Bildirim
Edanada Piyasa takip
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla edena piyasası uçmuş halde şuan bug ve buss duğesi sayesinde 10 gb ye dual claver bile alamassın roll back gelmez gibi geliyor bana çünkü 10-15 gün rollback belki daha uzun atmaları gerekir zannetmiyorum daha önce de neler yaptılar ama ko uymaya devam edecek gibi geliyor bana. -
oyuna 1 haftadır girmiyorum roll back de itemlerim gittikten sonra oysa ben onları nasıl ticaret yaparak gecelere kadar pazarda dolasarak almıstım
roll back ten sonra girip kutu topladım biraz priest rogue shel falan çıktı 3-5 tane
bunların bazıları yandı bazılarınıda bastım +7 e sattım
19 gb para yapıp çıkmıştım
o gün bu gündür girmedim -
quote:
Orjinalden alıntı: altunga
valla edena piyasası uçmuş halde şuan bug ve buss duğesi sayesinde 10 gb ye dual claver bile alamassın roll back gelmez gibi geliyor bana çünkü 10-15 gün rollback belki daha uzun atmaları gerekir zannetmiyorum daha önce de neler yaptılar ama ko uymaya devam edecek gibi geliyor bana.
saol icim biraz rahatladı eger rollback gelmesse ben ko yu silecem 3 ay sonra yuklecem hem ozmaan piyasa rahatlar rahat rahat dizerim charı -
ROLL BACK KESINLIKLE SOZ KONUSU DEGIL. -
ama önceden raptor +1 600m idi.Şimdi ben +6yı 450m fiyata aldım. Bence daha düştü ii mi yaptım kötümü -
quote:
Orjinalden alıntı: knight-manyak
ama önceden raptor +1 600m idi.Şimdi ben +6yı 450m fiyata aldım. Bence daha düştü ii mi yaptım kötümü
+7 raptor ne kadar_?_ -
+7 raptor 15- 20 gb civarında
birde high class itemleri bugdan çıkarttıkları için onların piyasası bana göre olması geren fiyata indi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X