Şimdi Ara

Edana Ardream Char[[yardım lütfen]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selam..Edanada ardream charım war,itemleri; +7 dd, +7 chitin set, +8 md, +7 shard ,pp +0, +9 dex belt, görew yüzükleri, görew küpeleri..şu an elmde 10 gb para war bn chara re+0 elf belt +0 bi de kekuri ring +2 almayı düşünüorm ama bundan daa ii bi seçim yapabilirmiyim szce..brzcık sıkıp ske belt vb. bi item mi almalıyım yoqsa bu 3lü iimi

• Dual 9 dex Küpe al . pp yi +1 yap belti judi yap diğer shardıda ya +2 reb yada exc7 yapmaya çalış daha yararlı olur senin için kanımca . Silahlarıda en azından dual 8md yapmadan ske almaya çalşma derim .
  • defansa hiç bi etkisi olmıcak o zmn da.. aynı zmnda atağa we defansa yüklenmek istiyorum brz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sNiRoNe -- 27 Eylül 2008; 17:56:49 >
  • up!..yoq mu başka önerisi olan
  • senin düşüncen fena deil . kekuri+2 yı çıkartıp daggerın birini md8 yapabilirmisin bi bak derim
  • bana kalırsa yanlış düşüyorsun pp yi satıp wp,shardın yerine md 8,küpelerle yüzüklere dokunma onlar görev kalsın belt olarakta seçim senin elf belt olabilir dnfsı var o açıdan...
    eğer alabilirim diyosan belt olarak ske yi tavsiye ederim çok güzel item kendimde kullanıyorum
  • şimdi bir bakalım..

sana belt kesin lazım, görev küpeleride pek hoş değil, buna hem fikiriz.

Elf belt güzel item, onu alabilirsin, Dual RE alsan yanına, şimdilik güzel.

oranın piyasasını bilmiyorum, ancak üzerine para kalırsa, shard ı da satıp, üzerine az daha bütçe koyup, dual MD 8 yaparsan, hoş bir charın olur gibime geliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    warrior item seçimi..yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +8 md +7 shard
    +7 dd
    +7 2x chitin
    +8 2x fp

pp+1
    kekuri +1(azcık resist olsun bari diye)
    Elf belt
    R.e-Eme

yapabilirsin sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l ®aP l -- 28 Eylül 2008; 15:35:38 >
  • bendeedana oynuyorum ama serveri bikakiyorum cünkü ice cıvkı cıktı nerdyse bütün 80lv charlar charinin itemlerini aktardi ardream karakter kasıyor ben 4kisi tanıyorum suan geçen millet ice cıldırdı +9 md ler +9 chitinler +9 hb felan feşmekan oynanmaz bi hal aldı

ama ske al derim güzel bi item cok ise yariyo ben kullaniyorum

ßß Edana Ardream ..........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.