Şimdi Ara

Edebi Akımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar edebi akımlar konusuna dün bakayım dedim hepsi birbirine girdi.Yazarlar,akımlar temsilcileri...
    Kaç soru geliyor ortalama ? Ve edebi akımları atlayıp Tanzimat'a geçmek daha mı akıllıca olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcaoğlu

Arkadaşlar edebi akımlar konusuna dün bakayım dedim hepsi birbirine girdi.Yazarlar,akımlar temsilcileri...
    Kaç soru geliyor ortalama ? Ve edebi akımları atlayıp Tanzimat'a geçmek daha mı akıllıca olur ?

Dostum konuyu gözden geçirdikten sonra,Tonguç Akademi'den Edebi Akımlar konusuna bakmanı tavsiye ederim....
  • bazen 1 bazende hiç sormuyorlar
  • Dostum sağol.

• Samet25 kullanıcısına yanıt
    Tonguçtan çalışıyorum zaten de pek birşey anlamadım.Madem öyle Tanzimat'a geçelim artık ✋

• quote:

Tonguçtan çalışıyorum zaten de pek birşey anlamadım.Madem öyle Tanzimat'a geçelim artık ✋

Kitap olarak ne var elinde kardes.Pek ayrıntılı değil sanırım zorlandığına göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet25

quote:

Kitap olarak ne var elinde kardes.Pek ayrıntılı değil sanırım zorlandığına göre...

Fem el kitabı,Şifrelerle edebiyat ve Altın anahtar fotokopileri.

• bence önemli bir konudur akımlar geçen sene sürrealizimi sordular ve aşağıdaki yazarlardan hangisi parçadaki akımla ilişkilendirilebilir şeklinde yani tek paragraftan iki soru şeklinde sordular nitekim 2013 sınavında da natüralizim sorusu aynı şekildeydi
  • Artık cumhuriyetten önce çalışırım.

• quote:

Artık cumhuriyetten önce çalışırım.

ÇALIŞMADI

• yav sen ne diysen

• Ertelenen konular calisilmaz. Orn; soz sanatlari. Mezunum gecen sene calismadim bu sene de zor gibi. Sanatsiz bir zihniyete sahipsem benim sucum mu?
    Takma yani

EDIT: Sanatsiz zihniyet derken sadece edebi sanatlari kastettim. Tiyatro, fotograf, resim vs vs CANDIR. Ille de sanat yapacak yav deyip anten anten seyler yazilmasina karsi zihniyetim nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fail-i.mechul.domates -- 23 Nisan 2015; 0:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

Ertelenen konular calisilmaz. Orn; soz sanatlari. Mezunum gecen sene calismadim bu sene de zor gibi. Sanatsiz bir zihniyete sahipsem benim sucum mu?
    Takma yani

Tanzimat bitti. Eğer edebi akımlarda kafa patlatsaydım sıkılır ders çalışmayı bırakırdım.Hiç olmazsa 1 konu bitti.Edebi akımları da hallederim umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.