Şimdi Ara

edanada bişi bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu topiclerden daha önce açıldı mı bilmiorum ama ben şimdiden özür diliyorum
    bakın ben edanaya başladım yeni hem ucuz hemde güzel bi server orda oynayan arklarımız varsa lütfen yardım edebilir mi plss walla pparasızlıktan ölüyommmmm

• Bişey sööliyim bi parasızlıktan ölen sen deilsin. 61 lvlde lvlk asmaya deil pot parası için para kasmaya mastadonlara gidiyoruz. Piyasa da herkes böyle. Senin yapacağın tek şey lvl kasmak olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Bişey sööliyim bi parasızlıktan ölen sen deilsin. 61 lvlde lvlk asmaya deil pot parası için para kasmaya mastadonlara gidiyoruz. Piyasa da herkes böyle. Senin yapacağın tek şey lvl kasmak olsun...

kesinlike katılıyorum kardes tm 10 gundur massadondayım gunde 8 10 saat ıtem yapmak için
  • walla saol abi biliom lwl kasmak gerekiyo ama işte ek başına da zor oluyo walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitki

beyler bu topiclerden daha önce açıldı mı bilmiorum ama ben şimdiden özür diliyorum
    bakın ben edanaya başladım yeni hem ucuz hemde güzel bi server orda oynayan arklarımız varsa lütfen yardım edebilir mi plss walla pparasızlıktan ölüyommmmm

benim de aynı durum herşey ucuz ama para kazanmak çok zor

• Herkes aynı skıntıyı yaşıyor..ya boss kesip para yapacaksın yada mastahdon,abyesse gibi alternatifleri deniceksin.3 gün lvl kasamadım ama item yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw alırsam kızlar bakar mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla para kasmak istiyosan kecon kes geçen biri kosp açmış bende parti attım kutu açıldı bi baktım kekuri ring :D
  • Sallama Be
  • Bizde acız dost...senin gibi aynı
  • ya arkadaşlar ben para istemyiorum ama benim 4 charımı 30 yağacak var mı bi tanesi 11 oldu bile dun yaırm saat filan soyle bi bkamıştım da civciv kasan görmedegim için bişey yapamadım 3 charı bi acoountta accam çünkü 2 opal 100k görevler vei 30da 500k için 4. asıl charıda saayrsam 2.4m para ve 8 opal olcak oplaler piyasa pahalananınca satarım veya npcden ama kasacak varsa pm atabilir mi çok memnun olurumhesapladım da bu charları kasmada yardımcı olursanız toplamda 250 manner yapacaksınız kasabilecek arkadaşlar varsa lutfenpm atsınlar msn aracılıyla irtibatar geçelim bu arada human acıyorum onu da söyleyim dedim 2 hafta sonra adam gibi bakacam onlara kasacam şimdiden teşşkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.