ben olsam bozmazdım hatta +8fp set in varsa +8chitin ve shardı verip +7dv+gb yada +8md+gb alırdım
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
ben olsam bozmazdım hatta +8fp set in varsa +8chitin ve shardı verip +7dv+gb yada +8md+gb alırdım
Char yok item var
Arkadaşlar lütfen cevap yazın ona göre 70 lvl mage alıcam ucuza
Bi fikrinizi yazın bare kac kişi online
Ronark land için diyorsan +8 shel dizemezsin bence 160 ınte kadar ver ve bence +8 crimson set e.p 3 reb. felan elixier al earing olarakda dual +0 c.e yüzük olarak dual +1 ruby ring felan güzel olur.
quote:
Orjinalden alıntı: 3KAP654654
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
Char yok item var
o zaman rogue aç
Rogue sevmiyorum mage var 70 alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: _Ladymag3_
Ronark land için diyorsan +8 shel dizemezsin bence 160 ınte kadar ver ve bence +8 crimson set e.p 3 reb. felan elixier al earing olarakda dual +0 c.e yüzük olarak dual +1 ruby ring felan güzel olur.
Yorumun için teşekkürler tek açıklayıcı yorum sen yazdın
quote:
Orjinalden alıntı: 3KAP654654
quote:
Orjinalden alıntı: _Ladymag3_
Yorumun için teşekkürler tek açıklayıcı yorum sen yazdın
Önemli deil.Hem böyle yaparak olayıda ucuza kapatmış olursun hemde charın gayet güzel olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme