Şimdi Ara

Edana ImSorry Clanı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Ark lar ImSory Clanı gibi bi clan görmedim!! NEdeni :

Batman Da oynuyom ben bizim burda edana da oynayan abiler var 78 77 71 lvl ImSOry Clanındalar

Her Hafta 2 3 kere felankor 5 6 kere de isilyon Kesiyorlar. KesMeye KAtılıma Göre Bi puan Sistemleri var

Puan lara göre dropları dağıtıyorlar.

geçenler de karşılaş tım adam da 4 rof sayısız rol rom roc İron Neck. iron Belt Bronz B. oo bir sürü item ve puanlara göre dağıtıyorlar. Trade den hiç bişimiş gibi rof u verdi rol u verdi içim yandı bea :)

Adamlar dan Db Atan yok Herkesin itemleri sağlam

Bizim Burdakilerde +9 bp (hb den dd elbiseye kadar) set var ,+9 rogue( exp shar tan dw bide sheller..) set var ,+8 warrior (raptor sheller giga vs.vs.vs) set var.

Diğer Serverleri Bilmiyom ama tanıdığım sağlam adamlar var diyoki"aresin 1. clanında bide db atanı gördüm dedi"

Bence Süper Bi olay dropların dağıtılması ve clan

YORUMLARNI BEKLİYOM...

• Onların nedeni ne biliyor musun?

E3 Eslant tüm bossları onlar kesiyorda o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Onların nedeni ne biliyor musun?

Örnek olunacak bir Clanmış
  • En iyisini yapıyorlar ama bunun icinde yas ortalamasının dusuk olmaması lazım kişilerin olgun olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Evt Onu söylemeyi Unuttum

Serverdeki tüm bosslar onlardan sorulur :P

• quote:

Orijinalden alıntı: .dM®.

En iyisini yapıyorlar ama bunun icinde yas ortalamasının dusuk olmaması lazım kişilerin olgun olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

En iyisini yapıyorlar ama bunun icinde yas ortalamasının dusuk olmaması lazım kişilerin olgun olması lazım

Ama benim yaş 16 hiç Db Atmadım :)

Belkide Fazla Boss Kesmemdendir de

• quote:

Orjinalden alıntı: __TİG3R__

Selam Ark lar ImSory Clanı gibi bi clan görmedim!! NEdeni :

Batman Da oynuyom ben bizim burda edana da oynayan abiler var 78 77 71 lvl ImSOry Clanındalar

Her Hafta 2 3 kere felankor 5 6 kere de isilyon Kesiyorlar. KesMeye KAtılıma Göre Bi puan Sistemleri var

Puan lara göre dropları dağıtıyorlar.

geçenler de karşılaş tım adam da 4 rof sayısız rol rom roc İron Neck. iron Belt Bronz B. oo bir sürü item ve puanlara göre dağıtıyorlar. Trade den hiç bişimiş gibi rof u verdi rol u verdi içim yandı bea :)

Adamlar dan Db Atan yok Herkesin itemleri sağlam

Bizim Burdakilerde +9 bp (hb den dd elbiseye kadar) set var ,+9 rogue( exp shar tan dw bide sheller..) set var ,+8 warrior (raptor sheller giga vs.vs.vs) set var.

Diğer Serverleri Bilmiyom ama tanıdığım sağlam adamlar var diyoki"aresin 1. clanında bide db atanı gördüm dedi"

Bence Süper Bi olay dropların dağıtılması ve clan

YORUMLARNI BEKLİYOM...

ee amaç Ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: __TİG3R__

quote:

Ama benim yaş 16 hiç Db Atmadım :)

Belkide Fazla Boss Kesmemdendir de

Alıntıları Göster
    70+ Chara Sahip OLan Bir Insan Zaten -18 Olamaz %99 Olgunluga Ula$tigi Icin Clan Rahatca Droplarini Toplar ve Payla$tirabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

70+ Chara Sahip OLan Bir Insan Zaten -18 Olamaz %99 Olgunluga Ula$tigi Icin Clan Rahatca Droplarini Toplar ve Payla$tirabilir.

Alıntıları Göster
    ozaman olabildiğince asistler ve clan lideriyle muhattap olucaksın yakınlaşacaksın droplardanda nasibini alıcaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .dM®.

quote:

Ben 14 yaşındayım ve olgun insanların olduğu bir clana girsem ve de İsiiloon dan İron set çııksa yine de db çekmem bunun yaşla ilgisi az.18+ olupta ardreamde kovaladığı adamı kesip np'yi aldım diye ana bacı sövenlerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

ozaman olabildiğince asistler ve clan lideriyle muhattap olucaksın yakınlaşacaksın droplardanda nasibini alıcaksın...

Alıntıları Göster
    Bi ara IMSORRY üst clanı +75 ti we alt clanları dahil 3 clanınınında KOLLUGU YANIODU inanılmaz drop we np kasıolar.Ve üyeleride hiç g.tü havada olanlardan deil bşi sordugun zaman cevap veriolar en azından

• quote:

Alıntıları Göster
    daha bugün birlikte isillion kestik. ben onları izleyen lvl 58 mageydim orası ayrı
  • quote:

Alıntıları Göster
    puan sitemi bütün büyük ve artık oturmuş klanlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qu1t -- 19 Eylül 2007; 22:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Bi ara IMSORRY üst clanı +75 ti we alt clanları dahil 3 clanınınında KOLLUGU YANIODU inanılmaz drop we np kasıolar.Ve üyeleride hiç g.tü havada olanlardan deil bşi sordugun zaman cevap veriolar en azından

Alıntıları Göster
    hehehe o clana yetişecez hayırlısıyla şuan 7. yiz (ardream clanı ama az kaldı yakalıcaz)bu arada ööle abarttığın kadar aman aman sağlam bi clanda değil csw de 2 warrioru zor kesti beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekbe®

hehehe o clana yetişecez hayırlısıyla şuan 7. yiz (ardream clanı ama az kaldı yakalıcaz)bu arada ööle abarttığın kadar aman aman sağlam bi clanda değil csw de 2 warrioru zor kesti beni

Alıntıları Göster
    çok saglam bir clanları varda neden serwer savaşlarında öne çıkmadılar slylermisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: |TuTu|

çok saglam bir clanları varda neden serwer savaşlarında öne çıkmadılar slylermisin ?

Alıntıları Göster
    o clanın lideri düper die duydum.. imsorry den tanıdık ark lar söledi bnada =PP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cradlania

o clanın lideri düper die duydum.. imsorry den tanıdık ark lar söledi bnada =PP

Alıntıları Göster
    o clanda bulunan 75 lvl mageye sahip bir abi var ümraniyede adamlar evil dönuyorlar baktım pot mot ne varsa alıyo dedim abi napıyosun pot alınmaz evilde dedm adam dediki burda öle bişi yok kimse iteminde degil dedi ama maneste evilde ise yanlıs alınan bir pot icin partyi bozup yenıden kuruyorlar ana bacı kufur ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

Diyosn Zamanında Koxpla Kasıp Kac Kişi +70 oLDu..

--------------------

Clan GüzeLMi$ Kim Db Atarki öle bi Clanda?

• quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

o clanda bulunan 75 lvl mageye sahip bir abi var ümraniyede adamlar evil dönuyorlar baktım pot mot ne varsa alıyo dedim abi napıyosun pot alınmaz evilde dedm adam dediki burda öle bişi yok kimse iteminde degil dedi ama maneste evilde ise yanlıs alınan bir pot icin partyi bozup yenıden kuruyorlar ana bacı kufur ediyorlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

işte server farkı manes daha oturmadı eskı serverlarda yıllanmıs clanlar war yani normal

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

işte server farkı manes daha oturmadı eskı serverlarda yıllanmıs clanlar war yani normal

Alıntıları Göster
    nevermore clanındada bu sistem var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.