Şimdi Ara

Eczanede Çalışıyorum Sorularınız Varsa Buyrun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
85.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, Devit ampulle ilgili uygulama biraz rahatladı mı? Bir-iki ay önce gelen yazıdan sonra bazı eczaneler reçetesiz hiç vermemeye başladı ama bazıları birkaç tane verebiliyor. Sizdeki uygulama nasıl?

Bulmak zorlaştığı için şöyle topluca alıp stok yapmak istiyorum
  • Devlet hastanesi doktorunun yazdığı ilaç , indirimli en geç kaç güne kadar alınması gerekli. 3 gün diye biliyorum ama emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playground

Selam, Devit ampulle ilgili uygulama biraz rahatladı mı? Bir-iki ay önce gelen yazıdan sonra bazı eczaneler reçetesiz hiç vermemeye başladı ama bazıları birkaç tane verebiliyor. Sizdeki uygulama nasıl?

300 tane ampul mevcut elimde, stok ile alakalı hiç bir sorun yok. Reçetesiz de satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: colsart

Devlet hastanesi doktorunun yazdığı ilaç , indirimli en geç kaç güne kadar alınması gerekli. 3 gün diye biliyorum ama emin olamadım.

3 iş günü içinde almanız gerekli. Normal olarak 21 gün geçerliliği mevcut aslında da kimsenin haberi yok. Bizim eczane 25 güne kadar veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bep0b

quote:

Orijinalden alıntı: playground

Selam, Devit ampulle ilgili uygulama biraz rahatladı mı? Bir-iki ay önce gelen yazıdan sonra bazı eczaneler reçetesiz hiç vermemeye başladı ama bazıları birkaç tane verebiliyor. Sizdeki uygulama nasıl?

300 tane ampul mevcut elimde, stok ile alakalı hiç bir sorun yok. Reçetesiz de satılır

Mesaj attım.
  • bep0b B kullanıcısına yanıt
    fiyati dert etme
  • Turbo'yu nasıl bilirsin?
  • hocam devit 3 ampül reçetesiz satılıyormu ?
  • RedJøhn kullanıcısına yanıt
    evet
  • Hocam calistığınız eczanenin konumu nasil, eczaciya ayda kac k kalıyor?
  • Eczanede çalışmak zor mu kaçtan kaça kadar çalışıyorsun. Yeni başlayan biri ne kadar sürede alışır hangi ilacın nerde olduğu vs. zorlanır mı hangi konuda zorlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordion_56

Hocam calistığınız eczanenin konumu nasil, eczaciya ayda kac k kalıyor?

Türkiye'de sayılı büyük eczanelerden bir tanesi, Kağıthane hastanesinin karşısında, konum olarak o kadar iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

Eczanede çalışmak zor mu kaçtan kaça kadar çalışıyorsun. Yeni başlayan biri ne kadar sürede alışır hangi ilacın nerde olduğu vs. zorlanır mı hangi konuda zorlanır

En başta işi severek yaparsan ilaçları öğrenmen 1 ayı geçmez. Ama sistemi öğrenmen için sürekli PC başında reçete girmen gerekli, bizim eczane sabah.8.30 akşam 6.30'da kapatıyor. Mesai saatlerimiz iyidir. Cumartesileri de kapalıyız :)
  • Yere düşen hastaları ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Yere düşen hastaları ne yapıyorsunuz?

kaldırıp yolluyoruz
  • P.M attım. Gerçekten yardımcı olabilir misin ?
  • eczacılıkta para varmı hocam ? eczane sahibi açısından diyorum. diploma sahibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: primepars

eczacılıkta para varmı hocam ? eczane sahibi açısından diyorum. diploma sahibi.

Eczanenin açıldığı konum çok önemli, potansiyeli yüksek bir yere açarsan eczaneyi paraya takla attırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bep0b

quote:

Orijinalden alıntı: primepars

eczacılıkta para varmı hocam ? eczane sahibi açısından diyorum. diploma sahibi.

Eczanenin açıldığı konum çok önemli, potansiyeli yüksek bir yere açarsan eczaneyi paraya takla attırırsın.

Hocam D vitamini ve lustral reçetesiz veriliyor mu?
  • ilaçları kayıt dışı satman ne kadar kolay?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.