Şimdi Ara

edana emc yi aydınlatan adam O_o AZAD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4€verAZAD
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

+10 değil onlar +9 ayrıca o giga+8 raptoruda var+9 GM destekli bir char. Daha önce exp bug dan banlanmıştı açıldı...

şimdi buı adamın abisi gm diyeceğim inanmayacaklar

birde kxopla kastı e2de onu bilmeyen yok zati
  • eet koxpla kastı hatta benden 1 hafta sonra bu ban yemişti :D gm ile akrabalıı war mı yokmu bilmorum ama çok zengin porche simi ne warmıs onu biliom İzmirde bi sürü otel mi oto yolu warmıs öle bişiler :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBlueWolf

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

+10 değil onlar +9 ayrıca o giga+8 raptoruda var+9 GM destekli bir char. Daha önce exp bug dan banlanmıştı açıldı...

şimdi buı adamın abisi gm diyeceğim inanmayacaklar

birde kxopla kastı e2de onu bilmeyen yok zati

Raptorunu ilk gördüğümde pm attım sordum doğruya doğru adam gibi cevap veren bir adam moradonda trinasız gm in önünde basıldı dupe falan değil dedi:) Artık nasıl basıldı orasını bilemicem.
  • DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD,
    DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD,

• Eski kral adamın çevresini düşünün dupeci demeyin boşuna
  • Dupecidir de Dedex kadar dupeci olacagini sanmam . Dedex clan kurmusduk millette +1 raptor yokken +8 basmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaPsTaR_24

eet koxpla kastı hatta benden 1 hafta sonra bu ban yemişti :D gm ile akrabalıı war mı yokmu bilmorum ama çok zengin porche simi ne warmıs onu biliom İzmirde bi sürü otel mi oto yolu warmıs öle bişiler :D

koxpla kasan varıor hiç görmedim ama bu adam kesin koxpla kasmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi

DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD, DUPE'ci AZAD,

kanıt?

• quote:

Orjinalden alıntı: Goblet_Of_Fire

bu adam koxpla lvl kastı illegal yollarla item yaptı kral zamanında koxpla kasmaktan banlandı bu adam

Bunu Herkes Biliyo
  • holding baskanı falanmısın ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pr3ns3s

250$ VER SENİNDE BANLANAN CHARINI ACSINLAR.

AcıyoLarmı ? Acıyolar sa ben Actırırm Banımı
  • AZAD ın 60hâlindeki resmi var bende.O hâli ile bile shelli.adam 34 yaşında durmak yok yola devam diyor.Adamın evinde 3 tane pc var .1i keconda kospta ZAAD diğeri priesti diğeri de kendisi.Fazla pm atmayın genellikle 12 yaşındaki oğlu oynar.Zamanında +1ironnecki yapmış adam.Paypall hesabıyla ödediği paranın hatti hesabı yok bırakın da olsun..
  • Geçende Merchant Kurmuş Gördüm Pm attım iki tane +8 maul verir misin diye
  • iyiolankazansin'ı Tanıyom ben Param yoktu bi ara bizim clandaydı bana 20 tane pot yollamıştı sattım 140 K kazandım...
  • Ben seni tanıyorum ne tesadüf WinRiverWin Clanındaydın clan başkanı Mafyaaa1 di benim charın adıda IMaGeSsS di hatırladın mı? Aynı Clandaydık tanırsın beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

NP kasmayı bilmeyen, pk yapmaktan zerre kadar anlamayan, np sinin hepsini townda oturup başkasına kastıran, kanımca daha 64 np yi bir arada alamamış bir char ... sahibi büyük die biliyorum parayı yatırıp oynuyor oğluda gelip emc de moradonda valkriye çıkartıp kendini tatmin ediyor... başkada birşey yok

asıl sizin gibi ezikler bişi bilmio kendinizi +8 claver la tatmin ediyorsunuz adam 20 küsür yaşında ve tek kişi oynuyor kimse ondan başka oynamıyor birde pk da bi ws yapsana nasıl kesio seni arena geldi 1 kere 3 kişi daldı 70+ bende daldım adamı kesememiştik vede buff ve ac sc basmadığı halde

• quote:

Orjinalden alıntı: WarrioR!_

Ben seni tanıyorum ne tesadüf WinRiverWin Clanındaydın clan başkanı Mafyaaa1 di benim charın adıda IMaGeSsS di hatırladın mı? Aynı Clandaydık tanırsın beni

tanımammi dün gibi hatırlıom ama potları ucuzdan satmısın pot soul dimi
    clandan cıktığım için kusura bakma ama kendi clanımı kurmak için cıktım zevk vermedi kendi clanım
    57+ olana kadar bidaha clan kurmam.

Zaten yeni clanda buldum

• teneke kralımız azad için baska yorum yokmu
  • Valla 2 adamda kendinden geçmişler diyicek söz yok!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.