Şimdi Ara

Edanada Piyasa takip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler slmlar öncelikle size bi sorum olacak ben sabah 10 gb aldım server edana we charımı dizecem ama fiyatlar ucmus ben 1 aydır yokdum 200m olana cleaver 600m olmusondan yardım lazım ayrıca RollBack gelirmi!!! acil cwplar pls

• valla edena piyasası uçmuş halde şuan bug ve buss duğesi sayesinde 10 gb ye dual claver bile alamassın roll back gelmez gibi geliyor bana çünkü 10-15 gün rollback belki daha uzun atmaları gerekir zannetmiyorum daha önce de neler yaptılar ama ko uymaya devam edecek gibi geliyor bana.
  • oyuna 1 haftadır girmiyorum roll back de itemlerim gittikten sonra oysa ben onları nasıl ticaret yaparak gecelere kadar pazarda dolasarak almıstım
    roll back ten sonra girip kutu topladım biraz priest rogue shel falan çıktı 3-5 tane
    bunların bazıları yandı bazılarınıda bastım +7 e sattım
    19 gb para yapıp çıkmıştım
    o gün bu gündür girmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

valla edena piyasası uçmuş halde şuan bug ve buss duğesi sayesinde 10 gb ye dual claver bile alamassın roll back gelmez gibi geliyor bana çünkü 10-15 gün rollback belki daha uzun atmaları gerekir zannetmiyorum daha önce de neler yaptılar ama ko uymaya devam edecek gibi geliyor bana.

saol icim biraz rahatladı eger rollback gelmesse ben ko yu silecem 3 ay sonra yuklecem hem ozmaan piyasa rahatlar rahat rahat dizerim charı
  • ROLL BACK KESINLIKLE SOZ KONUSU DEGIL.
  • ama önceden raptor +1 600m idi.Şimdi ben +6yı 450m fiyata aldım. Bence daha düştü ii mi yaptım kötümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight-manyak

ama önceden raptor +1 600m idi.Şimdi ben +6yı 450m fiyata aldım. Bence daha düştü ii mi yaptım kötümü

+7 raptor ne kadar_?_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +7 raptor 15- 20 gb civarında

birde high class itemleri bugdan çıkarttıkları için onların piyasası bana göre olması geren fiyata indi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.