsa Buyrun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
85.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam vichy dercos yeşil şampuanı nerde bulabilirim? bizim burdaki eczanelerde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girerken turbo sandım eczane lafını duyunca şok oldum.

• Recete yaza yoksa hemen muadili kakaliyormusunuz

Gecen sene bana oyle yaptilar dedim ilac bu degildi diye ellerinde olmadigini soylediler, hicte soylemiyorlar ama zaten receteyi artik goremiyoruz e recetenin kotu tarafi budur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

Abim sağlık ocağına gitmiş ardından eczaneye 45 tl fark ödemiş. (Parasında değiliz) dışardan alsa 45 tl etmiycek. Sigortadan sigortaya değişen bir şey midir ? Kendisi özel sektörde sigortası kamu gibi genel olmayabilir. Dışardan tavsiye edeceğiniz sigorta var mıdır ?

Bir de kutu başında 1 tl alıyor musunuz?

45 TL fark ın mutlaka bir açıklaması vardır. Muayane ücreti çıkma olanağı çok yüksek. Bu tür şikayetlerde ''Reçetenin çıktısını'' alın. Orada hangi hastaneye hangi tarihte gittiğiniz yazıyor. Kutu başına 1 tl Sigorta alıyor. Özel sigortaların şartlarını pek bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

Orijinalden alıntı: bep0b

quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Eczacılar para için hastaların sağlığıyla oynamaya tenezzül ettikleri oluyor mu. Yani sırf ilaç satmak için önemsiz bir hastalıkta olsa yalan söylemek gibi vs.

Evet böyle işler yapan eczaneler bir kaç yıl öncesine kadar vardı, ama artık devlet ilaçların çoğuna reçete istiyor.

Peki eczacı doktoru da ayarlarsa. Anlarsın ya.

Ayarlarsa 1 aya ifla olur.
  • quote:

Beyler 12 senedir eczanede çalışıyorum. Sorularınız varsa buyrun sorun, hatta eczanede satılan bir ihtiyacınız falan varsa da buyrun.

kardeşim roaccutane nın benzeri zoretanin kullanıyorum günde 40 mg dudaklarım yara oldu geçmiyorda hametan yeterince etkili değil nivea ruj şeklinde olan nemlendiriciyi kullanıyorum oda hametanın bir tık üstü iyi böyle çok etkili bir dudak nemlendirici var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavalry123

hocam vichy dercos yeşil şampuanı nerde bulabilirim? bizim burdaki eczanelerde yok

Bulmaya çalışıyorum. Size haber veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

Recete yaza yoksa hemen muadili kakaliyormusunuz

Gecen sene bana oyle yaptilar dedim ilac bu degildi diye ellerinde olmadigini soylediler, hicte soylemiyorlar ama zaten receteyi artik goremiyoruz e recetenin kotu tarafi budur

Muadil veren bir eczane değiliz. Lakin piyasada yoksa Muadil veriyoruz. Şöyle bir durumda var. Sağlık bakanlığı Eczanelerin muadil verme hakkının olduğunu söyler. O yüzden isteyen Eczane muadil verebilir, hakkı var.
  • Malum şeyi isteme olayı nasıl oluyor, kalabalıkta ya da kadın eczacı varken isteyenler oluyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_2112

quote:

Beyler 12 senedir eczanede çalışıyorum. Sorularınız varsa buyrun sorun, hatta eczanede satılan bir ihtiyacınız falan varsa da buyrun.

kardeşim roaccutane nın benzeri zoretanin kullanıyorum günde 40 mg dudaklarım yara oldu geçmiyorda hametan yeterince etkili değil nivea ruj şeklinde olan nemlendiriciyi kullanıyorum oda hametanın bir tık üstü iyi böyle çok etkili bir dudak nemlendirici var mı?

Badem yağı çok iyi iş görür. Ayrıca bol bol su içersen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyodorleo

Malum şeyi isteme olayı nasıl oluyor, kalabalıkta ya da kadın eczacı varken isteyenler oluyor mu

İsteyenler hepsi kardeş bir arkadaşım kondom istiyor yardımcı olur musun die mevzuya giriyor.
  • bep0b B kullanıcısına yanıt
    Ifla ne reis

• Sizde de her kalfada olduğu gibi kendini eczacıdan üstün görme hastalığı var mı ?
  • turbo diye geldim,gidiyorum..
  • Yarım kilo tam yağlı beyaz peynirin fiyatı kaç tl

• mal fazlası(MF) ilaçları nasıl satılmaya çalişiliyor drlarla anlaşmalı olarak mi?
    ne tür ilaçlar reçetesiz istenileniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Sizde de her kalfada olduğu gibi kendini eczacıdan üstün görme hastalığı var mı ?
    Bazen olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bep0b -- 13 Şubat 2017; 10:4:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

mal fazlası(MF) ilaçları nasıl satılmaya çalişiliyor drlarla anlaşmalı olarak mi?
    ne tür ilaçlar reçetesiz istenileniyor?

Ürünün fazlalığına göre MF alınır. Gitmeyen bir ürünün MF sini alacaksan eğer, o firmanın o bölgeye çalışmaması gerekiyor. Biz genelde eşdeğer vermiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistbeyin

Yarım kilo tam yağlı beyaz peynirin fiyatı kaç tl

Öğrenir söylerim
  • reçete gerektiren hangi ilaçları reçeteleri olmadığı halde istiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.