Şimdi Ara

edana emc yi aydınlatan adam O_o AZAD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: TheBlueWolf

quote:

+10 değil onlar +9 ayrıca o giga+8 raptoruda var+9 GM destekli bir char. Daha önce exp bug dan banlanmıştı açıldı...

şimdi buı adamın abisi gm diyeceğim inanmayacaklar

birde kxopla kastı e2de onu bilmeyen yok zati

Raptorunu ilk gördüğümde pm attım sordum doğruya doğru adam gibi cevap veren bir adam moradonda trinasız gm in önünde basıldı dupe falan değil dedi:) Artık nasıl basıldı orasını bilemicem.

LJ bunu yakından tanıyan bir arkım var gm önünde basmış fln kolaymı öyle +9 gm istese ona +9 bastırır bunu hepimiz biliyoruz bu adam gm destekli ben doğruya doğru söylüyorum öyle 3 tane +9 shell al bas fln bunlar legal işler değil

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheBlueWolf

quote:

+10 değil onlar +9 ayrıca o giga+8 raptoruda var+9 GM destekli bir char. Daha önce exp bug dan banlanmıştı açıldı...

şimdi buı adamın abisi gm diyeceğim inanmayacaklar

birde kxopla kastı e2de onu bilmeyen yok zati

Raptorunu ilk gördüğümde pm attım sordum doğruya doğru adam gibi cevap veren bir adam moradonda trinasız gm in önünde basıldı dupe falan değil dedi:) Artık nasıl basıldı orasını bilemicem.

bu adamı yakından tanıyan bir arkım var kesin gm destekli öyle +9ları basmak legal olacak iş değil zati o gmnin o raptoru AZADA vermediği ne malum

birde bu adamın konuşma prensibide değişiktir alt clanlığını bana vermişti sürekli ok ok bossların yerini söylüyoruz ok ok adamı delirtiyor bazen

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan10567

quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

NP kasmayı bilmeyen, pk yapmaktan zerre kadar anlamayan, np sinin hepsini townda oturup başkasına kastıran, kanımca daha 64 np yi bir arada alamamış bir char ... sahibi büyük die biliyorum parayı yatırıp oynuyor oğluda gelip emc de moradonda valkriye çıkartıp kendini tatmin ediyor... başkada birşey yok

asıl sizin gibi ezikler bişi bilmio kendinizi +8 claver la tatmin ediyorsunuz adam 20 küsür yaşında ve tek kişi oynuyor kimse ondan başka oynamıyor birde pk da bi ws yapsana nasıl kesio seni arena geldi 1 kere 3 kişi daldı 70+ bende daldım adamı kesememiştik vede buff ve ac sc basmadığı halde

Belki sende eziksindir...
    Sarmayın Num@n a alırım aklınızı

• dupesini koxpunu bilmem ama şu an güsel gözüküyor
  • Görüntü Güzel .. Nası yaptıgını bilemem ... bir cok yolu olabilri . ytl / msa altı :P felan eheuhe
  • quote:

NP kasmayı bilmeyen, pk yapmaktan zerre kadar anlamayan, np sinin hepsini townda oturup başkasına kastıran, kanımca daha 64 np yi bir arada alamamış bir char ... sahibi büyük die biliyorum parayı yatırıp oynuyor oğluda gelip emc de moradonda valkriye çıkartıp kendini tatmin ediyor... başkada birşey yok

sen adramdasın onu pk yaparken gördünü =)

adam video çekmiş dedex i kesior bu adam nasıl kombo bilmio ?
    + o itemler sende olsa kolunu sallasan adam kesersin komboya gerek yok !

oğluna gelince ... eminim sen olsan sende yapardın adamda varki gösterio
    kimseyi yargılamayın bu oyunda hiç kimse çekemiorsa oynamasın ...

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan10567

quote:

asıl sizin gibi ezikler bişi bilmio kendinizi +8 claver la tatmin ediyorsunuz adam 20 küsür yaşında ve tek kişi oynuyor kimse ondan başka oynamıyor birde pk da bi ws yapsana nasıl kesio seni arena geldi 1 kere 3 kişi daldı 70+ bende daldım adamı kesememiştik vede buff ve ac sc basmadığı halde

kimin feykisin
    Ayrıca AZAD gzl char...

• 3 parça +9 sell rebirth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 24 Ekim 2007; 20:41:05 >
  • vayy anasını adama bak dolarla adam olunsa bill gates en adamımız olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatiryaki

vayy anasını adama bak dolarla adam olunsa bill gates en adamımız olurdu
    ayrica iyi car kiskananlar catlasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenisalp

quote:

Orjinalden alıntı: fanatiryaki

vayy anasını adama bak dolarla adam olunsa bill gates en adamımız olurdu
    ayrica iyi car kiskananlar catlasin

• quote:

Orjinalden alıntı: ::KHOR::

Görüntü Güzel .. Nası yaptıgını bilemem ... bir cok yolu olabilri . ytl / MSA ALTI :P felan eheuhe

• quote:

Orjinalden alıntı: djbelaaa

kafalık +9 ayaklık ve don +10 gövdelik kolluk +8 yada +7

sallamak bedava de mi ?
    göğüslük haric hepsi +9 , göğüslük 8 atmayalım
  • daha iyisi de var aslında tamamı 9 shell Ready2Die4Me galiba nick i KARUS LARIN FLORASANI
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarrioR!_

Geçende Merchant Kurmuş Gördüm Pm attım iki tane +8 maul verir misin diye

Muhahah ne dedi Pm block
  • Exp Eventinde fc/cw'lerde exp kasıyoduk clanla azad ve clanı da orda duruyo hiçbişey yapmıyo sonra tam yanlarına talos düştü kesti gittiler...

o olaydan sonra daha denişik bakmaya başladım ben o chara
  • quote:

+1

• MONEY TALK
  • quote:

aynen öle noobun kralı acayip gıcığım bu adama sadece düpe yapar ve gb alır pk dan çakmaz lvl 74 assassımla çok rahat kesebildiğim bi char artk gerisini siz düşünün

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.