Selam, Devit ampulle ilgili uygulama biraz rahatladı mı? Bir-iki ay önce gelen yazıdan sonra bazı eczaneler reçetesiz hiç vermemeye başladı ama bazıları birkaç tane verebiliyor. Sizdeki uygulama nasıl?
Bulmak zorlaştığı için şöyle topluca alıp stok yapmak istiyorum
Devlet hastanesi doktorunun yazdığı ilaç , indirimli en geç kaç güne kadar alınması gerekli. 3 gün diye biliyorum ama emin olamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: playground
Selam, Devit ampulle ilgili uygulama biraz rahatladı mı? Bir-iki ay önce gelen yazıdan sonra bazı eczaneler reçetesiz hiç vermemeye başladı ama bazıları birkaç tane verebiliyor. Sizdeki uygulama nasıl?
300 tane ampul mevcut elimde, stok ile alakalı hiç bir sorun yok. Reçetesiz de satılır
quote:
Orijinalden alıntı: colsart
Devlet hastanesi doktorunun yazdığı ilaç , indirimli en geç kaç güne kadar alınması gerekli. 3 gün diye biliyorum ama emin olamadım.
3 iş günü içinde almanız gerekli. Normal olarak 21 gün geçerliliği mevcut aslında da kimsenin haberi yok. Bizim eczane 25 güne kadar veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: bep0b
quote:
Orijinalden alıntı: playground
300 tane ampul mevcut elimde, stok ile alakalı hiç bir sorun yok. Reçetesiz de satılır
Mesaj attım.
bep0bB
kullanıcısına yanıt
fiyati dert etme
Turbo'yu nasıl bilirsin?
hocam devit 3 ampül reçetesiz satılıyormu ?
RedJøhn
kullanıcısına yanıt
evet
Hocam calistığınız eczanenin konumu nasil, eczaciya ayda kac k kalıyor?
Eczanede çalışmak zor mu kaçtan kaça kadar çalışıyorsun. Yeni başlayan biri ne kadar sürede alışır hangi ilacın nerde olduğu vs. zorlanır mı hangi konuda zorlanır
quote:
Orijinalden alıntı: Gordion_56
Hocam calistığınız eczanenin konumu nasil, eczaciya ayda kac k kalıyor?
Türkiye'de sayılı büyük eczanelerden bir tanesi, Kağıthane hastanesinin karşısında, konum olarak o kadar iyi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Trident682
Eczanede çalışmak zor mu kaçtan kaça kadar çalışıyorsun. Yeni başlayan biri ne kadar sürede alışır hangi ilacın nerde olduğu vs. zorlanır mı hangi konuda zorlanır
En başta işi severek yaparsan ilaçları öğrenmen 1 ayı geçmez. Ama sistemi öğrenmen için sürekli PC başında reçete girmen gerekli, bizim eczane sabah.8.30 akşam 6.30'da kapatıyor. Mesai saatlerimiz iyidir. Cumartesileri de kapalıyız :)
Yere düşen hastaları ne yapıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih617
Yere düşen hastaları ne yapıyorsunuz?
kaldırıp yolluyoruz
P.M attım. Gerçekten yardımcı olabilir misin ?
eczacılıkta para varmı hocam ? eczane sahibi açısından diyorum. diploma sahibi.
quote:
Orijinalden alıntı: primepars
Eczanenin açıldığı konum çok önemli, potansiyeli yüksek bir yere açarsan eczaneyi paraya takla attırırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: bep0b
quote:
Orijinalden alıntı: primepars
Eczanenin açıldığı konum çok önemli, potansiyeli yüksek bir yere açarsan eczaneyi paraya takla attırırsın.
Hocam D vitamini ve lustral reçetesiz veriliyor mu?