Eczacılar para için hastaların sağlığıyla oynamaya tenezzül ettikleri oluyor mu. Yani sırf ilaç satmak için önemsiz bir hastalıkta olsa yalan söylemek gibi vs.
quote:
Orijinalden alıntı: bep0b
quote:
Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk
mayiş kac
Kadının yaşı, Erkeğin Maaşı sorulmaz. Sen yabancı değilsin yinede söyleyeyim 2750
Erkek olduğunu bilemezdi
Anapolon yok mu hocam
Şimdi ben şapka almaya geldim 5 lira eksik al git tamam benden mi dersin yoksa ulan bu şimdi öyle girse çocuk olur onun masrafları için vs..bana gelir diye mi duşunursun
Eczacılık fakültesi mezunu musun?
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
tansiyon ölçtürmek için gelip yere düşen teyzeleri napıyorsunuz?
öpüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: john ciga
Eczacılık fakültesi mezunu musun?
Hayır teknisyenim 12 yıldır
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
Şimdi ben şapka almaya geldim 5 lira eksik al git tamam benden mi dersin yoksa ulan bu şimdi öyle girse çocuk olur onun masrafları için vs..bana gelir diye mi duşunursun
Kıyak yapardım. Ya da 5 lirayı sonra bırak derdim
Abim sağlık ocağına gitmiş ardından eczaneye 45 tl fark ödemiş. (Parasında değiliz) dışardan alsa 45 tl etmiycek. Sigortadan sigortaya değişen bir şey midir ? Kendisi özel sektörde sigortası kamu gibi genel olmayabilir. Dışardan tavsiye edeceğiniz sigorta var mıdır ?
Bir de kutu başında 1 tl alıyor musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: EdgarDavids
Eczacılar para için hastaların sağlığıyla oynamaya tenezzül ettikleri oluyor mu. Yani sırf ilaç satmak için önemsiz bir hastalıkta olsa yalan söylemek gibi vs.
Evet böyle işler yapan eczaneler bir kaç yıl öncesine kadar vardı, ama artık devlet ilaçların çoğuna reçete istiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bep0b
quote:
Orijinalden alıntı: EdgarDavids
Evet böyle işler yapan eczaneler bir kaç yıl öncesine kadar vardı, ama artık devlet ilaçların çoğuna reçete istiyor.
Peki eczacı doktoru da ayarlarsa. Anlarsın ya.
Diş doktoruna gitmiştim gargara ve macun yazdı ama reçeteyi bana vermedi karşıdaki eczanede veriyorlar reçeteyi ve o eczanede çok pahalı satıyor, diğer eczanelerle karşılaştırdım.
Bu yasal mı eczane ne alaka? Kime şikayet edebilirim?