Şimdi Ara

20 lvl oldum binek nereden alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
8.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler az önce 20 lvl oldum ilk bineğimi nerden alabilirim çok sıkıldım yürümekten bide uçan binek istiyorum ondan alabilirmiyim şuanda hangi binekleri alabilirim? Human - BM Hunter - 10gold a sahibim. Alabileceğim en iyi bineği söyleyin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 16 Eylül 2012; 14:20:08 >

• Stormwinde gryphonla gelip o hizadaki trainerdan binek skillini açtırman gerekiyor ilk önce daha sonra mapin en sağındaki campten vendoru bulacaksın orda satılıyor 10 gold yeterli olur zaten fazlasıyla, ayrıca malesef 60 leveldan önce uçak binek kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazoomlyer -- 16 Eylül 2012; 14:38:37 >
  • 20 lvlda sadece normal binek alabilirsiniz uçan binek için 60 lvl olmanız gerek bineğide mount trainerdan öğrenip sonra alacaksınız...
  • sw önündeki yoldan gittiğinde bir kasaba var orada haritayı aç doğuda bir oduncu çiftliği var ordn dandik bir beygir alabilirsin.
  • şimdilik sadece at alabiliyorum o zaman. bitane 20lvl gormustum kuşun ustunde uçuyordu o yuzden sordum peki birşey sorucam wowda kaç gun surem kalmış nerden bakabılırım?
  • o gördüğün 20 lvl'ın başka bir karakteri vardır ve o bineğe o sayede sahip olmuştur çünkü artık tüm karakterlerin binekleri ortak.
    ne kadar süre kaldığına ben battle.net hesabımdan bakıyorum. daha pratik yöntem bilen varsa söyleyecektir.
    20 lvl olan o kişi uçmuyordur sadece kuşla koşuyordur eğer uçabiliyorsa ya bug vardır ya da storedan bi zamazingolar yapmıştır.
  • Level 20 char uçuyorsa;

-Ya taksi diye nitelediğimiz kontrol edilemeyen ve belli bir noktadan başka bir noktaya sizi taşıyan kuşlara binmiştir.

-Ya da oyundaki başka bir oyuncu uçan bir bineğe dönüşmüştür, bu düşük level arkadaşıda sırtında taşıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuna yeni başladığım dönemlerde dark portala gitmenin yolunu ararken bi tane mage ejderhaya dönüşüp beni götürmüştü portala çok gülmüştüm :D
  • Alakasız bir soru olacak ama sen hangi realm'de oynuyorsun.
  • ben burning legiondayım
  • Vuskas kusura bakma hata bende nick belirtmedim tabi . Yengec1907'a sormuştum.
  • arkadaşlar ben şimdi orc um 21 lwl ama bi türlü binek alamadım detaylı anlatın bi bende alıyım :D aydınlatın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunistan

arkadaşlar ben şimdi orc um 21 lwl ama bi türlü binek alamadım detaylı anlatın bi bende alıyım :D aydınlatın beni

Orgrimmar'a gidip Guard'lardan birine Mount Trainer'ı sorarsan haritada işaretler, oraya gidip alabilirsin. Şehrin içinde yani.
  • Ya ben anlamadım 20 lewelim nasıl alacağım binek öğrendim binme becerisini :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus1212

Ya ben anlamadım 20 lewelim nasıl alacağım binek öğrendim binme becerisini :-(

hangi şehirdesin?
  • khalef kullanıcısına yanıt
    Sessizlikteyim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 olunca nerede olursan ol binek görevi geliyor zaten actır diye.geldi de görmedin mi acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.