Edana 3te bugun snake queen cikti ve kestik. Clanca onca kestigimiz bossdan sonra ilk drobumuzu alacaktik ki biri disbandladi. Disbandlayanin nicki ' ayaz ' 57 lvl shaman Edanada oynayanlar bu adamı tanıyın clanınıza partynize almayın. Cıkan item black dragon necklacenin dexterity bonuslusuydu. Edanada oynayan birsuru arkdas var bu adamı tanısın...
quote:
Orjinalden alıntı: Ronaldinh0
Edana 3te bugun snake queen cikti ve kestik. Clanca onca kestigimiz bossdan sonra ilk drobumuzu alacaktik ki biri disbandladi. Disbandlayanin nicki ' ayaz ' 57 lvl shaman Edanada oynayanlar bu adamı tanıyın clanınıza partynize almayın. Cıkan item black dragon necklacenin dexterity bonuslusuydu. Edanada oynayan birsuru arkdas var bu adamı tanısın...
Haklısın böyle adi insanlarda var. Bu arada Black Dragon Necklace'ın Dex bonussuz olanı yok
kardeş ya madem edanadasın benada madi manevi yardım yaparmısın level 37 warior orc um item lerim idare eder
oyunda böyle adi insanlarda var napıcan bi oyun için adam biöyle yapıyor
böleleri oldukca oyunun cıyığı çıkıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: magicikan_cem
kardeş ya madem edanadasın benada madi manevi yardım yaparmısın level 37 warior orc um item lerim idare eder
sen forum lara çıkar için üye oluyon herhalde.. ya yürü allah için ya git işine...
Bi noktayı pas geçmissin karus mu human mı ?
karus kardeş dedi ya shaman die neyse tekrar söyleyeyim edanada karusum yardım edecek varsa cok mutlu ederler beni levelim 40 itemlerim de iyi idare eder
Arkadaşlar Edenanın en iyi adamı benim orcumu mageim lwl 65
İsmi lazım değil deli np kasıyom insanlar çok güçsüz en güçlüleri 60 lwl onuda kesmesi çok kolay
SENİN MEGİN İSMİ NE SOYLEDE HUMUN OLARAK PEYNİR GİBİ DOGRAYALİM :d oyle adamlara yazik diyoruz yasniri cok dusuk olunca olgunluk beklemek yanlis olur birde aga fiyatlar uctu adam dayamamistir 999m eder o item koselik olurum diye seytan durtmustur:D yinede boss keserken cok dikkat etmek lazim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme