Şimdi Ara

Edana ImSorry Clanı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ko nun saçmalığı bu felankor vs yi hep onlar kesiyor gücüne güç katıyorlar unqileri +1 +2 vs yapıyorlar diğerleri ise boss veya ticaretle zar zor item yapmaya çalıışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

ko nun saçmalığı bu felankor vs yi hep onlar kesiyor gücüne güç katıyorlar unqileri +1 +2 vs yapıyorlar diğerleri ise boss veya ticaretle zar zor item yapmaya çalıışıyor

sen ne bekliyordun ardream clanımı kesecek felankoru ? sende güçlü ol sende kes ko nun suçu ne burada onuda anlayalamadım ne saçmalığı varmış? felankor gibi bir bossu 30lvl charların kesebileceği bir seviyeyemi getirmeliydi ?
  • Puan sistemi her CSW sahibinde var diyebilirim verdiği felankorun yanını götüren anahtarda biras daha puan kaznaıo her iteminde puanı var bu Beramusun Unblockunda , Logosun turkiye sinde veya edananın ImSorry vs vs vs..
  • BÖYLE CLANIN DAHA İYİSİ WAR PATRİOT....... ÇOK ÖRNEKLER VAR SAYILMAYACAK KADAR VE HİÇ BİRİ DÜPER VEYA KOXPER DEİL ÇÜNKÜ OYUNU BIRAKMALARININ SEBEBİ BUYDU
  • helal olsun adamlara bide keşke clanın adını türkçe koysalarmış
  • ben hiç boss kesmem ama ama adamlara helal olsun
  • Gercekten ImSOrry cok Gusel Bi Clan Baskanlarii Pitbula dun kazık attım Galiba ama nys :D o zengin:D cok iyi bi CLan
  • Edanada Oynadım Hepsini Tanıyorm Harika Bir Clan Cok İyi Anlaşıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

En iyisini yapıyorlar ama bunun icinde yas ortalamasının dusuk olmaması lazım kişilerin olgun olması lazım

Ben 14 yaşındayım ve olgun insanların olduğu bir clana girsem ve de İsiiloon dan İron set çııksa yine de db çekmem bunun yaşla ilgisi az.18+ olupta ardreamde kovaladığı adamı kesip np'yi aldım diye ana bacı sövenlerde var.

+1
    ben cok adam tanıdım
    benden buyuk adam pelerin anahtarını aşırmaya calıso
    samma dbler ooo
    salla
    sen
    ne güsel walla böle clan az olur

• o clandaki birisi neden db ceksinki . bugun bi rof için db çeker yarın eline gececek 2 rofdan olur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tunçsw

çok saglam bir clanları varda neden serwer savaşlarında öne çıkmadılar slylermisin ?

Server savaşlarında her server güç bakımından eşit özelliklere sahiptir. İmsorry clanı Müthişti edanada oynayanlar bilir.keşke dvm edebilseydim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.