+9 chitin dill aresde +13 shell war goodlesturtle beramusta ondada +11 shell war
+9 chıtın dıyor ya
Bazen öyle şeyler oluyor ki adam charı AZAD'a gıcklık yapmak için açmış . AZAD'ın yanında dedim aposda kastığımızı hatırlarım dedim. Adamın biri ordan evet db çektiği item salamnderdi de mi diyo.
Ama dediğim Talos vakası gerçek...
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaLsHoW
Beyler car sahibinin izmirde ve antalyada 5 yıldızlı otelleri var.fire drıke cıkmadan önce 24 tane carında 9999 bankada buss vardı.Num@n kardes istedigi kadar combo anlamasın sadece skill vursa yeter sana :) :) :) :)
yetmez demiyorum zaten rakipleri ile yaptığı vs leri herkes görmüştür. noway4out muydu neydi birde dedex harcıyorlar resmen
DeDex le Now4Yout ile Vs lerin Tarihleri epey eski o zmn AZAD da sadece +9 Raptor vardı . Suan Edanada yıkabilecek adam yok gibi azad ı http://www.youtube.com/watch?v=jOQgXDLl51s Haklısın kombo 0 ama bana gore warriorun % 70 i pot ayarlamaktır bu adamda onu mükemmel yapıo bana gore .
muthis
quote:
Orjinalden alıntı: dotaallstars
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
NP kasmayı bilmeyen, pk yapmaktan zerre kadar anlamayan, np sinin hepsini townda oturup başkasına kastıran, kanımca daha 64 np yi bir arada alamamış bir char ... sahibi büyük die biliyorum parayı yatırıp oynuyor oğluda gelip emc de moradonda valkriye çıkartıp kendini tatmin ediyor... başkada birşey yok
aynen öle noobun kralı acayip gıcığım bu adama sadece düpe yapar ve gb alır pk dan çakmaz lvl 74 assassımla çok rahat kesebildiğim bi char artk gerisini siz düşünün
ßu Adamla Vs Yaptık Czde Ayak Üzeri 2-1 Yendi ßenim ßir Kaç Eksiğim War Iron Belt we Necklade Yoqtu
edanada ben 7 sene oynadım azad hep vardı ve ıtemlerıde nasıl yaptı bılmıyorum ama hep 9 la dolasıyordu o char 2 3 el degıstı galıba bıldıgım kadarıyla cok da saglam charı var kesıcek adam zordu nede olsa GUNES'ın velıahtıydı.
Giderek üzdün bizi zaman...
6 senelik konuyu nerenızden hortlattınız lan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme